|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Boji se pegle:)
8.7.2010 18:08:28   
mani
Evo ja danas dovukla dasku u boravak da opeglam stvari a Anči stavila u boks,i krenem peglati a ona u plač,suze cure.Stanem odmaknem se ona šuti zaigra se nečim.ja krenem opet ona u dreku.Bilo mi žao ali i smiješno! I ništa ostavila se mama glupe pege(kao teško joj palo) haha sad će reći neke pa i ne peglaš često kad mala peglu nije ni vidjela,ali inače to radim u kuhinji navečer kad spava.Vidjet ćemo kad naraste hoće li i tada zazirati od nje.user posted image user posted image user posted image  ne budem je ja peglala do kraja života haha.user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Boji se pegle:)
8.7.2010 18:12:58   
mammy25
 sunce malo...to se ona htjela s mamom igrat a da probas njoj malu plasticnu kupit pa da i ona pegla....

mamina i tatina ljubav Ivona 04.12.2009.

(Odgovor članu mani)
Neposredna veza do poruke: 2
8.7.2010 18:16:15   
gljiva
user posted image  user posted image  

Tak se I boji orbitreka, čim ja počnem vježbat on počne plakat. Kad siđem je sve ok. Mm je mislio da izmišljam dok se nije i sam uvjerio u to.

Strašni su klinciuser posted image

(Odgovor članu mani)
Neposredna veza do poruke: 3
8.7.2010 21:18:25   
cuba
user posted image user posted image user posted image  dobri su!

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 4
8.7.2010 22:28:24   
leilany
hm,,,i ja se bojim panicno pegle....
ona krene ja placem...pa stane.....pa opet krene ja opet u plac...
i onda odustanemo,pa imamo u kuci malo brdasce pod nazivom himalajauser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 5
8.7.2010 23:47:10   
curice
IZVORNA PORUKA: leilany

hm,,,i ja se bojim panicno pegle....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja sam tu negdje

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 6
8.7.2010 23:48:41   
natalijax
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 7
8.7.2010 23:51:16   
mani
peglofobija...user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 8
9.7.2010 6:59:39   
inna
Domi obožava peglu i čim krenem peglati već je kraj mene i viće da bi on user posted image user posted image user posted image  Ali zato se panično boji usisavača. Čim ga upalim ko klokan skoči na krevet

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu mani)
Neposredna veza do poruke: 9
9.7.2010 8:07:27   
MiniMama
jao, blago vam se. da se bar moj tako boji neke kucanske napravice da si malo skratim posao. kakve sam ja srece, on bi se bojao ili suđerice ili ves masine da moram prati na ruke.

od fobija, moj se jedino boji pokrivala za glavu (kapa i šešira), a ni suncane naocale mu nisu mile. ne dao bog da stavim neke druge od onih na koje se navikao, mozak bi mi popio plačem.

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 10
9.7.2010 15:29:30   
majda
Ha.ha.ha.I moj se boji pegle.čak i kad je isključena.Panično maše prstićem u smislu ne,ne,ne.user posted image user posted image

EDI 17.01.2002
ADRIAN 10.06.2009

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!