|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   je li moguće ????
29.7.2010 9:04:32   
mišica 666
cure moje ja nemogu virovat evo jučer mi mjesec dana od poroda i čini mi se da mi je već ona glupa user posted image pokucala na vrata. pa taman sam se riješila lohija i spremila se za malo akcije kad ono jučer u wc-u brišem se i ono krv. nema šta drugo bit nego glupa user posted image user posted image user posted image user posted image . pa mogla je sačekat bar mjesec dana još. user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: je li moguće ????
29.7.2010 9:07:46   
tita
Ne vjerujem tako brzo,možda se još uvijek čistiš!!!!Ah jadne mi žene...

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 2
29.7.2010 9:11:36   
mišica 666
ma baš je čista krv ne bi mi trebalo tako biti čiščenje nakon mjesec dana user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu tita)
Neposredna veza do poruke: 3
29.7.2010 9:28:10   
tonkica
Moguće, moguć! Tak je bilo i meni! user posted image
13.7. rodila Miu, 15.8. stigla user posted image . Mislila sam sai da će pauza biti duža, ali ne, ja srećkovićka dobila odmah. Grrrrrrrrrrrr!

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 4
29.7.2010 9:30:30   
maja
a ja se još nisam ni očistilauser posted image meni to ide na živce, stalno imam iscjedak

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 5
29.7.2010 9:44:08   
pincirotvajler
da, da i ja dobila nakon mj dana,ali meni je čiščenje završilo 2tj  nakon poroda--

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 6
29.7.2010 9:54:50   
adryosijek
ja kad sam preestala dojit mi dosla nakon 2 i pol mj

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 7
29.7.2010 9:58:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: maja

a ja se još nisam ni očistilauser posted image meni to ide na živce, stalno imam iscjedak

majo, jesi bila na redovnom pregledu? ako imaš samo iscjedak, najvjerojatnije nije ništa ali bolje odi provjeriti...

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 8
29.7.2010 11:04:58   
MiniMama
moguce, vrlo moguce.. ja sam nakon tjedan i pol prestala krvariti, sva sretna... ništa me ne boli, sjedim, trcim, sve super, kad sam imala smao jednaš šav koji je otpao u roku keks kad sam izašla iz rodilišta...
ali zato nakon mjesec od poroda, eto ti user posted image .
trajala svega tri dana, ja se poveselila da mi se ciklus fino smanjio.. jest malo morgen. od tada dolazi sve cesce i cesce, a traje sve duze i duze. predviđam da ako nastavi ovim tempom, da cu imati jedan dan u mjesecu za seks.
jao, moram do tog progletog ginekologa konacno!!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9
29.7.2010 13:50:21   
ELISABETH
moguće je draga moja,kod mene bila identična situacija lani u ovo vrime

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!