|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: caffe "sunce 2"
28.5.2008 12:09:47   
cokolada
Mirna nemoj biti tuzna, svakako slozi zalbu i makar da budes na listi cekanja.
Mi smo ti dobili jaslice u 9 mj. (nisam ga prijavila jer ga je trebala baka cuvati ali je ona otkazala u zadnji cas, bila je strka panika i 17.9. je krenuo), imali su nesto slobodno od djece kaj su odustala, neki se prijave u vise vrtica.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 601
28.5.2008 12:10:14   
tonkica
Nemam ja ništa protiv svoje svekrve, da ne bi bilo zabune. Samo je žena stvarno u godinama, mog mm je rodila u 42-oj, sad ima 72 i mislim da bi joj to bio preveliki napor, jer ipak treba držat ritam sa živahnim djetetom od godine dana. user posted image

(Odgovor članu tiara)
Neposredna veza do poruke: 602
28.5.2008 12:11:53   
tiara
Slažem se, tonkica... user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 603
28.5.2008 12:13:49   
tonkica
Moram priznat da ti zavidim na tvojoj svekrvi, imaš sreće Tiara! user posted image

(Odgovor članu tiara)
Neposredna veza do poruke: 604
28.5.2008 12:13:51   
tiara
U našoj se državi sve i svašta gradi, al vrtići rijetko... I onda pričaju o porastu nataliteta... Pa to su obične gluposti ak poslije nemaš kamo s djetetom a mogućnostiu da ostaješ s njim doma, nemaš. I kod nas je problem s vrtićima, liste čekanja su enormno duge i treba ti sreće i velike veze da ti dijete upadne u vrtić. To je stvarno žalosno...

(Odgovor članu tiara)
Neposredna veza do poruke: 605
28.5.2008 12:14:49   
anne
Bok cure. Već opadam s nogu. Dajte mi nešto hladno prije ručka pa idem spavati.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu tiara)
Neposredna veza do poruke: 606
28.5.2008 12:15:57   
Florijan Jakov
Svekrva-nula bodova (nije zaposlena, tu i tamo frizira neke svoje babe), niti jednom se nije ponudila sama da bi pričuvala FJa. Pitala sam ju dva puta, ona keže ne može, nakon toga nikada ju više nisam pitala. Rekla sam mm ako hoće da ona čuva FJa da ju mora sam pitati i tako to funkcionira. A sa svojom mamom se dogovorim za apsolutno sve.

Peglanje - eno doma mi se suši treća mašina, mislim da mi večeras ne gine pegla, ali tamo negdje iza 9 (kad je jeftina struja user posted image )!

Mirna, sretno s vrtićem!

< Poruku je uredio Florijan Jakov -- 28.5.2008 12:16:29 >

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu tiara)
Neposredna veza do poruke: 607
28.5.2008 12:16:10   
tiara
IZVORNA PORUKA: tonkica

Moram priznat da ti zavidim na tvojoj svekrvi, imaš sreće Tiara! user posted image
Moram priznati da je tako... Od početka se nismo slagale baš najbolje, ali sada, moram reći da mogu u svakom trenutku računati na njenu pomoć i razumijevanje. I pripazi dijete kad god to nama treba, s veseljem... Tako će biti i s malenom, sina ću upisati sljedečće godine u vrtić, a mala će ostati s njom. Iako bi mogao i on ostati doma, mislim da će mu biti bolje da ipak s četiri godine krene u vrtić, kad već sad od treće godine neće ići.

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 608
28.5.2008 12:16:12   
tonkica
Anne stiže jedna leeeedena limunada! I meni dobro došla!

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 609
28.5.2008 12:17:34   
cokolada
Tiara stvarno ti zavidim na tvojim osijecajima prema svekrvi!

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 610
28.5.2008 12:18:49   
tiara
Joj, i meni limunadu, molim... J ću vas ostaviti sada jer ide maleni u krpe malo, a ja ću s njim u hladovinu spavaće sobe. I usput pogledati seriju na tv-u... Joj, od kada sam doma, pratim sapunice ko luda!!!user posted image user posted image user posted image Tipkam navečer ili sutra!!!!user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 611
28.5.2008 12:19:53   
tiara
IZVORNA PORUKA: cokolada

Tiara stvarno ti zavidim na tvojim osijecajima prema svekrvi!
Da, ali stvarno je tako, morala bi biti luda da se ne slažem s njom...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 612
28.5.2008 12:21:16   
tonkica
To je stvarno rijetkost, ali baš lijepo!

(Odgovor članu tiara)
Neposredna veza do poruke: 613
28.5.2008 12:24:04   
cokolada
FJ i bolje da se ne nudi kada ga vec ne zeli cuvati.
Moja se stalno nudi i muzu kuka kako ga ne cuva, kako je premalo s njom, a kada ga treba pricuvati (ne cesto jer imam mamu koja bez problema uskace kada zatreba) uvijek je bolesna ili joj nekaj je, pa bi meni bilo postenije da se i ne nudi.
Inace, trebala ga je cuvati kada sam krenula raditi, cuvala ga je 3 tjedna i onda je rekla da nemoze i bilo je gotovo cuvanje, moja mama radi pa je ona uskakala kako je mogla, dosao je godisnji a iza godisnjeg mi je rekla u nedjelju popodne da ga ona nemoze cuvati, tada sam shvatila da mi preostaje vrtic, bio je pocetak 9 mj.

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 614
28.5.2008 12:27:12   
mirna
mi ćemo danas našu svekrvu uzeti s nama na selo...valjda ću preživjeti.. ma ne, šalim seuser posted image i moje svekrva je ok i jako voli svog unuka, a i on nju. ali ima i mane kao svi mi..zato sam sretna što ne živimo skupa. tako imamo manje prilika za konflikte.user posted image

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 615
28.5.2008 12:29:17   
tiha
IZVORNA PORUKA: mirna

mi ćemo danas našu svekrvu uzeti s nama na selo...valjda ću preživjeti.. ma ne, šalim seuser posted image i moje svekrva je ok i jako voli svog unuka, a i on nju. ali ima i mane kao svi mi..zato sam sretna što ne živimo skupa. tako imamo manje prilika za konflikte.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  i ja sretna sto ne zivim sa svekrvom svojom!!!!!!!

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 616
28.5.2008 12:30:16   
tonkica
Mi smo u istoj kući, ali odvojeni, u potrkovlju. Ali svejedno, sveki je u mirovini već 15 g, dosadno je i stalno se gura tamo di joj nije mjesto... Kamo sreće da smo bili u prilici ić nekamo samo nas dvoje, ali šta je, tu je... Ja se držim svog kutka i ne dopuštam joj da gura nos tamo di mu nije mjesto.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 617
28.5.2008 12:31:49   
tiha
user posted image  tonkica tako treba!!!!!!!!!

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 618
28.5.2008 12:31:51   
cokolada
Ne zivim ni ja sa svojom, sva sreca!!!
Ne mrzim ju ali vidim da puno prica a malo daje pa me zna izivcirati, cesto!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 619
28.5.2008 12:33:14   
tonkica
Al kad jednom puknem i poludim, ozbiljno ću se posvađat s njom!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 620
28.5.2008 12:33:29   
cokolada
Tonkicauser posted image user posted image

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 621
28.5.2008 12:35:02   
tonkica
IZVORNA PORUKA: cokolada

Tonkicauser posted image user posted image

Hvala, hvala čokolado!
Zakaj to mora biti tak na relaciji svekrva - snaja? Kaj vi mislite, budemo i mi takve kad nam se naši sinovi požene?

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 622
28.5.2008 12:40:01   
cokolada
Tonkica pokusaj se susdrzati jer poslije obicno bude gore. Pokusaj ti nju malo podbosti gdje nju smeta.
Ja sam prije znala reci pa bi zavrsilo svadom (izmedu muza i mene i nakraju bi ja ispala negativac a ne ona), sada se pokusavam suzdrzati (JAKO TESKO), ali svako malo ju podbodem ili bas za inat necu nesto sto bi ona htijela ali na fini nacin (ali skuzi ona a nema sto za reci kada sam fina) i tako IGRICE kada drugacije neide jer me ona na to navela.
Kada se samo sijetim da sam jos prije braka mislila, ja cu sa svojom svekrvom biti super, super se slazemo, a ona je prva pocela.

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 623
28.5.2008 12:43:19   
cokolada
Ja cu se truditi jednoga dana da sa svojom snahom imam fer odnos i da ju uvazavam i postujem a ne da je gledam kao konkurenciju koja joj je uzela sina.user posted image

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 624
28.5.2008 12:48:08   
tonkica
Rekla sam ja svom mm kaj me smeta i grize. Kad sam se tek uselila, neš je napravila, ja se odmah požalila mužu, on reko njoj i ona se povukla. Veli on meni i sam da s njom ne mreš drugačije, nego se posvađat. Tvrdoglava je ko mazga, kad si nešto zacrta, to mora biti tako i to odmah! A mene to izluđuje!
Vidiš, lukava ti je moja svekrva! Kad smo MM i ja doma, ne dolazi nam gore. Jel on ode na poso, ne prođe pol sata, mora i ona doć i zavirit. Jučer sam poludila. Nije me bila doma cijelo popodne, veš sam ostavila na balkonu da se suši. Vratila se doma oko 8, veš unešen. MM ga nije diro, što će reči da je ona bila gore dok nas nije bilo. Mrakača... Budem morala i bravu promijeniti da mi ne upada kad joj god padne na pamet.

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!