Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
[Obrisani korisnik] 29.7.2010 12:06:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: pogledajte ovo...!!!??? 29.7.2010 12:19:02
|
|
|
|
pincirotvajler
|
nisam uopće razm o tome, nit znala ..al nekužim kaj sad ima veze kaj je onaj gej
|
|
RE: pogledajte ovo...!!!??? 29.7.2010 12:19:11
|
|
|
|
mamica29
|
Ja sam to pogledala prije tri tjedna i bila sam u šoku. Pa svuda oko nas je i dobro i zlo. jedino me ovo sa sotonističkim znakovima šokiralo i neki nazivi princeza. Ma koma. To je netko zlonamjerno objavio
|
|
RE: pogledajte ovo...!!!??? 29.7.2010 12:21:37
|
|
|
|
pako
|
cvrčak kad si malo bolje razmislim to je istina ali nisam nikada razmišljala o tome na taj način i nisam se nadala da takvo što ima u ajmo reč "starim"crtičima jer svi kritiziramo ove nove da su puni nasilja , ali eto sve je počelo još od davnih dana izgleda....
< Poruku je uredio pako -- 29.7.2010 12:22:29 >
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: pogledajte ovo...!!!??? 29.7.2010 12:34:35
|
|
|
|
mamica29
|
Niti ja nisam o tome razmišljala na taj način. Niti sam skužila te skrivene sličice i pjesme(kako oni kažu). ali muka mi je od tog filmića. nikad ali baš nikad ne bih rekla da Disney želi pokvariti djecu. ali svašta je moguće. Ja uvjek sve gledam s dobre strane.
|
|
[Obrisani korisnik] 29.7.2010 12:44:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: pogledajte ovo...!!!??? 29.7.2010 12:52:11
|
|
|
|
mali_macic
|
IZVORNA PORUKA: mamica29 Niti ja nisam o tome razmišljala na taj način. Niti sam skužila te skrivene sličice i pjesme(kako oni kažu). ali muka mi je od tog filmića. nikad ali baš nikad ne bih rekla da Disney želi pokvariti djecu. ali svašta je moguće. Ja uvjek sve gledam s dobre strane. slazem se s tobom. meni su Disneyevi crtici lipi sareni, s dobrom glazbom i gust mi je gledat. nije mi nikad palo napamt trazit te neke skrivene poruke i mislim da se s obicnim gledanjem i ne primjecuju. za ovo primjetit bi trebalo gledat film usporeno i bas trazit a mislim ako netko nesto trazi ce nac bez obzira da li je to bilo namjenjo da to bude ili je cista slucajnost.
|
|
RE: pogledajte ovo...!!!??? 29.7.2010 13:34:02
|
|
|
|
.dada.
|
Po meni je to sve pretjerano ali baš ono...A,da stvarno želim tražiti nekakve zlonamjerne poruke i skrivene seksualne simbole našla bih ih svagdje.Kao i one gluposti gdje puste unatrag snimak nečijeg razgovora pa su to kakti nekakve sotonističke poruke! Gluposti.
|
|
|
|
RE: pogledajte ovo...!!!??? 29.7.2010 13:48:22
|
|
|
|
njanja
|
glupost...mislim djeca-kojoj su ti crtići namjenjeni su totalno neiskvareni i molim vas lijepo-da li bi vaše 4 godišnje dijete u moru svakakvih črčkarija i crteža znale prepoznati nacistički simbol ili muški spolni organ??? glupost, pa ni mi to ne prepoznajemo u crtiću dok nam netko prstom ne pokaže u to....ovaj video je čisto preseravanje...
|
|
RE: pogledajte ovo...!!!??? 30.7.2010 21:40:39
|
|
|
|
tina0310
|
glupo se zamarati glupostima i gledati sex kroza sve
|
|
RE: pogledajte ovo...!!!??? 30.7.2010 22:13:08
|
|
|
|
Duve
|
IZVORNA PORUKA: njanja glupost...mislim djeca-kojoj su ti crtići namjenjeni su totalno neiskvareni i molim vas lijepo-da li bi vaše 4 godišnje dijete u moru svakakvih črčkarija i crteža znale prepoznati nacistički simbol ili muški spolni organ??? glupost, pa ni mi to ne prepoznajemo u crtiću dok nam netko prstom ne pokaže u to....ovaj video je čisto preseravanje... Slažem se sa ovime da klinci pa ni mi odrasli nikada te simbole i ostale gluposti nebi vidjeli da nismo pogledali ovaj video, ali da sam se osjećala ugodno kad sam pogledala video nisam, i u videu se ne govori da su djeca prepoznala te gluposti, nego da su sakrivene da uđu u podsvjest (u što ne vjerujem). Ono što mene iznenađuje je to da se takvo nešto uopće našlo u crtanom filmu, šta se htjelo postići sa time?!
|
|
RE: pogledajte ovo...!!!??? 30.7.2010 22:16:04
|
|
|
|
pako
|
IZVORNA PORUKA: Duve IZVORNA PORUKA: njanja glupost...mislim djeca-kojoj su ti crtići namjenjeni su totalno neiskvareni i molim vas lijepo-da li bi vaše 4 godišnje dijete u moru svakakvih črčkarija i crteža znale prepoznati nacistički simbol ili muški spolni organ??? glupost, pa ni mi to ne prepoznajemo u crtiću dok nam netko prstom ne pokaže u to....ovaj video je čisto preseravanje... Slažem se sa ovime da klinci pa ni mi odrasli nikada te simbole i ostale gluposti nebi vidjeli da nismo pogledali ovaj video, ali da sam se osjećala ugodno kad sam pogledala video nisam, i u videu se ne govori da su djeca prepoznala te gluposti, nego da su sakrivene da uđu u podsvjest (u što ne vjerujem). Ono što mene iznenađuje je to da se takvo nešto uopće našlo u crtanom filmu, šta se htjelo postići sa time?! slažem se s vama..... da i mene zanima ?!
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!