|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: osh kosh bgosh
12.7.2010 16:16:22   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

ja mislila da je tema :okošbokoš-ona igra..user posted image
a di ima ta marka robice za kupit?

user posted image  user posted image  user posted image

Ja nisam ništa mislila ali nemam pojma o čemu pričate user posted image  user posted image  user posted image  
Nikad čula ni ja! user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 26
12.7.2010 16:18:45   
Duve
IZVORNA PORUKA: njanja

meni su njihove stvari preslatke, a za curice poludim kada vidim svo to sarenilo boja.

Baš je mm prije mjesec dana Emi tamo kupio 3-4 haljinice u bojama, 2 trenirke, i cipelice (one su mi preslatke). Haljinice su bile na sniženju za nekih 100kn svaka, trenirkice malo skuplje komplet oko 200kn, i cipelice mislim 150kn

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: Oshkosh bgosh
12.7.2010 16:20:46   
Zvonki
Meni skupi. Iako kad je na sniženju, može se nabaviti koja zgodna stvarčica. Dućan je baš sa fensi šmensi odjećicom. Pogotovo za djecu od 5 pa do 10

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 28
12.7.2010 18:43:47   
dami
IZVORNA PORUKA: Duve

IZVORNA PORUKA: njanja

meni su njihove stvari preslatke, a za curice poludim kada vidim svo to sarenilo boja.

Baš je mm prije mjesec dana Emi tamo kupio 3-4 haljinice u bojama, 2 trenirke, i cipelice (one su mi preslatke). Haljinice su bile na sniženju za nekih 100kn svaka, trenirkice malo skuplje komplet oko 200kn, i cipelice mislim 150kn

Popisujem sve ovo, neznam to ni pričitati...user posted image  user posted image  user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 29
12.7.2010 18:45:17   
dami
IZVORNA PORUKA: nemammaste

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

ja mislila da je tema :okošbokoš-ona igra..user posted image
a di ima ta marka robice za kupit?

user posted image  user posted image  user posted image

Ja nisam ništa mislila ali nemam pojma o čemu pričate user posted image  user posted image  user posted image  
Nikad čula ni ja! user posted image

Popisujem sve ovo, neznam ni izgovoriti  user posted image user posted image user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 30
12.7.2010 18:45:59   
dami
Sve sam zbrljala, ovo drugo je prava poruka. user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 31
12.7.2010 19:11:10   
MiniMama
meni imaju super robicu iako kupujem samo na sniženju jer su im cjene malo jace..
za skroz sitnu bebu se ne isplati kupovati jer ti sve preraste za mjesec dva pa ti i ne znaci previse sto je jako kvalitetno kad se ne stigne ni ofucati. ali imam nekoliko njihovih pidjamica koje sam v nosila sa 3 mjeseca, a bile su za 6 mjeseci. eto, da nije ljeto, i sad bi stao u njih. naprosto rastu s bebom user posted image

carters isto ima slatke stvari, samo sta nije bas tako kvalitetan. ali je i jeftiniji.
btw. kupila sad neke cartersove sitnice za ljeto, poludila jer puštaju boju nenormalno. došlo mi da idem reklamirati koliko je loše...

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 32
12.7.2010 19:17:33   
lee
ja sam gledala neku  njihovu robu..i ne svidja mi se.ja sam za benetton i turbo limač..alex nosi 92 broj a bodiče 98..tako da nama njihovi modeli nisu baš naj..nekako su mi čudni..otkrila sam i onu marku venece..super je..meni od tih proizvodjača ništa ne pušta boju a pamuk je jako ugodan...a i h&m ima super stvari visoke kvalitete...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 33
12.7.2010 20:46:26   
BUMBI
Ima predobre roba,ali nisam nikad kupovala tamo,malo su mi preskupi ,a i za D rijetko kad nađem tamo šta mu odgovara

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 34
12.7.2010 21:22:51   
Anoniman
U Zg sam vidjela u Mandiju dućan, na Slavonskoj aveniji, blizu TL-a.
Skupi su ali preslatke stvari imaju. Meni ne pada na pamet da kupujem, uredno nasljedimo user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
  Neposredna veza do poruke: 35
12.7.2010 21:29:55   
inna
nisam Domiju još ništa tamo kupila jer kad god sam primila nešto što mi se sviđa odustala bi zbog cjene, ali naslijedi od bratića tak da imamo njihovu robicu. Slatka je, mada meni preskupa s obzirom da rsate ko gljiva i sve u prosjeku obuče 5 puta

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 36
12.7.2010 21:47:19   
MiniMama
u zg ima ducan i u garden mallu. jedino pazi... dooobro pazi ako ides u garden iskoristiti bon..
preko puta je nešto prestrašno. okkaido. isto djecja roba. ja se vec pred izlogom pocnem trest koliko je sve apsolutno prekrasno ubermegasavršeno.  kad ja imam decka i zbilja je tesko naci slatku robu za decke.
ali okkaido.. mm.. jao! super stvari ima. ne znas sta bi kupia. a skuuuupo ajme. i original marines isto ima super robu.
da ne ispadnem snob, ja to sve vrebam na sniženju isključivo.

e da, u okkaidu ima i super stvari za cure, samo me nervira sta mi duzina odgovara, ali mi ne naprave mista za sise pa izgledam nakaradno u njihovim haljinama. :) za prave male cure vjerujem da odgovara, a za nas bove šta se pokušavamo utrpat u 14icu, teško :)

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 37
12.7.2010 21:49:39   
BUMBI
Minimama meni je Okaido puno bolji i tamo mu znam nekad kupiti i to najčešće na sniženjuuser posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 38
12.7.2010 21:55:18   
MiniMama
pa i meni, ali ga znaju bas pretjerati sa cjenama. zadnji put ušla unutra i kupujem nešto za necaka. ovako. hlace na tregere, onako neki lagani traper za proljece, bodic kratkih rukava, preko toga vestica od pamuka na cif i šilterica. nije komplet nego sam tamo slagala sta mi se sviđa = 894 kn. s tim da su silterica i bodic bili na snizenju. sorry, ali za jednu opravicu, kad pogledas to ti je za jednu setnjicu skoro 900 kn!! sreca bozja da sam trljala maminu karticu i kupovala u njeno ime inace bi plakala nad slipom.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 39
12.7.2010 21:56:37   
BUMBI
A joj,gadno...
Ja sam D zimus kupila pernatu jaknu s krznomuser posted image za manje od 200 kn i to mi je ok

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 40
12.7.2010 21:56:39   
MiniMama
e i jos jedna sreca da sam kupila velicine koje je V prerastao jer se ne bi mogla odljepiti od svega toga..

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 41
12.7.2010 21:58:49   
MiniMama
Bubi kad naletis na snizenje, javi da mi ne promakne slucajno user posted image

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 42
12.7.2010 22:00:00   
BUMBI
Joj,sad si me zapalila da bi odma išlauser posted image user posted image user posted image
Sad bi trebalo biti sniženjea,li nama ne treba više ljetne robe,jedino ako se nađe šta dugih rukava na sniženju

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 43
12.7.2010 22:37:24   
Ladina mama
Joj, joj, ja skroz zaljubljena u Carters i bon smo iskoristili čim smo ga dobili!!! Za 300kn kupila Ladi 2 kompleta tunikice i tajica, dvije haljinice s gaćicama, balerinke, maramu, 2 majčice- Sve preslatko. Već sam htjela pitat je li ima tko da ne želi iskoristiti bon pa da se čenđamo??? Ima tko???

Mama je prijatelj kojeg nikad ne prerasteš!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 44
12.7.2010 22:42:18   
buduća mamica
IZVORNA PORUKA: Ladina mama

Joj, joj, ja skroz zaljubljena u Carters i bon smo iskoristili čim smo ga dobili!!! Za 300kn kupila Ladi 2 kompleta tunikice i tajica, dvije haljinice s gaćicama, balerinke, maramu, 2 majčice- Sve preslatko. Već sam htjela pitat je li ima tko da ne želi iskoristiti bon pa da se čenđamo??? Ima tko???

user posted image user posted image user posted image znači može se kupiti nešto za razumnu svotu, superrrrr

s obzirom kako Miha sporo raste dugo će nositi kupljeno, sad jedva čekam da sjedne porodiljna

Cure ako imate te bonove iz dm-a a iz nekog razloga ih ne mislite koristiti nemojte baciti, šaljite user posted image

(Odgovor članu Ladina mama)
Neposredna veza do poruke: 45
12.7.2010 22:43:11   
tita
ja mislila da je tema :okošbokoš-ona igra

I ja sam prvo na to pomislila!!!!A za tu marku nisam čula!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 46
12.7.2010 22:48:32   
anuska08
Za mene oni imaju najljepšu robicu za bebe!! Preslatkih stvari ima i nije sve jako skupo! Može se naći povoljnih ljetnih kompletića!!

Za Riječanke koje se čude gdje je taj dučan, predlažem da im ja budem vodič sljedeći put kad budemo imali druženje u Mercatoru... pa ću da vam pokažem !!user posted image user posted image user posted image

p.s. i Ja bi ko Ladina mama bon ako će tko da dauser posted image user posted image

< Poruku je uredio anuska08 -- 12.7.2010 22:52:42 >

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu tita)
Neposredna veza do poruke: 47
12.7.2010 22:51:45   
Kulsi
Mi obožavamo njihovu robicu!!! Meni muz neda ni blizu ducana jer me nema po sat vremena user posted image  Sad smo dobili hrpu njihove robice iz Kanade od sestricne i ja ju danima samo pregledavam i divim se user posted image

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 48
   [Obrisani korisnik]
12.7.2010 23:32:22   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu BUMBI)
  Neposredna veza do poruke: 49
13.7.2010 0:21:13   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: anuska08

Za Riječanke koje se čude gdje je taj dučan, predlažem da im ja budem vodič sljedeći put kad budemo imali druženje u Mercatoru... pa ću da vam pokažem !!user posted image user posted image user posted image

To ima u Mercatoru?? Pa ja sam stvarno čorava! user posted image  Neki dan sam se iznenadila kad sam tamo prvi put vidjela ljekarnu a tko zna čega još sve ima...user posted image
OK,nije da sam baš često tamo ali ipak odem povremeno...Svašta!

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!