njanja -> RE: o braći i sestrama (28.10.2008 21:51:07)
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka Dugo nisam imala vremena razmisljati o nekim stvarima, cak sam zaboravila kako je to razmisljati o necem upravo tako vaznom. Imam sestru 6 godina stariju, prilicno smo bliske i stvarno se puno volimo. No...ima i druga prica [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ...naravno, dok se nije ona udala. Kao svake sestre i braca i nas dvije smo se svadjale, tukle, galamile i lomile po kuci sve lomljivo i nelomljivo. Ali ova prisnost koju sada imamo rodila se kada smo obadvije sazrele i odrasle...duhovno i savjesno. Naucile smo se postovati jedna drugu kao sestre i kao zene...cak ni danas ne mogu zamisliti da bi nekoga prije nje pitala za savjet i misljenje. Ne moram više ništa dodati na ovu priču....ili moram???Ah da....ne prođe dan da se makar 2 puta ne čujemo, mislimo isto, držimo nove na isti način u novčaniku, namirnice na istom mjestu u kuhinji, iste stvari radimo kada izlazimo iz kuće (a da nas mama i tata to nisu učili)...jednostavno, ne moram ju 1/2 stvari pitati šta je, gdje je, kako je....unaprijed znam odgovor....
|
|
|
|