nena9 -> RE: poslije kiretaze (12.11.2008 14:20:14)
|
[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]imam nekoliko pitanja za one koje su voljne napisati svoje mišljenje ili iskustvo,ja sam 29.09.08 u 12 tjednu trudnoće imala spontani pobačaj odnosno cijeli plod mi je izašao kod kuće i još kiretažu u bolnici koja je bila najgora stvar koja mi se u životu dogodila,nakon 3 tjedna dobila sam nalaz na kojemu samo piše spont pobačaj i to je naviše što su mi o tomu svemu rekli.nakon toga nisam imala mira i naručila sam se u zg.privatno u jednu polikliniku gdje sam konačno primljena kao žena koja je izgubila željenu bebu.nakon nove godine trebam napraviti 7 briseva pa ćemo vidjeti,ja i dalje želim bebu imam 32 god. i 2 sina(7 i 3)uvijek je sve bilo uredu tako da sada jednostavno neznam šta očekivati,užasno se bojim rezultata briseva jel sam puno čitala o tim kojekakvim bakterijama i sve to mi je prestrašno.još nisam dobila mengu posle kiretaže pa mi je to malo predugi period i dr. iz zg je rekla da sam trebala,još nisam imala odnos tak da bi mi pomoglo još nećije mišljenje!unaprijed zahvalna.....
|
|
|
|