Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Predložite najbolje igre za putovanje,pla... 7.7.2010 10:48:44
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Super da si me podsjetila na Lažeš. Totalno sam zaboravila na tu igru Nosimo Memory,putne ribice što se pecaju,dvd-e,slikovnice,a mislila sam kupiti nešto od ovih igara,pa sam tražila preporuku koje su vama najbolje za taj uzrast jer bih kupila još jednu ili dvije igre,ovisno o cijeni. ma ti njoj uzmi kantice i lopatice i da vidiš igre i veselja... ...
|
|
[Obrisani korisnik] 7.7.2010 10:55:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Predložite najbolje igre za putovanje,pla... 7.7.2010 10:57:50
|
|
|
|
ninolina
|
a znam evo i mi se spremamo...samo nezanm kad ću ja to sve stići...a još i kupiti neke sitnice
|
Anketa
Brrr...
пеперутка16
Da li ste se ikada na bilo koji način susrele s nečim nepoznatim, bilo šta u smislu nama ljudima nadnaravnog?! Duhovi, vrag, šejtan......
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!