tiny -> RE: Kako opisati muža (1.7.2010 18:53:29)
|
pored vasih muzeva moj izgleda grozno.stalno radi,ali zato kuka da bog dragi sacuva,kako on stalno radi,kako se mora raditi,kako necemo kraj s krajem,bla,bla,bla....uvijek,ali uvijek je on umoran,ne moze se posvetit maloj kad dođe kuci,jer on radi cili dan,njega sve boli,on se ubi radeci itd.kad spavamo ne moze zaspat dok meni ne okrene guzicu(jer je on naviko tako)nikad mi nece dat kompliment,nije uopce pazljiv prema meni,cesto me otkanta ko malo dijete(je on stariji 11 god.,ali ipak).ko ljubavnik mislim da je vise usmjeren na sebe,ne sjecam se kad me zadnji put poljubio,trazi od mene da "sluzim"njegove roditelje.jednom je cak izjavio da mu ne moze bit vazniji nitko od njegove mame,moje sestre i moju obitelj opcenito ne moze smislit,a ja njegove moram obozavat,nikad nema vremena za malenu,ja to vise i ne ocekujem.istina,financijski nas on zbrinjava i ja se oko toga stvarno ne moram brinuti,ali ce mi prigovoriti ako kupim sebi ili maloj japanke,i to jeftine.iskreno,voljela bih osjetiti kako je to kad se netko ponasa ko zaljubljeni skolarac prema meni,da me gleda ko jedinu zenu na svijetu,ali eto,istina i zivot su drugaciji svakome,a moj je ovakav,steta...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|