tatica -> Pitanje i Vaše mišljenje? (29.6.2010 10:24:33)
|
Pozdrav svima prije svega Imam samo kratko pitanje da vidim jesam li ja možda u krivu ili šta već... Dakle, ženica mi je trudna već 24 tjedna, nismo imali sreću da može bauljati okolo nego mora mirovati doma. Kako mora mirovati i čuvati našeg anđela sve kućanske poslove i popratne obveze sam ja preuzeo. Ja naime radim od 8-16 svaki dan i pravac doma... onda kreće malo pospremanja, pa kuhanja, pa opet pospremanja, pa dućan, banka, pa odi po doznake pa odnesi doznake, pa daj čašu vode pa joj se jedu kolači pa odi po to i tako... Kad dođe vikend onda se malo više bacim na spremanje jer ne volim nered...kuhanje barem 5 puta tjedno neću ni spominjati... dakle SVE poslove sam preuzeo ja što je i logično i sve to radim s guštom i smatram da je to najnormalnija stvar koju trebam učiniti za svoju princezu jer ona to nije u mogućnosti a nebi joj ja ni dao da išta radi jer mora strogo mirovati u kratkim crtama - kad sam ja doma ona samo ide na wc, jer to nemrem za nju obavit hahaha .... sve ostalo joj ja pomažem (donijet klopu, čašu vode, kakao, kolač, itd...)........ Sad dolazi moje pitanje, naime kako sam ja strastveni ribič i obožavam pecanje, dolazi do sukoba po pitanju mog pecanja.... kad hoću otići jednom ili dva puta u mjesec dana s frendovima na pecanje ispadam neznam kakav i da ja nju ne razumijem da sam bezosjećajan..... i tako svaki put..... daleko od toga da ja ne razumijem da je ona svaki dan sama doma i da joj je kriminalno dosadno.... ali zar toliku frku raditi od par sati pecanja? nit van idem s dečkima, nit pijem, apsolutno ništa.... samo pecanje...... Ko je tu "lud" sad? Ja samo tražim 1-2 puta da odem malo na pecanje ali to je očito postala nemoguća misija hahahaha
|
|
|
|