Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Projekt Matej grafiti 30.6.2010 10:24:35
|
|
|
|
njanja
|
ali ipak je najbolji Zewa kada dijete zaspi na wc papiru, a mama i tata tako ponosni što im mali spava nasred kupaone na podu na wc papiru...ajme savršeno ili ona za hranu za pse kada pričaju kako im pas ima kvalitetno govno nakon što pojede tu hranu.. ma dajteeeeeeeeeee
|
|
RE: Projekt Matej grafiti 30.6.2010 10:27:20
|
|
|
|
mala pcelica
|
heehehehehehe bas tako
|
|
RE: Projekt Matej grafiti 30.6.2010 12:37:42
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: danery a mene živcira ona vipovka...TATA JESU ŠIŠMIŠI U RODU SA MIŠEVIMAAAAAAAAAAA? Uf i mene, kakvo ANOJING dijete!
|
|
|
|
RE: Projekt Matej grafiti 30.6.2010 15:34:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: njanja ali ipak je najbolji Zewa kada dijete zaspi na wc papiru, a mama i tata tako ponosni što im mali spava nasred kupaone na podu na wc papiru...ajme savršeno ili ona za hranu za pse kada pričaju kako im pas ima kvalitetno govno nakon što pojede tu hranu.. ma dajteeeeeeeeeee ahahahahahahahahahhahahha a jesam se nasmejala!!!
|
|
|
|
RE: Projekt Matej grafiti 24.10.2010 22:41:13
|
|
|
|
natalijax
|
nema više malog,ja gledala par dana iza ove teme u red carpetu,bio je taj mali i mama mu ,kad ja pogleda skoro se zaprepasti,ženu znam osobno
|
|
|
|
RE: Projekt Matej grafiti 24.10.2010 22:44:18
|
|
|
|
natalijax
|
najsmješnija mi je ona reklama za moljce gdje majica trči po stanu,al ima groznih kao one oći i mozak za coca-colu ,u ni ona za vip neodskaće daleko toliko je grozna ,joj romeo....Julija...,Dobre su mi za rafaelo.rošere,reklame o bebama,,,,
|
|
|
|
RE: Projekt Matej grafiti 25.10.2010 8:49:41
|
|
|
|
Thea
|
IZVORNA PORUKA: njanja ona za hranu za pse kada pričaju kako im pas ima kvalitetno govno nakon što pojede tu hranu.. ma dajteeeeeeeeeee E ta reklama za pedigre mi je užasss.. " i ima čvrstu kakicu"" Šta ju je m,ala probala s prstom pa zna kakva je..fujj...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!