DarijaRR -> RE: Ringeraja nagrađuje trudnice (2.7.2010 18:31:27)
|
Redovnim članovima Ringeraje poklanjamo malo više pažnje i time im želimo zahvaliti što bogate naše forume i sadržaje. Zajedno sa našim partnerima smo pripremili Ringerajin paket iznenađenja za obitelji i njihove novorođene bebe. U srpnju 2010 Vam naši partneri poklanjaju 4 poklon paketa. Između svih prijava koje ispunjavaju uvjete, izvlačenjem ćemo izabrati 4 sretna dobitnika. Ukoliko više članova obitelji prijavi svoju novorođenu bebu, prihvatiti ćemo samo jednu prijavu. Ispunjavam li uvjete za dobitnika poklon paketa? • Čekam bebu u srpnju 2010. godine. • Redoviti sam korisnik Ringeraje.hr sa više od 300 objava na forumu • Ako postanem dobitnik paketa, poslati ću (mailom ili poštom) kopiju izvoda iz knjige rođenih za svoju bebu u roku od 10 radnih dana, nakon čega će mi paket biti dostavljen. Ako to ne učinim, uredništvo Ringeraje će pokloniti paket drugom korisniku Ringeraje.hr • U roku od 10 radnih dana nakon rođenja bebe ću svoju bebu prijaviti u Kalendar razvoja djeteta na Ringeraji. • Znam da će u srpnju 2010. biti izvučeno samo 4 dobitnika paketa. Šta je u poklon paketu? U mjesecu srpnju imamo tri mala sponzora poklon paketa, a to su: 1. Patuljak.net, koji izrađuje unikatne i jedinstvene poklone za rođenja i krštenja. Svaki poklon koji napravi Patuljak nastao je u želji da bude poseban i da se bar nakratko osječate kao djeca. Ovaj mjesec poklanja vam dva zidna sata sa slikom vaših najmlađih, te dva slatka otiska za najsretnije. 2. Baby shop Panda, poduzeće je s mnoštvom poklona za trudnice i mlade mame, a ovaj mjesec poklanjaju 4 para ručno rađenih cipelica, s kvalitetnim đonom protiv klizanja, održavaju prirodnu ventilaciju malih stopala, jednostavne za obuti i izuti, te se vrlo lako mogu održavati čistima. 3. "moj Mali dućan", renomirani zagrebački boutique za svečanu baby odjeću i darove (osnovan 1982.,vl: akad slikar.Đ.Zelmanović Kraljević) poklanaja novost na hrvatskom tržistu: 4 bebuccino® praktična prekrivača za nesmetano dojenje izvan kuće, na plaži, u gostima, u kafiću, restoranu, parku. Kako mogu sudjelovati? Podatke koje nam prosljedite koristiti ćemo samo u svrhu slanja poklon paketa. Sponzori paketa će biti upoznati sa imenima dobitnika. Prijavite se sa sljedećim informacijama: • Korisničko ime na portalu Ringeraja.hr • Trenutni broj objavljenih poruka na forumu • Previđeni termin poroda • Puno ime i prezime, adresa i grad boravka • Izjava da se slažete sa uvjetima koji vrijede za dobitnike paketa, i objavljeni su u ovom članku. • Mail morate poslati sa adrese koju koristite za registraciju na portalu Ringeraja.hr uz vaše korisničko ime!
|
|
|
|