[Obrisani korisnik] (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (5.7.2010 14:25:48)

[Sadržaj poruke je obrisan]

ninolina -> RE: Majstori prave nesnosnu buku... (5.7.2010 14:30:43)

ajme mogu misliti kako ti je...čitala sam negdje prije da ako nije isti stambeni objekt da se može raditi od 7 ujutro do 23 navečer...inače možeš pozvati policiju i ako radovi nisu još k tome prijavljeni i ne rade ih pravi majstori kao firma ide im kazna...

Anoniman -> RE: Majstori prave nesnosnu buku... (5.7.2010 14:32:07)

nemam pojma, draga, al znam kak ti je, meni preko puta grade naselje već više od 2 godine i buka i prašina su - strava! svo drveće i biljke su nam pred kućom bijeli od prašine... a najviše volim kad pred jednom starom kurijom koja je u sklopu kompleksa, nedjeljom popodne kose travu, kad bi mi svi spavali....
i još nisu gotovi, napravili su tek pola naselja, još 12 zgrada im je ostalo.

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (5.7.2010 14:32:46)

ninolina -> RE: Majstori prave nesnosnu buku... (5.7.2010 14:34:03)

znam kako je...a valjda će biti brzo gotovi

lilia -> RE: Majstori prave nesnosnu buku... (5.7.2010 14:45:31)

Kućni red bi morali poštivati od 14-17 sati.

ninolina -> RE: Majstori prave nesnosnu buku... (5.7.2010 14:46:14)

IZVORNA PORUKA: lilia

Kućni red bi morali poštivati od 14-17 sati.

da ako je zgrada ili zajednički objekt ali ako je kuća onda ne

lilia -> RE: Majstori prave nesnosnu buku... (5.7.2010 14:53:31)

A joj, ne znam onda, ali ne mogu shvatiti da netko može pilit po cijele dane bez prestanka. Pa imaju ti majstori valjda nekakvu marendu? Ja bi im ispekla palačinke i odnesla samo nek umuknu malo.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ejmama -> RE: Majstori prave nesnosnu buku... (5.7.2010 14:54:32)

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Zanima me postoji li kod bučnih građevinskih radova neki javni red i mir?

Znam da je grozno,ali najbolje potrpiti,inspekciju nikako ne zvati jer to ti je ipak prvi susjed pa samo možeš sebi zagorčati život, a nikad neznaš kad ćeš ti opet nešto raditi pa ti onda ona može stvarati probleme.

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (5.7.2010 14:56:54)

tikica_69 -> RE: Majstori prave nesnosnu buku... (6.7.2010 19:04:25)

Ajme, kad se sjetim sanacije fasade lani na mojoj zgradi od 01.04. - 01.09. odmah suosjecam s tobom [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley29.gif[/image]
Nema ti za njih nikakvog kucnog reda. Oni imaju svoje radno vrijeme i za vrijeme njega ih stiti svaki zakon....
Jedino razgovor sa gazdom i neki vas dogovor.

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (8.8.2010 15:09:25)

MiniMama -> RE: Majstori prave nesnosnu buku... (8.8.2010 17:25:14)

sta da ti kazem cvrle, meni su sinoc u pola 12 rondali s nekom ogromnom busilicom  i bagerima plesali valcer pod prozorom. ja sam zvala policiju. rekli su mi da trpim jer je to za javno dobro. ja sam mu samo rekla da ako sutra zivcana i neispavana razbijem suncobran na nekom nepropisno parkiranom autu, da nikako ne mogu odgovarati za svoje postupke jer sam neispavana zbog javnog dobra. pa mi retardirani drot rekao da sutra ne rade jer je nedjelja pa da se sutra naspavam. [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Stranica: [1]