Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: dobila sam otkaz.... 2.7.2010 14:26:34
|
|
|
|
njanja
|
žao mi je jako zbog otkaza....da je bio fer mogla si uzeti neplaćeni rodiljni dopust do 3 godine, pa biš bila doma, a prava iz radnog odnosa bi t mirovala, to za njga ne bi ništa značilo, ali ti bi tražila novi posao kao prakički zaposlena osoba....
|
|
RE: dobila sam otkaz.... 2.7.2010 14:32:02
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica dal imam mozda pravo na otpremninu? il to ovisi od firme do firme dal isplaćuje?? ovisi o poslodavcu pročitaj što potpisivaš naš je radnik neki dan potpisao sporazumni prekid ugovora, ali je dobio plaćen godišnji odmor,plaćena 3 mj otkaznog roka i otpremninu,iako je odvjetnik poludio i tražio da mu uručimo izvanredni otkaz(imao bi samo plaćen godišnji odmor)-jer je radi uvreda i morao potpisati otkaz probaj se dogovoriti da ti napiše da si tehnološki višak žao mi je zbog otkaza
|
|
RE: dobila sam otkaz.... 2.7.2010 14:53:01
|
|
|
|
adryosijek
|
koj idiot jaooo kakvih ljudi ima,tak sam ja isla danas naruciti se za kukove bebe i jedni salju na jedan odjel drugi me salju na 2 odjela pa ti sa drugog da se vratim na prvi joj moja mama poludila psovala pm.. jer nas vozaju sa malom bebom po najvecoj zegi . odustale smo pa sam zvala i narucila se telefonom ccc bezobrazni su uff
|
|
RE: dobila sam otkaz.... 2.7.2010 14:54:48
|
|
|
|
adryosijek
|
otpremninu dobiju oni koji duze rade u istoj firmi ja mislim bar .. pa raspitaj se ..mozda uspijes sta izvuci a ako ne popricaj sa odvjetnikom i daj mu radne papire da vidi on
|
|
RE: dobila sam otkaz.... 2.7.2010 14:57:31
|
|
|
|
tita
|
Ima budala koliko god hočeš.....
|
|
|
|
RE: dobila sam otkaz.... 2.7.2010 14:59:54
|
|
|
|
adryosijek
|
eto i opet po kome nego po zenama pa zar to nije jadno kad zena nemoze rodit na miru i otici na godisnji bez da mora razmisljati dal ce ostat na poslu ili ne.. eh da sam bar musko to si pomislim kad vidim kako je njima puno lakse za sve i u svemu im ide.. ufffff
|
|
RE: dobila sam otkaz.... 2.7.2010 16:42:09
|
|
|
|
ELISABETH
|
ovo je prestrašno.... ja sam dobila otkaz u 9 mj. kad je moja curka imala samo 3 mj. (bila sam na određeno) s tim da mi je tajnica škole u kokoj sam radila javila 10 dana NAKON što su me odjavili... fuck država!!!!
|
|
RE: dobila sam otkaz.... 2.7.2010 16:47:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Zao mi je draga
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 2.7.2010 16:49:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: dobila sam otkaz.... 2.7.2010 16:52:03
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak ti mu zaprijeti da ti ne daješ otkaz nego ga on daje tebi...tako sam ja...e sad on ako tebi da sporazumno ti imaš pravo na naknadu s burze ali on nesmije nikoga zaposliti 6 mj _____________________________ Ne,ne. Ako je sporazumni nema prava. Mora napisati da joj on daje otkaz(tako je barem bilo prije 4 godine) pa da onda nemam pravo na naknadu
|
|
RE: dobila sam otkaz.... 2.7.2010 17:04:19
|
|
|
|
lee
|
pčelice imaš pravo na otpremninu samo ako si radila duže godina...inače nemaš.idem zakon nači.. http://www.poslovnenovine.com/zakonoradu/ ovo sam našla..pa pročitaj..
|
|
RE: dobila sam otkaz.... 2.7.2010 17:18:51
|
|
|
|
CallamityJane
|
pcelice zao mi je nadam se da ces uspjeti iz sve te situacije izvuci najbolje za sebe
|
|
|
|
RE: dobila sam otkaz.... 2.7.2010 17:35:11
|
|
|
|
curice
|
kod izvanrednog i sporazumnog otkaza nemaš pravo na burzu a ako ti napiše da si tehnološki višak onda imaš pravo na burzu
|
|
RE: dobila sam otkaz.... 2.7.2010 17:39:26
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica IZVORNA PORUKA: cvrčak ti mu zaprijeti da ti ne daješ otkaz nego ga on daje tebi...tako sam ja...e sad on ako tebi da sporazumno ti imaš pravo na naknadu s burze ali on nesmije nikoga zaposliti 6 mj _____________________________ Ne,ne. Ako je sporazumni nema prava. Mora napisati da joj on daje otkaz(tako je barem bilo prije 4 godine) pa da onda nemam pravo na naknadu ma da ja sam krivo napisala...ne sporazumni nego recimo višak onda imaš pravo
|
|
RE: dobila sam otkaz.... 2.7.2010 18:05:08
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: lee pčelice imaš pravo na otpremninu samo ako si radila duže godina...inače nemaš.idem zakon nači.. http://www.poslovnenovine.com/zakonoradu/ ovo sam našla..pa pročitaj.. radila sam 3 godine,a nasla sam i ja zakon gdje pise da nakon 2 godine imam pravo,samo ako sam na neodredjeno,a jesam,e sad jedino ne znam za sta mi daje otkaz jer mi nista nije rekao ni da sam tehnoloski niti ista a to cu se morati dogovoriti sa njim kad zakljucim bolovanje..... E sad,jos jedna stvar me muči,naravno kako bi mogla izvici za sebe najbolje a to je dal da razvučem bolovanje cjeli 7 mjesec ako budem mogla ili da ga recimo sredinom mjeseca zaključim????
|
|
RE: dobila sam otkaz.... 2.7.2010 18:07:13
|
|
|
|
dami
|
Ovo ti je naša us....a država.
|
|
RE: dobila sam otkaz.... 2.7.2010 18:13:26
|
|
|
|
mali_macic
|
a joj bas mi je zao
|
|
RE: dobila sam otkaz.... 2.7.2010 18:29:03
|
|
|
|
curice
|
probaj naći kakvog dobrog odvjetnika za pravne poslove(zaštita radnika) da ti savjetuje šta je najbolje za tebe(i naravno da ćeš sebe zaštiti maximalno)
|
|
RE: dobila sam otkaz.... 2.7.2010 18:58:29
|
|
|
|
tikica_69
|
Mrzim ovu drzavu i saljem ti big hug...
|
|
RE: dobila sam otkaz.... 2.7.2010 19:19:31
|
|
|
|
natalijax
|
|
|
|
|
RE: dobila sam otkaz.... 2.7.2010 19:21:30
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: curice probaj naći kakvog dobrog odvjetnika za pravne poslove(zaštita radnika) da ti savjetuje šta je najbolje za tebe(i naravno da ćeš sebe zaštiti maximalno) oderaće me kao koru od banane
|
|
RE: dobila sam otkaz.... 2.7.2010 20:53:09
|
|
|
|
božica
|
Zao mi je
|
|
RE: dobila sam otkaz.... 2.7.2010 21:05:34
|
|
|
|
inna
|
joj gadi mi se sve. I kod nas je podijeljeno u sektoru 20 otkaza, 3 cure su još na porodiljnom. Jednoj čak nisu ni javili nego ju je šef zvao da vrati karticu za ulaz i kad je ona sva zbunjena pitala zašto, a on a nisu ti rekli, pa dobila si otkaz. Fuj, fuj...pa ko joj je trebao reći majmune ako ne ti
|
|
RE: dobila sam otkaz.... 3.7.2010 16:59:13
|
|
|
|
Ladina mama
|
IZVORNA PORUKA: mara27 ajme cure drž te se, a koja može nek tuži, triba njima stati na rep!!!!!!!!!! i da, mala pčelice, ja bi svakako se raspitala koji tip otkaza on daje, i vidi za tu naknadu sa biroa....svakako dobro dođe! potpisujem!
|
|
RE: dobila sam otkaz.... 3.7.2010 18:33:07
|
|
|
|
Ninaa
|
drži se draga
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!