Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Kolektivni ugovor i novcana naknada! 28.6.2010 16:25:59
|
|
|
|
Miau
|
Drage moje kolegice uciteljice i ostale ciji sindikati su potpisali ovaj ugovor, ovdje vam stavljam informaciju koja se po racunovodstvima i tajnistvima skolama (s kojima ja imam iskustva) krije ko zmija noge! Naime, radi se o clanku 62. Kolektivnog ugovora po kojem imamo pravo na novcanu naknadu u slucaju da smo na bolovanju duze od 3 mjeseca. Ja sam trenutno na komplikacijama u trudnoci i ganjam da mi se ovo isplati! KOLEKTIVNI UGOVOR VLADA REPUBLIKE HRVATSKE I HRVATSKI SINDIKAT DJELATNIKA U KULTURI Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara – medicinskih tehničara Nezavisni sindikat zaposlenih u srednjim školama Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja Samostalni sindikat radnika u djelatnosti zdravstva, MIO i socijalne zaštite Hrvatske Sindikat hrvatskih učitelja Sindikat zaposlenika u djelatnosti socijalne skrbi Hrvatske zaključili su dana 13. prosinca 2001. TEMELJNI KOLEKTIVNI UGOVOR ZA SLUŽBENIKE I NAMJEŠTENIKE U JAVNIM SLUŽBAMA OPĆE ODREDBE PRIMJENA UGOVORA Članak 62. Zaposlenik ili njegova obitelj imaju pravo na pomoć u slučaju: – bolovanja dužeg od 90 dana – jednom godišnje u visini 1 proračunske osnovice – prilikom nastanka teške invalidnosti djece i supružnika zaposlenika – u visini 1 proračunske osnovice – radi nabave medicinskih pomagala i pokrića participacije pri kupnji prijeko potrebnih lijekova u inozemstvu – jednom godišnje u visini 1 proračunske osnovice.
< Poruku je uredio Miau -- 28.6.2010 16:32:26 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.6.2010 16:39:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kolektivni ugovor i novcana naknada! 28.6.2010 16:40:48
|
|
|
|
Bebys
|
ovo je jako jako dobro...nadam se da ce netko i to koristiti... javi kako je tebi proslo
|
|
|
|
RE: Kolektivni ugovor i novcana naknada! 28.6.2010 16:51:48
|
|
|
|
Miau
|
Elinamama nemam pojma zasto kriju! Ja i moje kolegice se moramo boriti za to vjerovali ili ne! Prvo su nam rekli da ne znaju jel to uopce po zakonu (iako su vec prije isplacivali!), zatim su se pravili da su poslali, pa su priznali da ipak nisu, pa su opet rekli da su poslali i ako nam Ministarstvo odobri da ce nam isplatiti. Vec mjesecima ih stalno zivkamo i pritiscemo. Zadnja informacija je da je kao odobreno i do kraja mjeseca bi trebalo biti isplaceno, medutim ni jedna od nas nije nista dobila! Znaci dobije se 3 500kn, dobro da znam jer nam ni to nisu htjeli reci! Bebys i ja se nadam da ce nekom pomoci zato sam i stavila. Meni je za to rekla kolegica koja je za taj clanak saznala tek nakon sta se vratila s porodiljskog. A da stvar bude gora jos je jedna bila trudna u isto vrijeme kad i ona, zatrazila je to i dobila...a ovoj nitko nije htio reci da i ona ima to pravo.
< Poruku je uredio Miau -- 28.6.2010 16:52:09 >
|
|
|
|
RE: Kolektivni ugovor i novcana naknada! 28.6.2010 16:54:44
|
|
|
|
mariola
|
Nisam bila na bolovanju duže od 3 mjeseca pa nisam dobila ovu naknadu ali ću drugi put odmah kad zatrudnim ići pa ću tražiti A sve kolegice iz Državnih službi imaju naknadu u visini proračunske osnovice kad rode dok mi iz Javnih nemamo.
|
|
[Brisano sporočilo] 28.6.2010 19:30:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kolektivni ugovor i novcana naknada! 28.6.2010 21:34:02
|
|
|
|
ZVRK
|
moja sveki je dobila kada je bila na bolovanju duže od ta 3mjeseca a radi kao čistačica u našem domu zdravlja
|
|
RE: Kolektivni ugovor i novcana naknada! 28.6.2010 22:51:00
|
|
|
|
minnie
|
e je.... taman kada više ne namjeravam ostati trudna
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!