Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Traže se TL manekeni! 7.7.2010 11:03:54
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: lee ajme koje veličine..alex nosi bodiče 98 a majice 92..hlače 92..i visok je 86 cm...he he mi ne bi ušli nikako u 74... a bogme ni moja iris
|
|
RE: Traže se TL manekeni! 7.7.2010 11:06:25
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: lee ajme koje veličine..alex nosi bodiče 98 a majice 92..hlače 92..i visok je 86 cm...he he mi ne bi ušli nikako u 74... a bogme ni moja iris he he..možda da mi njih prijavimo za 110... oni ionako imaju manje modele..
|
|
RE: Traže se TL manekeni! 7.7.2010 13:04:36
|
|
|
|
pincirotvajler
|
mi smo na 74, ali nepada nam na pamet tak nešto..
|
|
RE: Traže se TL manekeni! 7.7.2010 13:05:35
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: lee IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: lee ajme koje veličine..alex nosi bodiče 98 a majice 92..hlače 92..i visok je 86 cm...he he mi ne bi ušli nikako u 74... a bogme ni moja iris he he..možda da mi njih prijavimo za 110... oni ionako imaju manje modele.. ha ha ma joj kak sam rekla nisam ja za taj sport..
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!