|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tko je za zamjenu?
27.7.2010 21:46:42   
mamice
Znas da sam ti za njega pricala da ga prodajem al od  domy  mi je ovaj SAVRSEN i ako se njoj svidi moj YEEEEuser posted image user posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 26
27.7.2010 21:52:38   
mali_macic

IZVORNA PORUKA: mamice

Znas da sam ti za njega pricala da ga prodajem al od  domy  mi je ovaj SAVRSEN i ako se njoj svidi moj YEEEEuser posted image user posted image

znam, znam. neka meni je drago ako se vi uspijete dogovorit user posted image user posted image user posted image

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 27
27.7.2010 23:03:44   
mali_macic
ako je netko zainteresiran za zamjenu s mojim mobom (rozi LG Cookie - Tele2) slobodno mi se javite.

E very day and night
L oving you is what I do

Neposredna veza do poruke: 28
29.7.2010 19:42:24   
Domy
Evo uspjela sam zamjenit mob user posted image user posted image user posted image user posted image
tako da mi ne šaljete više pp

Neposredna veza do poruke: 29
13.8.2010 18:24:08   
Domy
Ma molim te lijepo ..prije dva tjedna pošaljem dotičnoj mamici mobitel jer smo se tako dogovorile za zamjenu..i navodno ona meni pošalje svoj..tako je rekla..
Ona moj dobije nakon par dana ..
A ja njezin čekam i kako vidim da ne dolazi... danas joj pošaljem pp..kao pa još mi nije stigao tvoj mob ..
A ona če meni na to ma čuj poslala sam ja al mi se vratio krivo adresirala ..hmhmhm...al znaš što doči če tvoj mob pošto mi neda slike otvorit...
Pa ja zaista neznam zar sam ja jedina iskrena budala s kojom se može manipulirati..
Pa zar se nemože odmah reči čuj došao je tvoj mob kad uvidim da li sve funkcionira i da li mi se sviđa ..pa ču ti poslat svoj...a ne lagati..
Zaista sam ovo morala napisat bilo to nekome krivo ili ne..al neželim da me se LAŽE...

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 30
13.8.2010 18:31:01   
nemammaste
user posted image  user posted image  user posted image  
Nisam ja bez razloga nevjerni toma user posted image

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 31
13.8.2010 18:38:06   
maja

IZVORNA PORUKA: nemammaste

user posted image  user posted image  user posted image  
Nisam ja bez razloga nevjerni toma user posted image

me toouser posted image

Ja ti se divim da uopće imaš volje tako mjenjati preko neta nešto sa nekim i to ne jeftinu stvar.
Meni od kada je neka trudna krav....a ukrala mob u bolnici ne vjerujem nikome

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 32
13.8.2010 21:19:41   
Imra
Domy...ja sam ista, vjerujem svima, nikada necu ubaciti sebi u glavu da nisu svi ljudi isti

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 33
13.8.2010 21:20:34   
Imra
IZVORNA PORUKA: mali_macic

ako je netko zainteresiran za zamjenu s mojim mobom (rozi LG Cookie - Tele2) slobodno mi se javite.

kod mene je crni.... odgovara li???

Neposredna veza do poruke: 34
13.8.2010 21:28:43   
Domy
IZVORNA PORUKA: Imra

Domy...ja sam ista, vjerujem svima, nikada necu ubaciti sebi u glavu da nisu svi ljudi isti

mogu samo reči da sam ja kretenka kakove nema ..eto samo toliko...user posted image

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 35
13.8.2010 22:19:16   
mali_macic
a joj bas mi je krivo, kako je ispalouser posted image user posted image user posted image

E very day and night
L oving you is what I do

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 36
13.8.2010 22:24:27   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: Domy

mogu samo reči da sam ja kretenka kakove nema ..eto samo toliko...user posted image

Nemoj tako o sebi,pa nisi očekivala da će se tako nešto desiti.user posted image  Ne bi čak ni ja koja sam inače skeptik kad su takve stvari u pitanju

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 37
13.8.2010 22:29:26   
anuska08
O svašta...... Doy, ostadoh bez teksta!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 38
13.8.2010 22:37:39   
Domy

Nemoj tako o sebi,pa nisi očekivala da će se tako nešto desiti.user posted image  Ne bi čak ni ja koja sam inače skeptik kad su takve stvari u pitanju

ma meni to treba što kaže mm kad vjerujem ljudima previše.. i ako sam ja iskrena trebaju tako i svi da budu..al što ču kad sam takva..

Neposredna veza do poruke: 39
13.8.2010 22:40:47   
ivanaa
Ja bi bila još sretnija da si napisala koja je to mamica

Ma molim te lijepo ..prije dva tjedna pošaljem dotičnoj mamici mobitel jer smo se tako dogovorile za zamjenu..i navodno ona meni pošalje svoj..tako je rekla..
A ja njezin čekam i kako vidim da ne dolazi... danas joj pošaljem pp..kao pa još mi nije stigao tvoj mob ..
A ona če meni na to ma čuj poslala sam ja al mi se vratio krivo adresirala ..hmhmhm...al znaš što doči če tvoj mob pošto mi neda slike otvorit...
Pa ja zaista neznam zar sam ja jedina iskrena budala s kojom se može manipulirati..
Pa zar se nemože odmah reči čuj došao je tvoj mob kad uvidim da li sve funkcionira i da li mi se sviđa ..pa ču ti poslat svoj...a ne lagati..
Zaista sam ovo morala napisat bilo to nekome krivo ili ne..al neželim da me se LAŽE...

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 40
13.8.2010 22:42:03   
nemammaste

ma meni to treba što kaže mm kad vjerujem ljudima previše.. i ako sam ja iskrena trebaju tako i svi da budu..al što ču kad sam takva..

Nije uopće loše što si takva, dapače, samo probaj biti mrvu više oprezna user posted image

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 41
13.8.2010 23:11:49   
mamice
IZVORNA PORUKA: ivanaa

Ja bi bila još sretnija da si napisala koja je to mamica

AJDE ME DOMY RAZAPNI NA KRIZ necu se svadjati preko RR i pasti na niske grane ko ti da se tu zalim i da me svi zale sto se nisam mogla gledati slike i video na tvom mob pa sam odmah ti ga vratila. nisam ga imala 5 min upaljenog makom toga. a ja sam povukla veze u posti da vrate moj mobitek da mogu tvoj vratitituser posted image

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 42
13.8.2010 23:31:22   
Domy
Draga moja mogla si to odmah reči a ne moj mob držat skoro dva tj..Da ti se ja danas nisam javila porukom da vidim što je sa mobitelom... eto koliko si poštena da bi mi se javila...mogla si mi se ljepo javiti i tako odmah reči a ne LAGATI..  vozaš me 2 tj da si poslala svoj mob..i govoreči mi...čuj poslala sam ti svoj mob doče ti u ponedjeljak ili možda u utorak a ne ja čekam kao budala...
Ja se ovdje nikom nisam žalila nego da ljudi vide s kim imaju posla i da ne nasjednu kao ja...

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 43
14.8.2010 8:26:47   
mamice
Eto ljudi imate posla s  menom i na osnovi domijevog slucaja nemojte pricati s menom jer sve cu tako zeznutiuser posted image pjevam si onu pjesmu "MALA HAJDE OHLADI"user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 44
14.8.2010 8:29:55   
Domy
A što češ mamice takvom si se pokazala ..sama si si kriva..
A ja ču pjevati pjesmu PRIČAJ PRIČE SNJEŽANA...

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 45
14.8.2010 8:31:28   
Domy
ps: malkice poštenja i iskrenosti nije na odmet..ja mislim da bi se sa ovom mojom tezom složila...

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 46
14.8.2010 9:21:33   
tita

ps: malkice poštenja i iskrenosti nije na odmet..ja mislim da bi se sa ovom mojom tezom složila...

I tu ima svega i svačega ,ali bi se i ja složila s tom izjavom!!!!

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 47
14.8.2010 10:56:04   
ivanaa
Ja se neču umješati jer već imam svoju debatu na drugoj temi...user posted image

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu tita)
Neposredna veza do poruke: 48
14.8.2010 13:38:27   
Zvonki
Za ovakve poslove se ne otvara tema nego se ode u oglase i prodaje, kupuje ili razmjenjuje. Pobogu, kao da ste na placu. user posted image  Jadno je što se ovdje prozivate za ovakve stvari! Za to se koriste privatne poruke a ne forum.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 49
14.8.2010 15:21:35   
Domy
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Za ovakve poslove se ne otvara tema nego se ode u oglase i prodaje, kupuje ili razmjenjuje. Pobogu, kao da ste na placu. user posted image  Jadno je što se ovdje prozivate za ovakve stvari! Za to se koriste privatne poruke a ne forum.

Kao da sam znala da češ se ti javit..zaista sam imala neki predosječaj ..jer me od prvog dana ne preferiraš ..da li se varam možda?
Ja se ovdje nikog ne bojim i nemam što skrivati...i javno ču iznjet svoje mišljenje ako me netko zaista povrijedi..i ako uvidim da ta osoba nije iskrena..pa prema tome otvorit ču temu kakvu ja želim bilo to nekom krivo ili ne....naravno uz poštivanje pravila foruma..
Osobno neznaš cijelokupnu situaciju koja je nastala .. samo djelomično...pa prema tome nemožeš ni sudit o tome...

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!