mali_macic -> RE: Cure iz Dalmacije molim pomoć (26.6.2010 10:16:45)
|
Dobro jutro vas dvije, nadam se da ste se oporavile od jucerasnjeg soka a i vas cure. Ne znam da li su vec bili na izletu u Dbk ili ce tek poc (prepostavim da hoce s obzirom da su u Orebicu). Evo htila sam dat samo pokoji savjet u vezi Dubrovnika, on jest skup ali moze se itekako dobro pojest i popit za malo para. Najbolji sladoled po meni je u prvoj sladoledari na Stradunu s desne strane nasuprot Franjevackog samostana, ukusan je i velike kugle. jos jedan savjet, najbolje je uzet pola pola, znaci dobiju 2 okusa, kugla je veca nego inace i placaju samo za jednu. U slucaju da nemaju rucak ukljuceno u izlet ja bi preporucila da odu u Pizzeriju Mea Culpa na pizzu. Pizze su stvarno ogromne jedna je vise nego dovoljno za najest/prejest 2 odrasla covjeka, a kamo li djece tu ce i ostat. e i tu mogu uzet pola pola. u slucaju da se ne mogu odlucit koju ce pizzu uzet onda je najbolje tako, pola one i pola ove a i cijena je sasvim ok i skroz normalna. Ali nek provjeru dva put da stvarno sjedu u Mea Culpa jer pizzerija do nje nije bas nesto. A ako hoce sendvic onda je najbolje poc u Fasf Food Mrvica, isto dobar izbor i cijena skroz ok. U starom Gradu ima i 2-3 mala supermarketa za kupit pice ali voda na svim fontama je svjeza izvorska voda i lipo hladna i ukusna i sto je najbitnije bezplatna. Sumnjam da ce oni ic na kavu negdje ali ako budu isle onda najbolje u nekim kaficima u sporednim ulicama kao npr. u Katie O'Conners. Eto mislim da je ukratko ovo najbitnije ali ako vam jos nesto treba slobodno javite. lp iz Dbk
|
|
|
|