|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Cristiano Ronaldo posvojio sina-zašto????
15.7.2010 14:08:09   
njanja
 šta mislite zašto ga je usvojio i šta uopće mislite o tome da dijete usvoji mladić koji igra nogomet profesionalno, dakle, nema vremena da se posveti djetetu kada hoće, nego onda kada ima nogometne praznike....u međuvremenu njegova sestra i mama odgajaju dijete??? nisma baš pratila pa ne znam da li su ga uzeli iz sirotišta (to je hvalevrijedan čin i ako je tako, podržavam), ali kao da sma negdje škicnula da je to dijete rodila surogat majka???? da li je taj Ronaldo uopće u vezi???

< Poruku je uredio njanja -- 15.7.2010 14:09:02 >

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Cristiano Ronaldo posvojio sina-zašto????
15.7.2010 14:21:47   
Duve
IZVORNA PORUKA: njanja

šta mislite zašto ga je usvojio i šta uopće mislite o tome da dijete usvoji mladić koji igra nogomet profesionalno, dakle, nema vremena da se posveti djetetu kada hoće, nego onda kada ima nogometne praznike....u međuvremenu njegova sestra i mama odgajaju dijete??? nisma baš pratila pa ne znam da li su ga uzeli iz sirotišta (to je hvalevrijedan čin i ako je tako, podržavam), ali kao da sma negdje škicnula da je to dijete rodila surogat majka???? da li je taj Ronaldo uopće u vezi???

Pojma nemam zašto je to napravio ako je to istina za surogat majku...trenutno je u vezi i zaručen sa nekom ruskom manekenkom

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2
15.7.2010 14:23:22   
Bebys
pa zato jer je DJETE NJEGOVO...njegova je sperma...htio je djete..a surogat majka mu ga je rodila....

sto da ne...ako zeli svoje djete..to je to...user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 3
15.7.2010 14:24:57   
Bebys
Fanovi i prijatelji nakon objave su obasuli nogometaša čestitkama "S velikom vas radošću i ispunjen emocijama obavještavam da sam nedavno postao otac malenog dječaka. Kao što sam se dogovorio s njegovom majkom, koja ne želi da se dozna za njen identitet, moj sin će biti isključivo pod mojim skrbništvom. Neću davati nikakve daljnje informacije o ovoj temi i molim sve da poštuju moje pravo na privatnost, kao i pravo na privatnost tog djeteta, jer je riječ o posve privatnoj stvari", objavio je danas na svom Twitter profilu nogometaš Real Madrida i kapetan portugalske nogometne reprezentacije Cristiano Ronaldo. Tabloidi su prošlog tjedna objavili kako je, nakon svega četiri mjeseca druženja, Cristiano Ronaldo zaprosio 24-godišnju rusku ljepoticu Irinu Shayk, poznatu i pod prezimenima Sheik te rodnim Shaykhlislamova. Što seksi Ruskinja misli o ovoj novonastaloj situaciji, zasad nije poznato. Fanovi i prijatelji nakon objave su obasuli nogometaša čestitkama.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 4
15.7.2010 14:33:04   
lilia
Je, rodila mu ga je neka žena kojoj je vjerojatno dobro platio da ne otkrije identitet i da se odrekne prava na majčinstvo. I meni bi bilo draže da je usvojio siročića ali sigurno je želio svoje dijete a djevojka mu možda još nije spremna za brak.
Otac će ga obožavati i pružiti sve što mu je potrebno ali majčina ljubav: mislim da to nitko ne bi smio djetetu oduzeti. C. Ronaldo je snob.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 5
15.7.2010 14:34:55   
njanja
IZVORNA PORUKA: lilia

Otac će ga obožavati i pružiti sve što mu je potrebno ali majčina ljubav: mislim da to nitko ne bi smio djetetu oduzeti. C. Ronaldo je snob.
 s ovim se slažem

-Tagore-

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 6
15.7.2010 14:42:40   
mariola

IZVORNA PORUKA: lilia

s ovim se slažem

slažem se i ja. I mislim da je ovo pomodni hir. user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 7
15.7.2010 14:42:58   
Anoniman
da i ja sam čitala da ga je rodila surogat majka.
i slažem se sa liliom, majčinsku ljubav teško može netko drugi nadomjestiti... i kad to dijete odraste, sigurno će htjeti znati tko mu je majka, a onda bu počela još jedna "soap opera" user posted image  .....

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 8
15.7.2010 14:44:58   
Duve
Nije mi jasno kud se žurio toliko ako je istina za surogat m. Mislim ako je htio obiteljski život nebi žene mijenjao ko čarape u ovih par godina..

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9
15.7.2010 14:45:47   
Bebys
platio je 10 000 000 e sad neznma cega...koji novac....ali znam da je cifra tolika...velika...

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 10
15.7.2010 14:47:58   
Anoniman
da mi netko da 10 milijardi neznam čega, nikad ne bih preboljela svoje dijete!!!

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 11
15.7.2010 14:49:28   
FIONA
IZVORNA PORUKA: Mariachi

i slažem se sa liliom, majčinsku ljubav teško može netko drugi nadomjestiti... i kad to dijete odraste, sigurno će htjeti znati tko mu je majka, a onda bu počela još jedna "soap opera" user posted image  .....

pa iskreno se ne slažem s tvojom izjavom...to ispada da djecakoja su usvojena nisu voljena ili koje odgaja drugi partner od majke ili partnerica od oca ...da nije to ljubav...

on ima novaca, sve ali sve kaj poželi...očito da je razgovarao sa svojima u obitelji i odlučio se na takav čin...sad je to mala beba...kud bi on plazil s njom...to bi radila majka da je uz bebu kao što ste sve vi bile a vaši muževi živjeli "normalno"....

činjenica je da ga teta i baka obožavaju prema napisima u medijima, on je želio djete i ne bu mu niš falilo pa ni ljubavi...uopće mi je bedasta diskusija...meni ima puno bizarnijih slučajeva koje svi smatraju normalnim!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12
15.7.2010 15:14:17   
lilia
Ima sigurno bizarnijih slučajeva koje svi smatraju normalnim, i ja puno toga smatram normalnim što netko drugi ne. Nije to isto kao kad te odgaja drugi partner ili kad nekog usvojiš i želiš pomoći. On može imati ženu i djecu ali sebično želi dijete samo za sebe, da ga ne mora dijeliti ni sa kim.
Pa nije to kinder jaje.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 13
15.7.2010 16:02:00   
ivanaa
Meni je to ok...čovjek se neće ženit hoće dijete pa zakaj ne??Da je žensko niko nebi dramio ko toga.
A kaj se tiće vremena?'Mislim halooo kao A.Jolie i B.Pitt imaju vremena za svu svoju dijecu.
Jedino ne kužim majku,aneznam možda će i bit s malim u nekom obliku

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 14
15.7.2010 16:52:31   
Dora04
IZVORNA PORUKA: ivanaa

Meni je to ok...čovjek se neće ženit hoće dijete pa zakaj ne??Da je žensko niko nebi dramio ko toga.
A kaj se tiće vremena?'Mislim halooo kao A.Jolie i B.Pitt imaju vremena za svu svoju dijecu.
Jedino ne kužim majku,aneznam možda će i bit s malim u nekom obliku

Potpisujem,svi ti ljudi iz šou svijeta imaju dadilje i ne vide svoju djecu mjesecima pa se o tome ne priča. Surogat majka je dobila 10 milijuna eura, a kolike se odreču svog djetata besplatno i još na teret državi.

DORA 27.07.2004.
KATJA 23.11.2008.

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 15
15.7.2010 16:57:37   
pincirotvajler
ma on je gej user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Dora04)
Neposredna veza do poruke: 16
15.7.2010 17:12:19   
ama
pincirotvajleruser posted image user posted image user posted image  ni to nebi iznenadilouser posted image user posted image user posted image  oni nebiraju nacine da bi bili na udaru svim medijima....samo to mogu da kazem...nadam se da ce djete bit sretnouser posted image

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 17
15.7.2010 18:02:53   
buduća mamica
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

ma on je gej user posted image

i ja to mislimuser posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 18
15.7.2010 20:29:35   
leilany
potpisujem fionu ,ivanu i doru....

pa ko i ove fore;hebote neznam di sam procitala i ko je akterica ali bit svega je da je rodila prije mjesec dana,vec naveliko "kafenishe" po spici....mislim da sa mjesec dana nisam znala di mi dupe di glavauser posted image
C.R ima love pa si moze to dozvolit,kao i madona,jolie-pitt,i sve te ine zvjezde i zvjezdice....

a zasto ga je posvojio to samo on zna-il nezna...pitanje je saduser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 19
15.7.2010 21:21:28   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: FIONA

IZVORNA PORUKA: Mariachi

pa iskreno se ne slažem s tvojom izjavom...to ispada da djecakoja su usvojena nisu voljena ili koje odgaja drugi partner od majke ili partnerica od oca ...da nije to ljubav...

on ima novaca, sve ali sve kaj poželi...očito da je razgovarao sa svojima u obitelji i odlučio se na takav čin...sad je to mala beba...kud bi on plazil s njom...to bi radila majka da je uz bebu kao što ste sve vi bile a vaši muževi živjeli "normalno"....

činjenica je da ga teta i baka obožavaju prema napisima u medijima, on je želio djete i ne bu mu niš falilo pa ni ljubavi...uopće mi je bedasta diskusija...meni ima puno bizarnijih slučajeva koje svi smatraju normalnim!

Slazem se sa Fi.

(Odgovor članu FIONA)
  Neposredna veza do poruke: 20
   [Brisano sporočilo]
15.7.2010 21:31:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21
16.7.2010 6:30:57   
nemammaste
Ja više nisam sigurna šta misliti o tome....user posted image  Ima mi i dobrih i loših strana.Ono oko čega ne mogu promijeniti mišljenje je da je za dijete bolje imati i malo manje novaca a osjetiti onu pravu ljubav,bliskost i nježnost roditelja,što iziskuje vrijeme kojeg on definitivno nema

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 22
16.7.2010 8:52:09   
njanja

FI, ali stvar je u tome da je ON tom djetetu MAJKA. Prema tome, on je TAJ koji MORA PLAZITI OKOLO.... A s druge strane, čim mu treba pomoć obitelji da mu odgaja dijete, sve o tome govori....Da meni mama i tata ne priskoče u pomoć za čuvanje jana bilo bi mi teško, ali bi uspijela.Da Ronaldu obitelj ne uskoči, maloga bi odgajala dadilja, a ne Ronaldo

< Poruku je uredio njanja -- 16.7.2010 8:54:09 >

-Tagore-

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 23
16.7.2010 8:58:37   
FIONA

FI, ali stvar je u tome da je ON tom djetetu MAJKA. Prema tome, on je TAJ koji MORA PLAZITI OKOLO.... A s druge strane, čim mu treba pomoć obitelji da mu odgaja dijete, sve o tome govori....Da meni mama i tata ne priskoče u pomoć za čuvanje jana bilo bi mi teško, ali bi uspijela.Da Ronaldu obitelj ne uskoči, maloga bi odgajala dadilja, a ne Ronaldo

i neka...da 99 %posto vas ima toliko love kao i on i vašu bi decu uz vas pratil ai čuvala dadilja...ne možeš suditi o nekome ako nisi u njegovoj koži...on ne živi život kao mi...nikako da shvatite da prvo smo na drzgim kontinentima s drugom kulturom a onda taj prokleti novac....
suludo raspravljati o nekome kao on...nek radi kaj hoće...malom ne bu niš falilo tak da se ne sekiram...a za ostalo me zaboli...rasprava o surogat majci je drugi par cipela i ja to ni za koje pare svijeta ne bi mogla....al i to je njen odabir i ljudi su različiti...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 24
16.7.2010 9:09:18   
njanja
ma da ti pravo kažem boli me ona stvar za Ronalda....i ne raspravljam o njemu, raspravljam o tome da se u današnjem svijetu apsolutno sve može samo ako imaš novaca, a moralne vrijednosti su na totalnoj NULI....O tome možemo raspravlkati, o Ronaldu ne trebamo.

-Tagore-

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!