pomoc grada osijeka za novorođencad (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Financijske dileme roditeljstva

Poruka

girlpower -> pomoc grada osijeka za novorođencad (18.7.2010 13:51:25)

nisam znala gdije da utrpam ovo pitanje,a posto spada u financije utrpah ga tu[sm=smiley36.gif]zna li itko od vas cura iz osijeka ista o onoj jednokratnoj pomoci grada osijeka ili (kako se to vec zove)za novorođencad?jel za to moras biti prijavljen na adresi bas u osijeku?jel moraju biti svi klinci na osijeckoj adresi ili je samo beba bitna?ili cijela obitelj?kako oni to isplacuju?(rate ili)i koliko se za koje dijete dobije?sorry sto vas zarpah postom ali moram pitati bebica je uskoro tu pa da se pripremim[sm=smiley36.gif]

girlpower -> RE: pomoc grada osijeka za novorođencad (18.7.2010 14:43:31)

oj cure drage?vi mene ne vidjete[sm=smiley36.gif] ili zbilja nema nijedne koja nesto zna?

maja -> RE: pomoc grada osijeka za novorođencad (18.7.2010 15:46:13)

Hm, draga, ja nisam iz osijeka ali možda je isto u svakom gradu pa ću ti reći kako je kod nas u Bj.
Znam da ti treba rodni list, potvrda o prebivalištu bebe, tvoja potvrda (moraš biti na istoj adresi kao beba) i tatina potvrda i ne znam jel još šta i pošto je to pomoć grada mislim da moraš biti na adresi u tom gradu

Bebys -> RE: pomoc grada osijeka za novorođencad (18.7.2010 15:55:35)

ma ima cura iz osijeka...sam se strpi...sretno

girlpower -> RE: pomoc grada osijeka za novorođencad (19.7.2010 11:51:38)

ajme al se ove osijecanke znaju dobro sakrit[sm=smiley36.gif] pitam se gdije su?vjerojatno negdje na jadranu se brckaju[sm=smiley36.gif]

danery -> RE: pomoc grada osijeka za novorođencad (19.7.2010 11:53:19)

čekaj teta [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
sad ću pitati jednu našu....da nam napiše...ni ja ne znam sve [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

BUMBI -> RE: pomoc grada osijeka za novorođencad (19.7.2010 11:54:33)

Joj,ja se baš ni ne sječam,nadam se da će ti Danery već nešto iskopati

ivkica333 -> RE: pomoc grada osijeka za novorođencad (19.7.2010 12:07:22)

Evo curke koliko se ja sjećam ide nekako ovako: prvo odete s milim muževima/ očevima djeteta u Općinu u Matični ( to morate skupa), s rodnim listom idete u Socijalno prijaviti dijete da dobije onaj plavi papir (kasnije i zdravstvenu ), u MUP da dobije prebivalište i onda s tim papirima idete u općinu u kojoj ste ( mi nismo u Osijeku) da prijavite dijete i dobijete pomoć od općine...
dobra stvar - to sve može obaviti vaš mili i dragi muž sam dok vi uživate doma s bebačima :-)

nadam se da sam pomogla :-)) pozz svim mamicama i bebicama

ivkica333 -> RE: pomoc grada osijeka za novorođencad (19.7.2010 12:20:19)

girlpower u kojoj si općini?

Stranica: [1]