|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Šetnja po kući sa šalicom kave
27.6.2010 20:37:27   
natalijax
Gledamo to po svim američkim serijama i filmovima,one kućanice čak i po ulici šeću.Baš si mislim jel to zbilja tak hit kod njih,al me interesira koji je to gušt user posted image

< Poruku je uredio Ninaa -- 27.6.2010 22:54:25 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: šetnja po kući sa...
27.6.2010 20:43:04   
MaTana
i ja šetam, pijem puuuno kave, jake i slatke, i volim hladnu, ujutro skuham veliku šolju i do podne je vućem sa sobom

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
27.6.2010 20:46:08   
natalijax
IZVORNA PORUKA: MaTana

i ja šetam, pijem puuuno kave, jake i slatke, i volim hladnu, ujutro skuham veliku šolju i do podne je vućem sa sobom
user posted image user posted image de nemoj zezat,ja nikad nisam probala,kak ti se da i kak ti se neprosipa od geganja

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 3
27.6.2010 20:46:17   
tikica_69
i ja nekad setam sa salicom, pogotovo ako je lijepo vrijeme pa cesto setam na relaciji kuhinja - balkon jer mi je to gust user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 4
27.6.2010 20:51:27   
malica
po kući šalica svugdje za mnom, a za auto termosica iz Starbucks-a user posted image  

moja mala maza.... 5.10.2009

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 5
27.6.2010 21:02:29   
mali_macic
oooo i ja znam setat s kavom po kuci a i vani, isto imam termos salice i ponekad mi bas dobro dođu. ja stvarno jaaaaako volim kavu i od kad sam ostala trudna pa do danas dok jos dojim sam smanila kolicinu ali prije je bila salica kava sastavni dio mene i obavezno bi narucla kavu ako bi se s nekim nasla u kaficu.

meni je uvijek bila zelja probat Starbucksovu kavu i kad sam na apt u Frankfurtu imala priliku za to sam bila preeeeesrtena kao malo dijete na Bozicu i onda sam se vise puta u raznim pozama slikala sa tom Starbucks salicom kave user posted image user posted image user posted image user posted image

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu malica)
Neposredna veza do poruke: 6
27.6.2010 21:08:44   
leilany
IZVORNA PORUKA: mali_macic

oooo i ja znam setat s kavom po kuci a i vani, isto imam termos salice i ponekad mi bas dobro dođu. ja stvarno jaaaaako volim kavu i od kad sam ostala trudna pa do danas dok jos dojim sam smanila kolicinu ali prije je bila salica kava sastavni dio mene i obavezno bi narucla kavu ako bi se s nekim nasla u kaficu.

potpisujem

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 7
27.6.2010 21:18:57   
Marta j
I ja vucem cijeli dan kavu za sobom rekao je mm kuda ti tu mate i kavauser posted image user posted image user posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 8
27.6.2010 21:31:48   
Anoniman
prije jesam, više ne - odvikla se...user posted image

(Odgovor članu Marta j)
  Neposredna veza do poruke: 9
27.6.2010 21:46:06   
cuba
nisan nikad, rijetko je kući i pijem al onda brate zasidnem user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10
27.6.2010 22:30:09   
curice
IZVORNA PORUKA: Mariachi

prepisujem

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11
27.6.2010 22:43:05   
božica
I ja..mmmmmmmm navikla se na poslu cijeli dan pijuckati pa tako i doma
mmmmmuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 12
27.6.2010 23:09:55   
girlpower
ja bih trebala svoju vuci sa sobom jer dok dodjem do nje klinci je ili popiju ili proliju pa tako kuham par puta  kavu a popijem samo jednom

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: Šetnja po kući sa šalicom kave
27.6.2010 23:36:43   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: natalijax

Gledamo to po svim američkim serijama i filmovima,one kućanice čak i po ulici šeću.Baš si mislim jel to zbilja tak hit kod njih,al me interesira koji je to gušt user posted image

ipak su to americki filmovi kod njih je sve moguće user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

Neposredna veza do poruke: 14
28.6.2010 2:31:28   
Krky
Ne mogu baš zamislit da u ruci vučem šalicu kave za sobom i da mi se trojica motaju oko nogu i da preskačem hrpetine igračaka....a ne, ne....nisam ja sportski tip

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 15
28.6.2010 6:36:03   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: Mariachi

Takoder! Otkad sam prestala pušiti nije mi baš gušt piti ju,inače bi vjerojatno i dalje vukla za sobom user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16
28.6.2010 8:35:54   
MaTana

user posted image user posted image de nemoj zezat,ja nikad nisam probala,kak ti se da i kak ti se neprosipa od geganja

Nato u tome je tajna - ne gegam seuser posted image user posted image user posted image user posted image
Fino mirno hodam, od točke A do točke B, pa stanem otpijem gutljaj, naslonim je na stol, ormarić, stolić, ili već slično.... Vani je nosim da zapalim, u sobu dok sam na raji, u dnevnom dok gledam tv, jedino je ne nosim u wc, jer inače hranu i piće ne nosim tamouser posted image user posted image user posted image

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

Neposredna veza do poruke: 17
28.6.2010 8:48:03   
FIONA
...kud idem ja tu nosim svoju kavicu...ak idem van nosim van u dvorište..ak idem dole k svojima ide samnom jel si ja kuham najbolje...isto velka šalica od skoro pola litre i vruća hladna nije bitno..bitno da imma kaj za srkat cijeli dan....user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 18
28.6.2010 8:49:36   
danery
eto ja sad odoh skuhat jednu user posted image pa ću si ju došlepat do lapa i onda dalje...kud ja,tu i ona user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 19
28.6.2010 10:30:58   
ejmama

I jaaa

H 07 E 09

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 20
28.6.2010 10:32:36   
njanja
kada imam to zadovoljstvo da popijem kavu u miru: onda to mora biti sjedeći za kuhinjskim stolom i čitajući neku knjigu....koja šetnja??? user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 21
28.6.2010 10:33:11   
ejmama

Nato u tome je tajna - ne gegam seuser posted image user posted image user posted image user posted image
Fino mirno hodam, od točke A do točke B, pa stanem otpijem gutljaj, naslonim je na stol, ormarić, stolić, ili već slično.... Vani je nosim da zapalim, u sobu dok sam na raji, u dnevnom dok gledam tv, jedino je ne nosim u wc, jer inače hranu i piće ne nosim tamouser posted image user posted image user posted image

I OVO POTPISUJEM

H 07 E 09

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 22
28.6.2010 10:37:14   
ninolina

matana ovako i jauser posted image user posted image jedino u wc nejde sa mnomuser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 23
28.6.2010 11:07:17   
pako
Šalica kave mi je ko vjerni kućni ljubimacuser posted image , kud ja tud i ona samnom, pa nekad čak i u kupaonu dok se šminkamuser posted image  za poludit...

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 24
28.6.2010 14:53:43   
Zvonki
E Nato, to je manir nas kavopija user posted image  Ujutro si skuham litru - dve i cijeli dan ide za mnom user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!