Duve -> RE: Nevjerovatno!!! (31.7.2010 23:08:01)
|
IZVORNA PORUKA: cuba Zbilja nemam riječi za takav bezobrazluk... znam da je stan njegov i da može s njim šta hoće ali s obzirom da ste tu već dugi niz godina, s dvoje male djece, mogao je bar iz obzira ostaviti tu cijenu još ova dva mjeseca.... Jel on zna da se vi selite u 10mj? Jel vam zato digao cijenu da zaradi još malo dok ste tu ili? Šta njemu znači dvoje male djece?! Bilo 250 eura-čim se Karlo rodio, digao na 300 eura znajući da sigurno nismo u mogućnosti seliti sa malom bebom, ajde dobro prihvatili smo to...ali ovo sada-pohlepa koja će ga dovesti do toga da neće dobivati ništa i da će mjesecima tražiti budale poput nas koje bi u moru povoljnih stanova izabrali baš njegov skuplji... A plaćanje najma...čovjek nikad ne dočeka 1. u mjesecu, evo primjera: otišli mi na more 25.6 i vraćamo se u prvom tjednu 7. mjeseca, mi na plaži, kad ono mm-u zvoni mob., gospodin zove da pita gdje smo da platimo najam, kaže mm na moru smo, vraćamo se za koji dan, a ovaj pa jeste u Vodicama, kaže mm jesmo, kad ovaj:"Super ja sam baš u Šibeniku pa dođi tamo da mi daš najam"... Šu... išao provjeriti ako smo u Zg-poslat će odmah nekoga, ako smo na moru, još bolje, on će uzeti novce...
|
|
|
|