|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Van-zemaljci!
28.6.2010 13:59:10   
FIONA
IZVORNA PORUKA: Bebys

sta je tebi fi...ja sam JAKO BOJAZLJIVA..ali ne moze se zanijekati istina...

usput...pitah imali tko kakvog znanja a ne snimanje filmova...

tnx

pa zato i velim pogledaj film...POGLEDAJ FILM...ak te zanima nemaš se kaj bojat...pogledaj film i sve ti bu jasno...to nije kao film snimano...pogledaj ga usred bjela dana s nekim...user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 26
28.6.2010 14:02:32   
pincirotvajler
IZVORNA PORUKA: njanja

vjerujem da postoje i da:
  • ili su na razini da ne mogu doći do nas
  • ili su totalno ispred nas i ne zanimamo ih, kao što nas ne zanimaju npr mravi :) tu i tamo netko od njiohovih istraživača, dođe, promotri nas, naprave dokumentarac o nama, kao mi o mravima i to je to user posted image

svemir je prevelik i zašto bi mislili da smo jedini u njemu??? ono što NE vjerujem je da su mali zeleni i da nam žele zlo....

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 27
28.6.2010 14:04:10   
FIONA
..ne oni su veliki zeleni i jako su glasni...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 28
28.6.2010 14:06:28   
Točkica28

zna li netko nesto...

ma danery ti je inače super s njima... već je 2 puta oteli... samo ne znam zakaj sad šuti ko' zalivena...
valjda ju frka, i morala je obećati da neće ljudima sa planeta zemlje ništa o tome pričatiuser posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 29
28.6.2010 14:09:15   
danery
šuti zvjerko....user posted image user posted image
ja to tebi u povjerenju...a ti tako...sprd i sram te bilo....
sad ti ih pošaljem....znam da zapravo ne moraš mirovati nego se plašiš mojih priča....viš da otimaju trudnice pa se skrivaš user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 30
28.6.2010 14:11:30   
Točkica28
user posted image user posted image user posted image
je, pa kaj misliš zašto je Pia na balkonu???
pa da prvo nju otmu, a ja za to vrijeme gas gasuser posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 31
28.6.2010 14:11:57   
nemammaste

koliko sam citala....kupe nas i istrazuju ima jako jako puno ljudi i djece pogotovo trudnica citala sam njihova izvijesca....strava i uzas bez srca i duse...

sad ćeš se ljutiti, ali ja veću budalaštinu nisam čula user posted image user posted image  ono, dođe leteći tanjur, pokupi 1 trudnicu i odvede ju i onda ju istražuju...a ne ne-teleportitiraju ju.... i još su mali zeleni počinili istočni grijeh...a onda je svizac zamotao čokoladu u omota ja imam 50 KG... odoh ča s ove teme dok još imam zdravog razuma

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 32
28.6.2010 14:12:03   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 33
28.6.2010 14:14:39   
nemammaste
Ja vjerujem da ima života i drugdje ali kad čujem priče o malim zelenima koji nas dolaze proučavati i kad vidim one smiješne face po fimovima i sl. (a većina ljudi ih tako zamišlja), smiješno mi je

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 34
28.6.2010 14:19:22   
ejmama

joj njanja...nisam bas sigurna da nisu zli...

koliko sam citala....kupe nas i istrazuju ima jako jako puno ljudi i djece pogotovo trudnica citala sam njihova izvijesca....strava i uzas bez srca i duse...

a u velikoj britaniji kazu da ima kao za javnost tajno sjediste mjesto gdje drze sve ono sto o njim znaju vec godinama i nasli su svugdje...ima ljudi svasta su vidili....

da i ja mislim da postoje...ali nisam sigurna da su bas dobro namjerni...

Mislim da postoje, ali zašto odmah misliš da su zli, ili da su strašniji od nas, kud ćeš gore od pedofila, roditelja koji seksualno i fizički maltretiraju dijecu, serijskih ubojica i raznih psihopata, i da ne smijem zaboraviti Svekriveuser posted image user posted image
Ja bi nekad rađe da su mi vanzemaljci susjedi.

I slažem se i s Njanjom

H 07 E 09

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 35
28.6.2010 14:25:39   
njanja
IZVORNA PORUKA: ejmama

Mislim da postoje, ali zašto odmah misliš da su zli, ili da su strašniji od nas, kud ćeš gore od pedofila, roditelja koji seksualno i fizički maltretiraju dijecu, serijskih ubojica i raznih psihopata, i da ne smijem zaboraviti Svekriveuser posted image user posted image

LEGENDO user posted image user posted image user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 36
   [Obrisani korisnik]
28.6.2010 14:29:09   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu nemammaste)
  Neposredna veza do poruke: 37
28.6.2010 14:38:07   
Zvonki
user posted image

Možda i ima života ma drugim planetama, ali ne zamaram se time

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 38
28.6.2010 15:32:16   
ivanaa
viš ja baš mislim da su bedastiji pa neznaju kak,ono na razini Krapinskog pračovjeka il tak slično

vjerujem da postoje i da:
  • ili su na razini da ne mogu doći do nas
  • ili su totalno ispred nas i ne zanimamo ih, kao što nas ne zanimaju npr mravi :) tu i tamo netko od njiohovih istraživača, dođe, promotri nas, naprave dokumentarac o nama, kao mi o mravima i to je to user posted image

svemir je prevelik i zašto bi mislili da smo jedini u njemu??? ono što NE vjerujem je da su mali zeleni i da nam žele zlo....

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 39
28.6.2010 15:38:03   
ivanaa
Baybs zakaj briješ na te priće kao uzmu ga i istražuju pa rade pokuse na nama pa loši istrebljivači,da je tak već bi nas pokokali..može bit a su amebe il da se oni više boje nas nek mi njih.mogu bit liliputanci,male barbike amazonke isl..
ajde napravi sebi uslugu i ne vjeruj u sve kaj proćitaš il pogledaš.Ja glegam Kosoricu svaki dan i još niš iskreno nije reklauser posted image
user posted image evo šaljem ti vibrice da promjeniš mišljenje i rješiš se straha
E da ko se hoće jakooopreplašiti nek pogleda Paranormalne aktivnosti u bilokojedoba dana ili noći

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 40
28.6.2010 15:41:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ejmama

joj njanja...nisam bas sigurna da nisu zli...

a u velikoj britaniji kazu da ima kao za javnost tajno sjediste mjesto gdje drze sve ono sto o njim znaju vec godinama i nasli su svugdje...ima ljudi svasta su vidili....

da i ja mislim da postoje...ali nisam sigurna da su bas dobro namjerni...

I slažem se i s Njanjom

slazem se!

< Poruku je uredio Nellyca -- 28.6.2010 15:42:31 >

(Odgovor članu ejmama)
  Neposredna veza do poruke: 41
28.6.2010 16:44:37   
Bebys
IZVORNA PORUKA: ivanaa

Baybs zakaj briješ na te priće kao uzmu ga i istražuju pa rade pokuse na nama pa loši istrebljivači,da je tak već bi nas pokokali..može bit a su amebe il da se oni više boje nas nek mi njih.mogu bit liliputanci,male barbike amazonke isl..
ajde napravi sebi uslugu i ne vjeruj u sve kaj proćitaš il pogledaš.Ja glegam Kosoricu svaki dan i još niš iskreno nije reklauser posted image
user posted image evo šaljem ti vibrice da promjeniš mišljenje i rješiš se straha
E da ko se hoće jakooopreplašiti nek pogleda Paranormalne aktivnosti u bilokojedoba dana ili noći

tnx

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 42
28.6.2010 18:26:49   
e_l_p_i

... vec godinama o njima razmisljam..

Ova tema bi trebala u obitelj i partnerske odnose user posted image user posted image user posted image user posted image Naravno da postoje. Zar nisi pročitala na netu kako su ponovo uništili usjeve u Međimurju partijajući cijelu noć u polju žitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 43
28.6.2010 20:08:57   
dominik
malo je vjerojatno da smo sami, ja cu ih docekat kak treba, rasirenih...RUKUuser posted image

(Odgovor članu e_l_p_i)
Neposredna veza do poruke: 44
28.6.2010 20:31:53   
Thea
IZVORNA PORUKA: e_l_p_i

Naravno da postoje. Zar nisi pročitala na netu kako su ponovo uništili usjeve u Međimurju partijajući cijelu noć u polju žitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Misliš na ovo? http://www.24sata.hr/news/mali-zeleni-u-medimurju-su-ostavili-11-krugova-u-zitu/179583/

Malo je stvarno da se čovjek zamisli,ali kao što su curke rekle koji put bi radije svemirce za susjede nego ljude..

< Poruku je uredio Thea -- 28.6.2010 20:32:12 >

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu e_l_p_i)
Neposredna veza do poruke: 45
28.6.2010 20:41:50   
tikica_69
bebys, cega si se ti nagutala user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 46
29.6.2010 13:05:50   
natalijax
 ako postoje moje mišljenje je da su zli odavno bi oni nas sastavili,boli njih briga za nas,imam osječaj da smo im mi ispod nivoa,al da sretnem kojeg vjerovatno bi me herc strefiouser posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 47
29.6.2010 13:18:24   
Bebys
IZVORNA PORUKA: tikica_69

bebys, cega si se ti nagutala user posted image

nicega nego mi to cesto padne na pamet....JER JAKO PUNO PISU O TOME...SADA KAZU bas sam citala na netu...da jako jako puno ljudi nestaje preko noci na ALJASCI..jer kao tamo nema gusto naseljenog stanovnistva..i kada se ti isti pojave koji nestaju bez traga...onda imaju spiku i pricu da su ih odveli van zemaljci...itd...i svasta pricaju

pa jedna zena iz italije...noge mi se odrezale...kada je pricala...i to na TV..user posted image

OD TUDA I MOJE RAZMISLJANJE...nijedno njihovo iskustvo niti spika..nisu DOBRI...NEGO LOSI...user posted image user posted image user posted image

pa sam citala isto i vidila slike...kak su na pasnjacima krave izmasakrirali..navodno da su ih istrazivali...
kazu kao tako su izrezane precizno da to nije zivotinja napravila niti ikakav ljudska ruka...

pa onda...ona sonda sto je polupala stakla...istrazivanje...snimito kamerom..neki leteci objekt..lupio u staklo velike trgovine...itd...itd...ma svasta...nemogu sada pisati sve

pa KAKO ONDA NEBI RAZMISLJALA O TOME...

< Poruku je uredio Bebys -- 29.6.2010 13:20:56 >

Neposredna veza do poruke: 48
29.6.2010 13:22:21   
tikica_69
Znas na kog si me podsjetila....na onog rakuna iz filma Madagadskar kad se zadere - To su, to su VANZEMLJACI!!! user posted image  user posted image  user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 49
29.6.2010 13:23:13   
Bebys
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Znas na kog si me podsjetila....na onog rakuna iz filma Madagadskar kad se zadere - To su, to su VANZEMLJACI!!! user posted image  user posted image  user posted image
OBOZAVAM taj crtic...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!