FIONA -> RE: Brinem se za goste (8.7.2010 12:26:27)
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 to nema apsolutno nikakve veze s kulturom, malo su se pobrkali lončići vidim... kulturno je doći, platiti, ostaviti red iza sebe i pozdraviti gazde na cesti... a ne polagati račune svaki dan... niti ja to ne tražim od drugih, niti ne želim da to drugi traže od mene... ali 100 ljudi 100 čudi... ma molim te lijepo...kakve ti polaganje računa spominješ...reči da te nema par dana...nit me ne bi zanimalo kud idu, s kim ili s čim...al da nestanu i sad ti znaj jel će se vratiti...pa draga moja toliko iskvarenih ljudi i bolesnih umova...što ti znaš koji je njihov razlog posjeta...možda fakat ljetovanje kaj i u 99% slučaja jest ali opet...ja sam na Laništu živjela s nužem...sad kad unazad par mjeseci čitam tko je tamo živio i kaj su radili dođe mi zlo...a koliko ih još ima...kultura je da se jave...uostalom u tuđoj su kući bez obzira kaj su platili...kaj to znači da ti kad odeš organizirano u inozemstvo i nema te par dana u hotelu ne ostaviš ključ i kažeš da ideš...meni totalno nepojmljivo...
|
|
|
|