|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Vidovnjaci
30.6.2010 14:51:24   
elle1
Jeste li bili kad kod nekog,ja nisam bila nikad i ne znam bil se usudila?
Znam neke ljude sto su isli kod Ive Troboka i pogodio im svasta nesto,ne znam....meni to nekako jezivouser posted image

< Poruku je uredio Ninaa -- 1.7.2010 8:10:22 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: vidovnjaci
30.6.2010 14:55:34   
Anoniman
Bože sačuvaj, ja sam protiv toga totalno! user posted image
Ne imati posla s vragom!
Moje puteve Bog vodi svojom dobrotom i samo ih on vidi, nitko drugi.

(Odgovor članu elle1)
  Neposredna veza do poruke: 2
30.6.2010 14:56:41   
adryosijek
jesam bila kod tarotologa i rekao mi je da imam muskarca preko mora moja mama nije ni znala kad me pitala imas li ja rekla da imam u italiji i reko mi da ovisi o meni dal cu bit s njim ,i ja sam ostavila poso i ostala sa njime eoo sta da kazem drugo i rodila bebu nasu..ima u tome itekako istine al jako rijetki znaju nesto o tome neki rade samo da pare izvkuk pa pricaju svakakve  gluposti

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 3
30.6.2010 14:58:21   
curice
znam ženu(moja susjeda) koja je išla kod vidovnjaka i rekao joj da će joj se kćer rastaviti(a taman se svježe bila udala)user posted image user posted image
meni je to katastrofa i ja se toga bojim

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4
30.6.2010 14:59:45   
mala pcelica
ja sam bila samo kod babe koja saliva strave .....al ne znam bas dal bi isla opet user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 5
30.6.2010 15:04:42   
danery
nisam bila direktno...neki je bio kod moje mame u gostima,pa joj je rekao da ću uskoro ostati user posted image (a ja već bila user posted image ),da će sve biti ok sa user posted image -ajd hvala bogu je,i da ću roditi muško...
toliko o tome...vjerujem sama sebi i onome što vidim i doživim,a ta proročanstva uzimam kao najnormalnije mogućnosti u životu....
pa svima se nama kad-tad dogodi nešto što oni kao "predvide."..i svi mi imamo neke događaje koje,ako smo baš jako podložni sugestijama drugih i onome što kažu,možemo povezati sa tim proročanstvima...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 6
30.6.2010 15:10:16   
Bebys
boze sacuvaj...

to nema veze s bogom...tko je vjernik sigurno nece ici...

user posted image

p.s.
nikad pa ni onda...user posted image

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 7
30.6.2010 17:12:32   
leilany
IZVORNA PORUKA: Bebys

p.s.

nikad ne reci nikad....user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 8
30.6.2010 17:13:48   
Bebys
IZVORNA PORUKA: leilany

IZVORNA PORUKA: Bebys

p.s.

nikad ne reci nikad....user posted image

pa ni onda

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 9
30.6.2010 17:15:57   
leilany
neznam bas pricu u detalje,al u globalu,mojoj seki je tak neki vidovnjak il kaj vec je bio,reko da ce umrijet sa 30 i nekom godinom..ova moja se ukakala u cega,i nije joj bilo svejedno....znam da je svaki rodjendan strepila....prosla i ta godina(mislim 32) pa je odahnula....
al moje misljenje;takve stvari oni nebi ni smjeli govoriti...za smrt itd...

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 10
30.6.2010 17:19:52   
pincirotvajler
ja nebi išla jer ak bi slučajno pogodio nešt, odma bi zabrijala vauuu..user posted image

< Poruku je uredio pincirotvajler -- 30.6.2010 17:20:10 >

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 11
30.6.2010 17:25:47   
Zvonki
Nisam bila, niti neću.Vjerujem da su velika većina njih samo izvlačivači love a ono malo što možda nešto i zna (ima dar ili što već ) ne želim petljati u svoj život. Što imam od toga da znam sudbinu? Život mi neće biti zanimljiviji ako znam da ću umrijeti u 32 user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 12
30.6.2010 18:17:18   
lilia
Ja bi išla jer me jako zanima što bi mi rekli, ali nikad nisam jer se previše bojim.

Sve koje znam da su bili, išli su zato jer su nezadovoljni sa životom, ono kad se čovjeku skupi i ne očekuješ ništa dobrog, više manje se vrate zadovoljni jer nešto dobro im uvijek nađu pa im bude lakše. Valjda čovjek ne može sam sebe uvjerit u to da ne može baš sve bit loše i da će kad tad biti bolje. Opravdam odlazak u takvoj situaciji, ali čisto iz znatiželje... bolje ne izazivat vraga.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 13
   [Brisano sporočilo]
30.6.2010 18:44:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu lilia)
  Neposredna veza do poruke: 14
1.7.2010 9:01:02   
Ninaa
Ne i nikad neću!Bolje s vragom ne imati posla. Život mi je kakav je, na neke stvari se ne može utjecati, mogu reći da sam sa 26 dobila dosta veliki teret s kojim ću se morati nositi cijeli život, tak je kak je i izlaza nema i kaj mi tu neke vračare mogu pomoći. Iskreno nit me ne zanima. Živim svoj život najbolje kak mogu i to je to!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!