|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ankete
21.7.2010 9:48:35   
njanja
Odgovaram na svaku, u 99 % slučajeva ih i komentiram, a dosta sam ih i sama otvorila....Ono što me smeta je kada netko, kada mu se ne sviđa pitanje, kaže da je anketa glupa, da su anketu otvarali neki koji misle da posjeduju raju ili slično.... Ne mislim to zato jer sma ja autor nekih, ovdije slobodno mogu napisati koje su moje ili neka moderatori to slobodno naprave, ne sramim se niti jedne koju sam otvorila, ali ono što me smeta je da se na raji može otvoriti bilo kakva tema, sijećam se vremena kada su se otvarale teme kakvu imate vešmašinu ili fen, a s druge strane ankete su "bauk" i čim se nekome ne sviđa tema ankete, popljuje ju.... Ja ankete doživljavam kao zabavu, bez obzira na temu, i ako mislim da nemam šta na toj anketi pametno (ili glupo) reći, preskočim komentirati, ali ako imamo već na raji mogućnost anketa, onda nam svima dozvolite i da postavljamo "GLUPE" ankete.... 

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Ankete
21.7.2010 10:07:00   
leilany
IZVORNA PORUKA: njanja
Ja ankete doživljavam kao zabavu, bez obzira na temu, i ako mislim da nemam šta na toj anketi pametno (ili glupo) reći, preskočim komentirati....

evo,,,ovo potpisujem....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2
21.7.2010 10:09:33   
nemammaste
Ja sam na malo njih odgovorila jer nekako ni ne stignem do tamo koliko meljem tu na temama ali negdje sam već napisala da mi baš i nemaju previše smisla kad sve te stvari možemo komentirati i ovdje.Ionako nisu anonimne kad pišemo komentare ispod.Inače nemam ništa protiv nijednog pitanja,dapače.Neki su komentirali one ankete tipa "na živčeke" ali mislim da je to zato što se fakat činilo kao da se navlači neka negativa na RR

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 3
21.7.2010 10:18:43   
njanja
evo npr ja sam otvorila neki dan temu "dosadno na raji" i odmah dolje komentar da se netko nekoga želi riješiti...a mene je zanimalo da li se netko osijeća kao ja, meni je npr taj dan falila i crvki i ninolina i imala sam dojam da odmah ima manje akcije nego kada su one tu....i stojim iza toga, kada nas više ima na raji, puno je zanimljivije.a ne vidim zbog čega bi se tim pitanjem nekoga željeli riješiti i zašto bi se netko odmah osjetio uvrijeđenim.... Kada bi na anketama postojala opcija da otvaramo anketu pod nickom, svaku bi otvorila javno....   btw, otvorila sam i anketu: sex nakon poroda pa se tamo nitko nije bunio da se netko nekoga želi riješiti user posted image  (osim možda manjka sexa nakon porodauser posted image )  

< Poruku je uredio njanja -- 21.7.2010 10:28:01 >

-Tagore-

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 4
21.7.2010 10:24:11   
BUMBI
ja nemogu glasati(neznam zaštouser posted image ),a ni ne komentiram.tj ni negledam ih baš često...

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 5
21.7.2010 10:27:22   
Zvonki
Meni je glupa anketa dal mi netko ide na živčeke user posted image  I šta ću sad. user posted image A ostale, ako imam kaj za reći, glasam i iskomentiram, ako ne ne. I slažem se s tobom njanja, svatko ima pravo napisati anketu dokle god je ona s ukusom i pristojna. A sve ove trenutno jesu takve, pa ne vidim razloga u komešanje oko njih. user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 6
21.7.2010 10:30:04   
njanja
ja nisam autor ankete živčeka (jer samo u Zg neko za živce kaže ŽIVČEKI user posted image user posted image ), ali mi uopće nije smetala, dapače, stavovi pojedinaca mi idu na živce, ali rekla sam da neki od tih "vlasnika stavova" su divni ljudi i ja ih jako cijenim...Npr ne slažem se s fionom po mnogim pitanjima (sad mi je ona pala na pamet prva), ali mislim da je strašna (u pozitivnom smislu) osoba

-Tagore-

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 7
21.7.2010 11:59:08   
pincirotvajler
ja neodg baš na imena..sve ostale su mi ok

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 8
21.7.2010 12:27:37   
adryosijek
živceki to je neko okolica zg slavonci nemaju takav rijecnik ;))))) ma ja isto tu i tam odgovorim anketu al mi nisu zanimljive,a nevolim ni kuci kad me anketiraju a pogotovo tu da sad svaku odgovaram al ovu za živčeke sam odgovorila kad sam procitala temu ankete ,imala sam osjecaj da je nesto gadno user posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 9
21.7.2010 12:39:10   
mamice
Meni su dosadne ankete o imenima pa ne odgovaram na njih a ostale su super i pikantne pa volim pridodati svoj glasuser posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 10
21.7.2010 14:12:19   
maja
Ja odgovaram na svaku, ne komentiram sve, a nisam napravila još ni jednu user posted image ali ok su mi ankete, ko voli nek izvoli

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 11
21.7.2010 14:15:55   
Wukovarka
Rijetko se sjetim anketa, a čak sam jednu napravila, bila je o tome dali više jedete meseko ili povrče.

Kad ih se sjetim, pogledam kakvih ima, koja mi se sviđa prokomentiram, koja ne nju ni ne pogledam

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 12
21.7.2010 14:16:50   
Imra
ankete dozivljavam kao jedan vid zabave, na svaku odgovorim, al ne komentarisem(ne znam zasto)....zeljno ocekujem vidjeti rezultate

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 13
21.7.2010 14:19:38   
lilia
Nikad nisam niti na jednu odgovorila, samo proletim pogledom... Nezanimljivo za mene.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 14
21.7.2010 15:51:21   
ama
ja odgovaram redovno nista me nekosta dzabe suuser posted image user posted image user posted image ubijem vrijeme poneke budu vise neke manje zanimljive al neobracam paznju pogledam odgovor i to je to rijetko komentiram jer u vecini slucajeva neke cure kazu ono sto bi ja rekla tako isto i na teme spora sam al sam tu nonstop briga me kome sta smeta ja uzivam bas mi je zanimljivo kom nije sta cu mu jauser posted image

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 15
21.7.2010 17:13:00   
cuba
a šta se ko ima ljutit, ovde dolazim odmorit mozak a ne analizirat tko, kako, zaštouser posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 16
21.7.2010 18:21:05   
MiniMama
ja odgovorim na sve ankete. meni to dođe ko onaj kviz na fejsu user posted image iskreno uzivam u tim anketama, ali daj mi njanja reci sta da odgovorim kad me se u anketi pita dal mi netko ide na zivceke?? pa debilna anketa mi ide na zivce!
ajd molim te sta da ja na to odgovorim?? da sad idem nabrajati imena? van svake pameti. kad mi neciji stavovi nisu jasni i kad smatram da pojedinac nije u pravu i da su moji argumenti jaci, to i kazem jasno i glasno na temi.
zato mi je ta anketa bezveze. ali totalno bezveze. mi smo tu zajednica ako se ne varam. eto, nasa bebys je totalno drugacija od mene. totalno. ali iskreno zalim sta ju nemam priliku upoznati na druzenjeu jer je i ona koliko god mi razlicite bile meni miljenica tu na raji - "dusa raje" i zabavna mi je! i bas mislim da je dusa od covika. i da mi treba neka neka pomoc, ona bi se prva javila.sigurna sam. a ponavljam da smo nebo i zemlja u stavovima. i sta bi ja trebala reci da mi bebys ide na zivce jer ne razmislja kao ja?! pa ubila bi se od dosade da je nema. zato mi je anketa bez veze. tu smo da razmjenjujemo misljenja. a anketa mi se bas cinila kao nekakva podla provokacija.
njanjo, sta ces mi ti tu kad vecinu tvojih postova mogu potpisati, nemam ti sta pametno ni rec user posted image brate mili, dosadna si koliko si u pravu user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 17
21.7.2010 18:26:45   
Anoniman
Ma jaaaaa svima idem na žifcove! user posted image user posted image user posted image

Ja kako kad, kad stignem odgovorim i skomentiram, jedino mi šteka ono - ne vidim rezultate.
Ima zanimljivih anketa... samo ne volim kad se pokušava nać "crna ofca"user posted image

(Odgovor članu MiniMama)
  Neposredna veza do poruke: 18
21.7.2010 20:41:49   
Anoniman
Ja se bavim istraživanjem tržišta (anketama) i nekad mi ih je stvarno puna kapa. Ali kad naletim na neku zanimljivu klikam. Osim toga uvijek će se naći netko kome nešto smeta i zato Njanja ne troši živce na to..user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19
22.7.2010 9:44:15   
njanja
IZVORNA PORUKA: MiniMama

njanjo, sta ces mi ti tu kad vecinu tvojih postova mogu potpisati, nemam ti sta pametno ni rec user posted image brate mili, dosadna si koliko si u pravu user posted image

ovo nisi trebala napisati...sad ću se uobraziti i PODEMONITI user posted image hvala user posted image

-Tagore-

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 20
22.7.2010 10:55:20   
ivanaa
Mene Njanja živcira kaj mi s takvim stavom ne ostavljaš pravo da mislim svojom glavom.
Neke su ankete totalno debilne...tipa to sa živcima,pako je duša raje,pa ko vas najviše nasmije....
A i RR mi postaje iritantna radi takvih stvari.

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 21
22.7.2010 12:53:27   
lilia
Ja ovo ne razumijem, u čemu je problem?
Možeš napisati što god želiš, nitko ne misli tvojom glavom.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 22
22.7.2010 13:25:43   
njanja
IZVORNA PORUKA: ivanaa

Mene Njanja živcira kaj mi s takvim stavom ne ostavljaš pravo da mislim svojom glavom.

Da bar imam takav utjecaj na muža pa da i on ne misli svojom glavom, nego samo mojom user posted image user posted image

< Poruku je uredio njanja -- 22.7.2010 13:28:10 >

-Tagore-

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 23
   [Obrisani korisnik]
28.7.2010 14:41:19   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 24
28.7.2010 14:43:15   
Bebys
ja imam rekord...NEMAM NI JEDNU OBJAVITU ANKETU...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!