Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 27.10.2008 12:37:12
|
|
|
|
sanjalica
|
je l' netko za kavicu ???? ima li koga ???
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 27.10.2008 12:38:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 27.10.2008 12:38:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 27.10.2008 12:39:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 27.10.2008 12:44:33
|
|
|
|
sanjalica
|
kad sam vidjela ove predivne šlagaste i čokoladne kavice zaključila sam da sam baš prekrasna upravo takva kakva jesam navali, draga moja !!!
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 27.10.2008 12:45:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 27.10.2008 13:05:22
|
|
|
|
Wukovarka
|
Bas se pitam sto to mirise.... a vidi kavica ovdje Taman na vrijeme.. Kak ste mi cure? dragi nesto zbrljao na netu, spor je ko sam vrag
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 27.10.2008 13:10:07
|
|
|
|
sanjalica
|
hej, Wukovarko ! Dobrodošla na kavicu... i hvala još jednom što ste mislile na mene u petak
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 27.10.2008 13:10:34
|
|
|
|
troubled
|
da svratim i ovdje i mene danas sve nešto zeza...hormoni ponajviše treba preživjeti sljedeća dva tjedna
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 27.10.2008 13:22:39
|
|
|
|
Wukovarka
|
Troubi brzo se odbrojavaju ovi danceki Moram gibati...prespora mi je veza...moram modem rastaviti da vidim sto je... Kiss
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 27.10.2008 13:24:34
|
|
|
|
Anoniman
|
evo i mene malo, cure su zaspale! troubled, kako se nosiš sa bušicom, još malo uživanja u trudnoći i stiže "kme-kme"! sigurno jedva čekaš! jel sve spremno?
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 27.10.2008 13:27:13
|
|
|
|
koka
|
spustila se jupppi na 37.6..........al uopče se ne osječam tako rastureno , valjda sam se navikla
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 27.10.2008 13:39:21
|
|
|
|
troubled
|
3curke, daleko sam ja još od toga da sve bude spremno.... (upravo gledam paulina kolica, vratila mi ih frendica...i mislim se - kako su divno očuvana, kako su lijepa, kako ću ih spakirati ) bravo koka...važno da ide nabolje
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 27.10.2008 13:43:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: troubled 3curke, daleko sam ja još od toga da sve bude spremno.... (upravo gledam paulina kolica, vratila mi ih frendica...i mislim se - kako su divno očuvana, kako su lijepa, kako ću ih spakirati ) ... i kako će ih biti lijepo opet ponosno "napuniti " i izvesti van u šetnju!!! ... joj kak je to slatko... ma, ja ih imam pune ruke, ali novi početak je nešto neopisivo!!! mislim da, kad bi ih imala još, opet bi bilo isto tako čarobno početi iznova... uzeti u ruke novu bebu, staviti ju u kolica i pokazati svijetu, nema ništa ljepše u životu!
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 27.10.2008 13:45:04
|
|
|
|
troubled
|
istina je, nema veće čarolije..... samo što ja do toga imam velikih životnih turbulencija ali mogu ja to
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 27.10.2008 13:48:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: troubled istina je, nema veće čarolije..... samo što ja do toga imam velikih životnih turbulencija ali mogu ja to nadam se - slatkih! Naravno da možeš!!! Savijanje gnijezda!? To smo svi prošli... Mi smo u braku skoro 6 godina, pa još smišljamo kakav bi životni prostor odabrali. A seljenje bilo kamo sa tolikom vojskom i meni djeluje pomalo zastrašujuće!
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 27.10.2008 13:49:51
|
|
|
|
troubled
|
selidba je gori posao od rada u rudniku a ja mali sam....nigdje nikoga da uskoči upomoć.... ali bar mogu, mirne duše, do mile volje, dragome nabijati krivnju
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 27.10.2008 13:54:39
|
|
|
|
Anoniman
|
ajoj draga, baš mi je žao! čekaj, ti se seliš iz Du u Zg ili obratno? sorry, nisam tak često tu pa nisam pohvatala konce... nemoj mu nabijati krivnju... osim ak nije zbilja nonšalantan... a valjda nije. Imaš kakvu firmu za selidbe pri ruci?
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 27.10.2008 13:56:41
|
|
|
|
troubled
|
iz du u zg..... moram ja njemu malo nabijati krivnju, neće mu ništa biti...to mi je glavni adut za zezanje nije nonšalantan nego je u zagrebu.... kamion sam dogovorila, dolazi u petak, ali ja do tada imam još puuuuunoooo toga za spakirati....to mi je najgore
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 27.10.2008 14:01:39
|
|
|
|
Anoniman
|
o, znači ti si uskoro ponosna građanka naše metropole! wow! a tvoj bebač je budući mali dubrovački zagorec, ovaj zagrepčanin/ka... ma zapravo ovo prvo je bolja kombinacija... i ja imam takav naglasak da me ljudi često pitaju jesam li Dubrovkinja, nikom ne padne na pamet da su mi se preci skitali po obroncim zagrebačke gore... h hm... dobro, onda se vidimo u zg... na druženjima
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 27.10.2008 14:03:11
|
|
|
|
troubled
|
vidimo se, naravno
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 27.10.2008 14:03:21
|
|
|
|
sanjalica
|
vjerujem da ti mora biti jako teško što zbog nervoze što zbog trbuščića.... ali gledaj to s ljepše strane ... krećeš u novi život i donosiš uskoro novi život na svijet... nije li to trenutno najljepše ?!
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 27.10.2008 14:06:27
|
|
|
|
mirna
|
Bok curke... evo mene opet... vrat je jos ukocen... prije nisam mogla vise pisati jer mali nije mogao zaspati.. bio je toliko umoran da mi je u ova dva sata razbacao sve igracke po sobi, dobio je po guzi, isplakao se... na srecu sam usppjela nekako dovrsiti juhu, pa smo se sada najeli i zaspao je kao top: na nasem krevetu... mislim da cu mu se i ja jos malo pridruziti...
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 27.10.2008 14:07:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sanjalica vjerujem da ti mora biti jako teško što zbog nervoze što zbog trbuščića.... ali gledaj to s ljepše strane ... krećeš u novi život i donosiš uskoro novi život na svijet... nije li to trenutno najljepše ?! slažem se... ovo je sad malo teži period koji će brzo proći, kad se smjestite u Zg, sve će doć na svoje novi život počinje... a Oliver bi rekao: "a ključ života u tvojoj je ruci!"
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 27.10.2008 14:07:30
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: troubled iz du u zg..... moram ja njemu malo nabijati krivnju, neće mu ništa biti...to mi je glavni adut za zezanje nije nonšalantan nego je u zagrebu.... kamion sam dogovorila, dolazi u petak, ali ja do tada imam još puuuuunoooo toga za spakirati....to mi je najgore nadam se da je dragi napravio svoj dio posla i rascistio stan...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!