Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 21.11.2011 19:37:27
|
|
|
|
m600
|
hvala vama
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 21.11.2011 21:08:57
|
|
|
|
BUMBI
|
Aaaaa,predivan je
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 24.11.2011 16:52:40
|
|
|
|
DarijaRR
|
Sliku su nam poslali mala fizičarka i Jakov Hvala!!!
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 24.11.2011 17:53:44
|
|
|
|
ikica84
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 24.11.2011 21:06:31
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 1.12.2011 14:39:07
|
|
|
|
anmar
|
Čestitamo! Za mjesec Studeni 4 sretne dobitnice u nagradnoj igri Ringeraja nagrađuje trudnice su: mekica, kika, olivija i vesna146.
< Poruku je uredio anmar -- 1.12.2011 14:52:51 >
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 1.12.2011 20:08:39
|
|
|
|
olivija
|
Hvala !!!
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 2.12.2011 10:09:32
|
|
|
|
anmar
|
Bravo!!
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 12.12.2011 16:40:27
|
|
|
|
anmar
|
Drage trudnice, Hvala Vam svima na prijavama za nagradnu igru „Ringeraja.hr i partneri nagrađuju trudnice“. Ovim putem bi Vas željeli obavijestiti o sretnicama koje su uz mališane osvojile i super poklon pakete od naših sponzora. Za mjesec studeni sretne dobitnice su (došlo je do promjene jer jedna trudnica nije rodila u studenom pa smo izvukli novu dobitnicu): vesna146,olivija,mekica i debelamama je novoizvučena. Čestitamo još jednom dobitnicama Vaša Ringeraja.hr
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 21.12.2011 13:36:54
|
|
|
|
anmar
|
Upoznajte se sa Ringerajinim programom "Ringeraja.hr i partneri nagrađuju trudnice". Potrudili smo se da odabranom broju korisnika (izvlačimo 4 dobitnice) portala svaki mjesec poklonimo nešto vrijedno i lijepo. Prijavite se drage naše trudnice! :) Ringeraja nagrađuje trudnice Prosinac! :) Imena dobitnica za Prosinac, objaviti ćemo početkom Siječnja. Sretno svim budućim majkama u Prosincu!
|
|
|
|
Svim trudnicama i mamama Ringerajkama kao i t... 25.12.2011 10:31:17
|
|
|
|
anmar
|
Svim Ringerajkama i Ringerajcima sretan i blagoslovljen Božić!
< Poruku je uredio anmar -- 25.12.2011 10:32:47 >
|
|
|
|
RE: Svim trudnicama i mamama Ringerajkama kao... 27.12.2011 22:50:08
|
|
|
|
olivija
|
tni blagdani!!! Hoče li nambrzo stič na še radosnice i pelenice ? Pozzz
|
|
RE: Svim trudnicama i mamama Ringerajkama kao... 30.12.2011 11:12:16
|
|
|
|
anmar
|
Draga Olivija, idući tjedan bi trebali poslati poklone! Još samo malo strpljenja.... trčimo najbrže što možemo, da sve stignemo!
|
|
|
|
Ringeraja nagrađuje trudnice - Siječanj! 2.1.2012 11:03:07
|
|
|
|
anmar
|
Ringeraja nagrađuje trudnice - Siječanj! Drage trudnice, termin poroda Vam je u siječnju? Onda je ovo pravi članak za vas!
< Poruku je uredio anmar -- 2.1.2012 11:07:08 >
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice - Siječanj! 2.1.2012 12:10:29
|
|
|
|
Bebys
|
Moja seka je danas rodila i ja sam nju prijavila ali preko svoga NICKA nadam se da cete to uvaziti jer vidim da sam prijavila 2. sijecanj a ono ispalo 1. veljace...mozete li to ispraviti...dakle danas je bio porod i beba je super...sebe NE MOGU UPISATI JER NE ZVIIM U HR i nemogu vam poslati istoga momenta hrvatski izvod i rodjenih jer upisujem tek kasnije nakon par mjeseci kada dodjem u hrvatsku zato vas molim u svoje ime DA UVAZITE MOJU SESTRU....naci cete prijavu a ako je upisano krivo 1. veljace porod to je onda automatski rr.hr. upisala moj datum poroda umijesto sekin koji je bio danas BEBA SE ZOVE LUCIJA
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice - Siječanj! 2.1.2012 17:53:09
|
|
|
|
olivija
|
O.k hvala i sve najbolje Vam želim u Novoj 2012 i da nam bude što više trudnica na r.raji,ljubimo vas ja i moj Gabriel !!!
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice - Siječanj! 4.1.2012 9:26:49
|
|
|
|
elven
|
Pitanje, možete provjeriti da li je moja prijava za siječanj zaprimljena ...pretpostavljala sam da će doći na mail neka potvrda o prijavi ili nešto biti na profilu, ali ništa....
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice - Siječanj! 6.1.2012 20:00:11
|
|
|
|
Vjeverica ST
|
a ka će rezultati za finalistice u prosincu??? eto, nisam se nadala, mislila sam da ću rodit u siječnju..... ipak je prosinac, na Sv. Ivana čestitam curama izstudenog i javite nam jesste zadovoljne!
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice - Siječanj! 7.1.2012 11:04:22
|
|
|
|
anmar
|
Draga Bebys, tvoja prijava je ušla u 1.mjesec ne brini! ;) Sustav praćenja prijava - ne prihvaća tj. ne bilježi datume unaprijed već stavlja mogući datum u tekući mjesec ... tako da se slobodno možeš opustiti. Što se tiče tvoje prijave, možeš se prijaviti i ti bez obzira na boravak u HR ako ćeš roditi u HR - samo sa mobitelom poslikaj otpusno pismo iz bolnice da se vidi datum i to će biti dovoljno i prebaci na komp tu sliku i pošalji. Naravno, ako si i ti rodilja u Siječnju.. Sretno!!!!
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice - Siječanj! 7.1.2012 11:08:40
|
|
|
|
anmar
|
Jedan hug i poljupca dva za Gabrijela iz Ringerajinog srca
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice - Siječanj! 7.1.2012 11:10:23
|
|
|
|
anmar
|
Draga Eleven, zaprimljena je!
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice - Siječanj! 7.1.2012 11:24:02
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: anmar Draga Bebys, tvoja prijava je ušla u 1.mjesec ne brini! ;) Sustav praćenja prijava - ne prihvaća tj. ne bilježi datume unaprijed već stavlja mogući datum u tekući mjesec ... tako da se slobodno možeš opustiti. Što se tiče tvoje prijave, možeš se prijaviti i ti bez obzira na boravak u HR ako ćeš roditi u HR - samo sa mobitelom poslikaj otpusno pismo iz bolnice da se vidi datum i to će biti dovoljno i prebaci na komp tu sliku i pošalji. Naravno, ako si i ti rodilja u Siječnju.. Sretno!!!! hvala ti anmar...ali neka OVO OSTANE ZA MOJU SEKU ....ja cu roditi cekam svaki dan....i sigurno ce biti u sijecnju ali ne u hrvatskoj...nazalost....kasnije cu tek bebu upisati u hrvatske knjige i maticni ured...tako da bi stvarno voljela POKLON SVOJOJ DRAGOJ SEKI I NJENOJ SLATKOJ CURICI...HVALA VAM
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice - Siječanj! 7.1.2012 11:50:27
|
|
|
|
anmar
|
Elven, oprosti...krivo sam napisala...
|
|
|
|
Ringeraja nagrađuje trudnice - dobitnice Pros... 7.1.2012 12:00:34
|
|
|
|
anmar
|
Hvala Vam svima na prijavama za nagradnu igru „Ringeraja.hr i partneri nagrađuju trudnice“. Dobitnice neka nam šalju slikice bebica sa poklonima. Za mjesec Prosinac dobitnice su: anja26, Vjeverica ST, Bubu i Uskoro stižem! Bravo! Evo jedan ples pobjede za vas: Čestitamo!!!
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice - dobitnice ... 7.1.2012 12:03:15
|
|
|
|
Bebys
|
|
|
|
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!