njanja -> Vježbaju roditeljstvo na psima-grrrrrrrrrrr (19.7.2010 14:24:48)
|
Sad sam na netu vidjela ovo: LIJEPA TV voditeljica Tatjana Jurić i njen dečko, sportski menadžer Nikky Vuksan, dio godišnjeg odmora su u društvu prijatelja proveli u Komiži na otoku Visu. Iako je Vis oduševio Tatjanu, dio odmora će provesti i na Korčuli. "Naši prijatelji imaju devetomjesečnog sina, a mi smo ovdje s našim četveronožnim ljubimcem, kujicom Jackie, bostonskim terijerom. Ona je naše mladunče, zafrkavali smo se Nikky i ja. Otkrili smo da obožava kupanje u moru", ispričala je Tatjana za Slobodnu Dalmaciju te o zajedničkom životu, braku i djeci dodala: "Tri smo godine u vezi, na pragu tridesete sam, već vježbam s Jackie, mislim da će se sve dogoditi u dogledno vrijeme, ako se već nije dogodilo, hahaha...". Poludim na selebove i na bilo koga tko si nabavi psa i onda "vježba roditeljstvo" na psu i još gore kada kaže za psa: ON JE NAŠA BEBA.... Ja znam da kućni ljubimci postanu kao članovi obitelji, ali koliko god ih vi vlasnici voljeli, oni su i dalje psi, a dijete je dijete......gade mi se usporedbe psa i bebe.... Sad sam luda!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|