RE: Gologuza djeca na plazi (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

tonkica -> RE: Gologuza djeca na plazi (26.7.2010 23:19:10)

I moja je na plaži i prošle i ove godine bila u pelenama za kupanje. Nije zbog pedofila niti bilo čega drugoga, nego zbog nje same. Plaža s kamenčićima, samo nam još treba da se u pišu ili guzu uvuče koji kamenac, onda bi stvarno bilo veselo... Ovako smo mirnije, i ona i ja. [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Tsmee -> RE: Gologuza djeca na plazi (27.7.2010 23:19:07)

IZVORNA PORUKA: Mariachi

kupaći, uvijek. dok su trebale pelene, za spavanje sam stavila pelenu, inače uvijek kupaći na guzi.
nisam razmišljala o "bolesnicima" nego o tome da mogu sjesti tko zna kud i tko zna na što i dobiti uroinfekt ili ju opeče meduza ili ju klopne ribica... gaćice su ipak kakva takva zaštita - zdravlja i dostojanstva.

Potpisujem. Prvo su mi na pameti kojekakve kožne infekcije koje može pokupit sjedeći gologuza. A za pedofile se ne brinem dok sam pored nje.
Što se pedofila tiče tu su mi puno "opasnije" one curice od 6-10 godina koje iz fore nose gornji dio kupaćeg dio ljeta pa ga onda skinu i na mjestu gjde će jednog dana biti grudi vide se bijeli tragovi. Mislim da to pedofile daleko više izaziva od baš malih malih bebača.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]