|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Pokloni
31.7.2010 22:45:00   
minnie
Što vas najviše obarduje da dobijete za poklo?Ne mora to biti skupo. Može i neka sitnica ali vi joj se veselite kao malo dijete. ja npr obožavam knjige. evo za rođ mi je annono17 poklonila jednu knjigu ništa posebno (mislim skupo) ali meni je bio najljepši poklon (ne računajući poklon moje kčeri - nacrtala mi je sliku). Što je vama?

< Poruku je uredio Ninaa -- 1.8.2010 22:27:14 >
Neposredna veza do poruke: 1
   [Obrisani korisnik]
31.7.2010 22:46:21   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu minnie)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: pokloni
31.7.2010 22:51:27   
bomboncic02
Meni je najdraže kad smo vani a Matej se sjeti i ubere cvijetak za mene i kaže mi da ga obavezno moram stavit u kosu user posted image .
Volim kad mi muž ostavi pismo, volim stvari koje su od srca i ručni rad.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3
31.7.2010 22:55:19   
tina0310
IZVORNA PORUKA: bombončić02

Volim kad mi muž ostavi pismo, volim stvari koje su od srca i ručni rad.

potpisujem,a meni moj porukice po ciloj kući,uživam kad ih slučajno pronađemuser posted image

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 4
   [Brisano sporočilo]
31.7.2010 23:34:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu bomboncic02)
  Neposredna veza do poruke: 5
1.8.2010 8:57:29   
nemammaste
Bilo što kad je neočekivano,kad me totalno iznenadi.
Jedan od najljepših poklona bio mi je 30 različitih balona povezanih zajedno (za 30.rođendan od frendica) user posted image  i veliki dupini na helij od mm s kojima sam jedva hodala po Poreču (vjerojatno ste shvatile da obožavam balone user posted image )

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6
1.8.2010 9:14:27   
mariola
i ja volim knjige. Volim mala iznenađenja a svakom poklonu se veselim ko malo dijeteuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 7
1.8.2010 9:23:34   
adryosijek
uf sva samo ne knjigu ,najvise neki parfem ili komad dobre odjece,

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 8
1.8.2010 9:26:24   
lilia
Volim kad me iznenadi, ne treba biti ništa skupo, i ja jaaako volim knjige, jedne godine mi je kupio rječnik hrv. jezika od Anića jer sam stalno kukala kako je skup. To je bilo stvarno iznenađenje.
I volim kad se digne vikendom prije mene (danas nije taj dan) i ode po krafnu sa čokoladom i probudi me s kavom. I kad skuha bljutavu kavu, meni je njdraža. Volim naša zajednička jutra.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 9
1.8.2010 11:39:13   
maja
joj ja obožavam kad mi netko pokloni knjigu...inače skupljam od Patricie Cornwell, tako da sam za prošli rođendan dobila i od muža i sestre i ujaka user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 10
1.8.2010 11:45:42   
minnie
IZVORNA PORUKA: maja

joj ja obožavam kad mi netko pokloni knjigu...inače skupljam od Patricie Cornwell, tako da sam za prošli rođendan dobila i od muža i sestre i ujaka user posted image

ja isto. imam prvih 12. nikako da kupim dalje

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 11
1.8.2010 11:48:03   
maja
hehe ja si lijepo naručim kad mi je rođendan i kažem svakom koji da kupi, ja mislim da sam samo možda dvije knjige kupila sve ostalo dobilauser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 12
1.8.2010 11:52:13   
minnie
bravo za tebe maja. meni su zabranjene knjige da ih više kupujem jer ih nemama više gdje stavljati. ali kad ih dobijem to je druga stvar. ali zaboravila sam još reći da mi je druga strast odim kom slagati puzzle. imama ih nekih 20 kutija  od 1000 - 3000 komada

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 13
1.8.2010 12:17:06   
pincirotvajler
od frendica volim dobiti  šund romane
od mm king kao iznenađenje

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 14
1.8.2010 15:27:22   
cuba
Svi pokloni su mi posebni jer dolaze od različitih osoba pa ne mogu izdvojiti...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 15
1.8.2010 17:36:49   
Imra
najvise me obraduju neke sitnice koje dobijem bez nekog povoda

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 16
1.8.2010 18:00:56   
adryosijek
da dobijem knjigu il bi ju dala nekom isto ko poklon ili bi skupljala prasinu negdje u coskuuser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 17
2.8.2010 11:23:00   
pako

IZVORNA PORUKA: Imra

najvise me obraduju neke sitnice koje dobijem bez nekog povoda

potoisujem

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 18
2.8.2010 11:33:19   
njanja
obožavam knjige.,...kod mene se s njom ne može pogriješiti....mrzim parfeme (ne u smilsu samih parfema, nego ih mrzim na poklon jer imam 3 koja volim i stalno ta 3 kupujem)....u zadnje vrijeme me oduševljavaju pokloni za jana, uvijek ih odmotavam kao da su za mene :)

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 19
2.8.2010 11:33:52   
njanja
IZVORNA PORUKA: adryosijek

da dobijem knjigu il bi ju dala nekom isto ko poklon ili bi skupljala prasinu negdje u coskuuser posted image
 pa kada ju dobiješ, sjeti se nas koje ih volimo user posted image

-Tagore-

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 20
2.8.2010 11:36:47   
njanja
IZVORNA PORUKA: maja

hehe ja si lijepo naručim kad mi je rođendan i kažem svakom koji da kupi, ja mislim da sam samo možda dvije knjige kupila sve ostalo dobilauser posted image
 to isto ja radim već godinama....ne samo za knjige za sve.....nema više iznenađenja...ove godine sam prije rođendana ušla u opitiku, naručila si naočale za vid i stakla i izašla van i poslala mami, sestri, tati i mužu poruku koliko mi love trebaju skupiti do rođendana user posted image  i svi sretni

-Tagore-

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 21
2.8.2010 11:53:21   
MiniMama
ja nisam skromna. ja volim nakit. fini lijepi, rucno rađeni nakit. ne nosim staklo. ili pravi prirodni kamen ili nista user posted image
zato tri godine za rođendan dobijem pusu, a onda odem i izaberem si sta hocu pa mm dobije infarkt user posted image

i da, volim satove. zidne, rucne, digitalne, dzepne, one male tajmere za kuhanje jaja..  skupe, jeftine, kicaste, plasticne, metalne.. svakakve..

o rasvjeti da ne govorim. svijece (sterike), lucice, mirisne, smrdljive, zidne, stolne, podne, metalne, papirnate, krpene, staklene, reflektori raznorazni.. bilo sta, samo da svitli!

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 22
2.8.2010 11:54:12   
MiniMama
uh, i volim magnete za frizider i kutije svih oblika!

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 23
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!