Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 26.10.2008 10:29:23
|
|
|
|
mamavlatkica
|
cure javljam se opet i danje sam umorna kao primili me bolovi po cijelom tijelu još malo pa idem spremat Jana i seme za misu . Kad se vratimo kidam u krpe.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 26.10.2008 10:38:23
|
|
|
|
koka
|
Ej cure evo i mene malo....prava me upala ščepala, temperatura se bila spustila pa sam mislila da neću morat s antibioticima al drugi dan mi se opet digla na 38.5 , opet se sve zacrvenilo ...sva sreća pa Mila siše dobro ....Kako s vama, nadam se da ste ok
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 26.10.2008 11:02:09
|
|
|
|
tonkica
|
IZVORNA PORUKA: božica tonkica ideš i goricu danas Ja da Uživaj u Gorici Boška, ja danas bauljam po gradu. Majka mi radi, nema je doma, buraz i šogi preko bare, tak da neidem tam. Mislim da budem sutra. Svima želim da nam dan ne bude predug. Koka pogledala sam slike, prekrasni ste!
< Poruku je uredio tonkica -- 26.10.2008 11:17:04 >
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 26.10.2008 12:03:44
|
|
|
|
Puli
|
koka slike su predivne a modeli još ljepši hoćemo i mi tako lijepe slike iako kao modeli nismo baš nešto hoćeš nam iznajmiti muža jedan da nam brzo ozdraviš
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 26.10.2008 12:27:00
|
|
|
|
koka
|
hvala cure . Stvarno ću morat MM poslat u turneju
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 26.10.2008 12:51:49
|
|
|
|
mirna
|
bok curke... kuham ručak... mali mi ne može spavati zbog začepljenog nosića i stalno se budi... sada sam isprobala ono s lukom u gazi.. očajna sam... pa ta viroza se neće i neće izliječiti...
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 26.10.2008 15:26:36
|
|
|
|
mlada mama
|
koka slikice su odlicne, pogotovo ona sa zalaskom
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 26.10.2008 15:37:27
|
|
|
|
Elena
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama koka slikice su odlicne, pogotovo ona sa zalaskom Dobar dan i od mene,ja se vratila od Kratovo i necu bas o tome,jer uvjek postoje ljudi koima je stalo da pokvari nekome dan,ali ovaj put nisu uspeli u tome,tacka! Koka zaista tvoje slike treba se p[ostaviti nekud gde svako moze i vidjeti jer su zaista nesto posebno,jednom sam te pitala ali evo jos jedan put jeste li razmisljali s mm da napravite jednu izlozbu jer mislim da su sve vrlo vrlo posebne
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 26.10.2008 15:49:48
|
|
|
|
koka
|
Još jednom , hvala . Ma kakvi izložba , to je njemu samo hobi...kako je s vama cure?
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 26.10.2008 16:03:20
|
|
|
|
mamavlatkica
|
cure bokić ! Evovratili se mi sa mise , bilo je predivno puno pjesme baš sam uživala , Jan-renato je odspavao pola mise . poslije smo otišli do Konzuma kupili stavri za doma . Ručali i evo me na jaju da vidim što se događalo. Ja pišem i pišem a kao da me nitko ne doživaljava .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 26.10.2008 17:29:22
|
|
|
|
Wukovarka
|
Aktivni korisnici : clanova 1, gostiju 76 Jeee.... bas mi je dobro Gdje ste svi?
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 26.10.2008 17:56:28
|
|
|
|
Candy
|
Wukovarka,bok! Evo i ja sam tu skoro cijelo popodne,a nigdje žive duše... Danas kad sam slobodna za druženje cure su pobjegle na nedjeljne ručkove... Kak si ti?
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 26.10.2008 18:08:09
|
|
|
|
mamavlatkica
|
evo i mene malo u birc , jel me tko primijetio
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 26.10.2008 18:16:20
|
|
|
|
anne
|
Hej žene - da ne mislite da sam vas zaboravila. Super nam je! Mir se opet vratio u naš dom. Iako su nam djeca bolesna mirno je i veselo. Baš volim svog muškarca!
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 26.10.2008 18:23:48
|
|
|
|
Puli
|
bok ekipa anne sretni smo jer si nam i ti sretna samo uživajte zajedno zaslužili ste mama vlatkica bok uvijek te primječujemo ali ti si brza ko zec napišeš nam poruku i odskakućeš dalje
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 26.10.2008 18:33:07
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Puli i ostale cure bokić , da ja napišem poruku i kidnem jer mi moje zlato jan-renato ne da mira biti na jaji , uvijek nešto treba. Kao što rekoh ranije danas bili na misi i uživali u glazbi a kasnije u divnom društvu bebaća i odraslih . Jan još uvijek spava , isgleda da če samo paapti većeru i nastaviti spavati.
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 26.10.2008 18:41:55
|
|
|
|
Puli
|
dijete mi se već drugi put penje po vanjskoj strani ogradice i traži unutra u šoku smo igra se unutra već pet minuta i nema suzica
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 26.10.2008 19:05:18
|
|
|
|
Candy
|
Bok cure! Malo sam odskakutala,pekla sam palačinke i evo me natrag! Anne,drago mi je da ste opet obitelj na okupu i vidi se da ste sretna obitelj ... Samo ti uživaj,sretne smo zbog tebe ...
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 26.10.2008 19:05:33
|
|
|
|
mirna
|
Bok curke.. i moj mali si je zaboraviop pomaknuti sat.. zaspao je u pol 7... sutra će vjerojatno probuditi se u 6.00.. malo sam zabrinuta jer je malo prije imao opet 38 temperature.. možda zbog toga što je bio umoran jer poslijepodne nije mogao zaspati zbog začepljenog nosića... nadam se... trenutno mi se ne čini vruć...
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 26.10.2008 19:05:45
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Evo mene opet , Jan-Renato još spava , no morati ču ga buditi da bar pojede čokolino presvući se u đamicu pa nek nastavi spavati. Izgleda da je ovo neka ozbiljna viroza čak su i naši nogometaši bubani
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 26.10.2008 19:13:14
|
|
|
|
koka
|
Vratio se moj dečko s ročkasa , idem ga okupati sav je prljavko , a Mila mi je popodne spavala 3 sata ...Anne baš sam sretna što si ti sretna
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 26.10.2008 19:14:30
|
|
|
|
Candy
|
Bok Mirna i Puli... Kako ste vi provele dan?Mirna,vidim da imaš briga ...Ali,samo se drži,imaš zato nas da te nasmiješimo ....Želim tvom anđelu brzi oporavak ...
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 26.10.2008 19:25:53
|
|
|
|
Candy
|
Bok Tonkice,vidim te da se šuljaš ... Ne znam di su cure,tu su a opet nisu ... Cuuuureee !
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 26.10.2008 19:28:23
|
|
|
|
tonkica
|
Večer svima! Anne baš sam sretna zbog vas! Uživajte, zaslužili ste. Mamavlatkica pozdrav i tebi, nadam se da si spremila JanRenata za spavanac. Puli, kao i uvijek, velika PUSA Cvijeti. To ona signalizira da je vrijeme za spavanje. Mirna drž se! Za 7 dana se i tm vraća, pa ćeš onda i ti biti kao Anne danas, sretna i opravdano odsutna sa raje sa zdravim dečkićem. Candy pozdrav i tebi. Nadam se da nisam nikoga preskočila. Mi danas popodne ošli malo u Maksimir, cura mi je još budna, ali samo što nije zaspala. Noćas je bila super, po novom vremenu spavala mi je do pola 7. Pravi mali anđelčić! Nadam se da će i ovu noć biti tako.
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 26.10.2008 19:29:04
|
|
|
|
tonkica
|
I njih zdrmala promjena sata.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!