njanja -> RE: Da li sam nešto loše napravila?? (4.7.2010 15:38:46)
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki . Ali,ljudski je griješiti a anđeoski opraštati... hvala Zvonki..... danas mi je poslala poruku kkao se osijeća pred pir..mislim da ni sama ne zna za onaj mail jer mi j taj dan rekla da odlazi iz firme, a to joj je poslovni pa mislim da ni ne zna šta je poslala....Krenula sam joj odgovarat na sms (u stilu tvog odgovora o praštanju), ali me nešto zakočilo i ne mogu.....Ohladila sma se, nisam više ljuta, nisam više ni povrijeđna, jednostavno mi više nije stalo.... Vidjet ću sutra odgovor kada dođe na posao i vidjeti ću kako će se situacija razvijati, ali odlučila sam ići u 18 h u crkvu (sama), nakon toga na večeru u 20 h na koju možda stigne i mm ako ne bude stučen jet legom i nakon toga oko 22/23 h doma.....I to ću napraviti radi sebe, nje i njenog muža jer mi je i on prijatelj i njenih i jegovoh roditelja.... A dalje je na njoj....ako se potrudi oko mene, otvorena sam za druženje....ako ne, nema šanse da ikada išta iniciram i apsolutno ne namjeravam gubiti vrijeme na nju.... A ono za to kakva sam mama: čvrsto sma odlučila: takva sam kakva jesam, ne radim uvijek najbolje jer ni ne znam uvijek sve, ali radim uvijek u janovoj najboljoj namjeri....I otkinut ću glavu svakome tko se usudi uvjerit me u suprotno!!!!
|
|
|
|