mala pcelica -> RE: dobila sam otkaz.... (2.7.2010 13:58:53)
|
IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: mala pcelica IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: mala pcelica još ga ja nazovem par dana prije isteka porodiljnog dal mogu uzeti nesto godišnjeg on kaze moze sva 24 radna dana i tu se ja začudim,jer on nikome nije u komadu davao god odmor...odmah mi je bilo čudno,a on je vec tad planirao da me sutne!!! Smrdljivi kinezi!!! Nisam nacionalista ,al oni mi se gade! [sm=smiley11.gif] a radila si kod kineza...ajde malo ga sad prestraši pa reci da češ ga fino tužiti a sa čim da ga tužim?? Reći će da sam visak radne snage i to ako kaze biće super,onda cu moci dobiti nesto i sa burze,a ako napise nesto drugo u raskidu ugovora onda ja opet pušim....a imala sam stalni ugovor..... dal imam mozda pravo na otpremninu? [sm=smiley4.gif] il to ovisi od firme do firme dal isplaćuje?? ti mu zaprijeti da ti ne daješ otkaz nego ga on daje tebi...tako sam ja...e sad on ako tebi da sporazumno ti imaš pravo na naknadu s burze ali on nesmije nikoga zaposliti 6 mj on ni ne zeli da zaposli nikoga,a fali mu radnika i jos meni otkaz daje ,tako da ove cure sto ostaju razvuko ih je kao žvakaće na svim odjelima,nit znaju kad koja radi nit ista...ma uzas
|
|
|
|