Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: veleprodaja dječjih igračaka 30.6.2010 17:46:54
|
|
|
|
Wukovarka
|
Super Znaš da sam i sama razmišljala o tome za Goricu, jer ovdje se stvarno nema gdje izići sa djecom. Želim ti svu sreću
|
|
|
|
RE: veleprodaja dječjih igračaka 30.6.2010 20:42:56
|
|
|
|
koka
|
svaka čast želim ti puno puno uspijeha i neka bude što više dijece ako želiš i ako nije bed, imam par plišanih igračka koje su kao nove, pa mogu ti poslati.
|
|
RE: veleprodaja dječjih igračaka 30.6.2010 20:50:43
|
|
|
|
Ladina mama
|
IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: Mariachi sretno ti! hvala cure mislim raditi svaki dan od 7-19h a svrha igraonice je ta da kad majka treba obaviti nešto na sat-dva ostavi dijete u igraonici... lokacija mi je blizina opće bolnice i tržnice pa se nadam da će uspjeti osim toga s takvim poslom može moja malena biti samnom I moja sestrična prije 6-7 godina otvorila dječju igraonicu u Dugavama, a uz to davala i poduku (instrukcije). Igraonica se zvala Edukatina , uređena u stanu, u prizemlju, ideja ko tvoja, no nažalost, nije išlo. Osim proslava dj.roćkasa. Ja sam tada studirala pa sam tamo radila i... bogme se naradila!!! Nije mi ostalo u lijepom sjećanju. Ipak, tebi želim svu sreću i puno uspjeha! I vjerujem da ćeš biti dobra teta čuvalica kao što si i mama! Sretno!
|
|
RE: veleprodaja dječjih igračaka 30.6.2010 20:53:58
|
|
|
|
tikica_69
|
I nasa Lema je tako nesto planirala i mislim da se ovdje raspitivala o otvaranju obrta.Kako god odlucile, sretno cure u realizaciji planova
|
|
RE: veleprodaja dječjih igračaka 30.6.2010 21:03:55
|
|
|
|
m600
|
evo cure sad imam vremena da vam napišem što sam sve predala od papira ovisi o tome što želite otvoriti ja otvaram slobodan obrt pa mi za to ne treba niti posebni sanitarni čvor niti kuhinja niti mi mora raditi osoba sa završenom stručnom spremom te kategorije znači mogu raditi ja koja sam po struci komercijalist jer to nije edukativni centar ja sam morala donijeti isprave od lokala u kojem će biti igraonica (vlasnički list,uporabnu i građevinsku dozvolu, kopiju ugovora) za sebe presliku domovnice,OIB i JMBG,osobnu kartu i to je to koka draga hvala ti ali stvarno ne treba plišanaca imam na bacanje a snašla sam se i za ostatak zvala sam firmu pa će me posjetiti njihov predstavnik i donijeti katalog hvala vam cure na lijepim željama
|
|
RE: veleprodaja dječjih igračaka 30.6.2010 21:07:17
|
|
|
|
ninolina
|
|
|
RE: veleprodaja dječjih igračaka 30.6.2010 21:59:04
|
|
|
|
mali_macic
|
to je bas super ideja i ja sam o tome razmisljala. zelim ti puno uspjeha, srece i vesela djecica
|
|
RE: veleprodaja dječjih igračaka 30.6.2010 22:00:45
|
|
|
|
pincirotvajler
|
bravo svi smo mi m600
|
|
RE: veleprodaja dječjih igračaka 30.6.2010 22:18:47
|
|
|
|
natalijax
|
baš lijepo,sretno
|
|
|
|
RE: veleprodaja dječjih igračaka 30.6.2010 22:26:24
|
|
|
|
anonno17
|
super ideja joj da si barem u mom gradu, možda netko i kod nas otvori, ja bi rado ali nemam početni kapital , koliko ti je trebalo otprilike?kakve papire trebaš? baš si mi dala super ideju jooj ! možeš na pp odgovoriti.
|
|
[Obrisani korisnik] 30.6.2010 22:29:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: veleprodaja dječjih igračaka 1.7.2010 8:09:29
|
|
|
|
Ninaa
|
Draga ja ti od srca želim da uspiješ i da tvoja igraonica bude puna male slatke dječice. I nama bi tak nešto trebalo, ali smo mi premala sredina za to!
|
|
RE: veleprodaja dječjih igračaka 1.7.2010 8:35:27
|
|
|
|
karoca
|
Odlična,odlična ideja i sretno m600! I ja stalno govorim kako bi i u nas trebalo takvo mjesto da se dječica mogu igrati, družiti dok mama nešto obavi ili bar popije kavicu. Pogotovo u zimsko doba kad su danima kiše (ove zime 3mj.neprestano lijevala,raskvasali se svi)a cure doma po vazdan, ni nosa nisu provirile a kamoli do parka koji je doslovno preko puta svekrve (ona ih čuva radnim danima).
|
|
RE: veleprodaja dječjih igračaka 1.7.2010 8:58:23
|
|
|
|
ZVRK
|
sretno draga i da ti bude veselo sa kikačima
|
|
RE: veleprodaja dječjih igračaka 1.7.2010 9:09:01
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: m600 evo cure sad imam vremena da vam napišem što sam sve predala od papira ovisi o tome što želite otvoriti ja otvaram slobodan obrt pa mi za to ne treba niti posebni sanitarni čvor niti kuhinja niti mi mora raditi osoba sa završenom stručnom spremom te kategorije znači mogu raditi ja koja sam po struci komercijalist jer to nije edukativni centar ja sam morala donijeti isprave od lokala u kojem će biti igraonica (vlasnički list,uporabnu i građevinsku dozvolu, kopiju ugovora) za sebe presliku domovnice,OIB i JMBG,osobnu kartu i to je to koka draga hvala ti ali stvarno ne treba plišanaca imam na bacanje a snašla sam se i za ostatak zvala sam firmu pa će me posjetiti njihov predstavnik i donijeti katalog hvala vam cure na lijepim željama Čekaj,to je samo igraonica ili će djeca ostajati na čuvanju kao u vrtiću? i jedno i drugo...djeca u dobi od 1-7god zapravo meni je u cilju da roditelji imaju gdje ostaviti djecu na sat-dva kad nekud moraju ići (bolnica,tržnica, trgovina) da se djeca igraju...ali naravno da su i mame dobrodošle.......... jedva čekam da to otvorim...imam još tonu posla...zasad je sve kupljeno od opreme,ali zidove moram obojati i iscrtati,reklamu dati izraditi,letke,ali sve ću to tek kad se papiri srede jer sam dogovorila da će najam krenuti od dana kad krenem raditi....ja vjerujem da ću sve riješiti do 1.8. a onda ću vam poslikati sve... i cure drage sve ste dobrodošle
|
|
RE: veleprodaja dječjih igračaka 1.7.2010 11:04:32
|
|
|
|
CallamityJane
|
Draga ideja ti je odlicna i od srca ti zelim da uspijes u tome Obavezno nam javi kako ide i stavi nam slikice kada prostor dobije konacni izgled
|
|
|
|
RE: Veleprodaja dječjih igračaka 1.7.2010 11:06:11
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: m600 Drage moje forumašice, naime odlučila sam otvoriti dječju igraonicu... za inicijativu, želim ti puno poslovnog uspijeha i mnogooooo zadovoljne dječice
|
|
RE: veleprodaja dječjih igračaka 1.7.2010 11:09:51
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: m600 niti mi mora raditi osoba sa završenom stručnom spremom te kategorije znači mogu raditi ja koja sam po struci komercijalist jer to nije edukativni centar Nemoj se ljutiti, nije do tebe, nego do države koja to nije definirala, ali meni se ne sviđa ta opcija u kojoj u igraonici NE mora raditi osoba sa potrebnom edukacijom oko djece.Iako igraonica NIJE EDUKATIVNI CENTAR, sa djecom se treba edukativno ponašati, a nemaju svi oni pedagošku crtu u sebi....Malo sam OT i možda ćeš misliti da sma te uvrijedila, ali nisam mislila na tebe, tebi svaka čast za inicijativu i stvarno ti želim sve najbolje, ali ne slažem se da svatko može raditi s djecom....
|
|
RE: Veleprodaja dječjih igračaka 1.7.2010 11:09:57
|
|
|
|
ejmama
|
Bravo, svaka čast. Ja sam htjela otvoriti tako nešto, ali koliko sam shvatila moraš biti stručna osoba. Javi nam svakako kako je prošlo.
|
|
RE: Veleprodaja dječjih igračaka 1.7.2010 12:49:25
|
|
|
|
pako
|
super ideja
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Veleprodaja dječjih igračaka 1.7.2010 13:07:54
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Bravo, svaka čast. Ja sam htjela otvoriti tako nešto, ali koliko sam shvatila moraš biti stručna osoba. Javi nam svakako kako je prošlo. da i ja sam išla za tim...s tim da nisam trebala imati nikoga jer sam mama četvero djece pa su to kao gledali kao teta čuvalica...odustala sam kad sam vidla kaj sve trebam uz sebe...kuharicu, imati patronažnu ili medicinsku sestru na raspolaganju, ne mogu biti sama ako je više od 7 djece...ma ima toga...ali ako je sad ovako...mogla bi ponovo probati
|
|
RE: Veleprodaja dječjih igračaka 1.7.2010 18:47:14
|
|
|
|
Marta j
|
Bravo za tebe Ja i lee vec mjesecima se dogovaramo da cemo otvoriti igraonicu. Ja sam tek u potrazi za prostorom. Jesi li morala imati pocetni kapital? samo ja neznam kako ce to kod mene proci jer je gradic jako mali Al nemamo bas nikakvu igraonu niti prostor za djecu.
|
|
RE: Veleprodaja dječjih igračaka 1.7.2010 19:11:24
|
|
|
|
mama mery
|
m600 mi cemo te obavezno posjetiti samo javi gdje se tocno nlazite i ime kako ce se zvati igraonica
|
RE: Veleprodaja dječjih igračaka 1.7.2010 22:55:31
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Bravo za tebe Ja i lee vec mjesecima se dogovaramo da cemo otvoriti igraonicu. Ja sam tek u potrazi za prostorom. Jesi li morala imati pocetni kapital? samo ja neznam kako ce to kod mene proci jer je gradic jako mali Al nemamo bas nikakvu igraonu niti prostor za djecu. njanja slažem se s tobom nisi me uvrijedila...mislim da ne mogu svi raditi s djecom ja volim djecu,imam volju i nadam se uspjehu draga marta ne treba ti početni kapital na računu jer je slobodni obrt i nemam robe za prodaju ja sam imala 20000kn svojih koje sam uložila u uređenje,igračke,najam... mama mery dobro ste došliii igraonica će biti u strossmayerovoj na početku kod cvjećarnice bonsai vjerujem da ću je otvoriti do 1.8 ako sve bude išlo kako planiram možda i ranije
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!