boba125 -> Losa sreca ili.... (5.7.2010 21:39:17)
|
Prije 3 tjedna sam izgubila novcanik,unutra su bile samo bankovne kartice iz hrv. banke i tak jos neke nevazne stvari i nesto sitno novaca.Kad sam odvrtila film,skuzila sam da sam ga ostavila u ducanu.Odosmo mi tamo i naravno,nema ga,Ja uredno odjavim kartice,kad mi dodje mm i veli da ga zvala kobra da su joj neki ljudi donjeli moj novcanik.Bili oni malo u shoping in Graz i pronasli ga [sm=zmeden.gif] i ponjeli sa sobom [sm=zmeden.gif] no,bili oni iz Murske Sobote a to i nije tak daleko od nas u Hrv.Bila je u novcaniku i uplatnica kredita od nemam pojma kad pa su nasli adresu.Hvala im od srca na trudu [sm=smiley1.gif] I tako dobim ja karticu...nova lijepa,malo drugacija u dizajnu,bila u upotrebi cca 2 puta!I nema je vise.[sm=smiley13.gif]Izgubila sam je...[sm=hudicek1.gif] Mislim,kaj me spopalo?Sta mi bi? I nist,ajde opet odjavit karticu[sm=smiley29.gif] Nadam se da me nisu zapamtili [sm=jezicek.gif],da ima jos bisera ko ja[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] p.s. htjela sam temu objavit pod nasa svakodnevica jer meni je gubljenje kartice postalo svakodnevica[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|