Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 1.8.2010 21:18:23
|
|
|
|
nemammaste
|
Pošalji mail na adresu filantropija@danu.biz, u subjekt stavi "Za podršku akciji Minuta vašeg vremena za vječnu ljubav dvije blizanke i mame Janje“ i upiši svoje ime i prezime, mbg ili broj o.i. i državu
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.8.2010 21:19:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 1.8.2010 21:34:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nemammaste Pošalji mail na adresu filantropija@danu.biz, u subjekt stavi "Za podršku akciji Minuta vašeg vremena za vječnu ljubav dvije blizanke i mame Janje“ i upiši svoje ime i prezime, mbg ili broj o.i. i državu poslano!
|
|
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 2.8.2010 9:34:21
|
|
|
|
njanja
|
puno hvala drage prijateljice ... kad smo gubili snagu i nadu, ringeraja nam je dala novu snagu i nadu ... do sada imamo 485 potpisa i puno smo zahvalni poslala!! AGNNES77, DIVNA SIIII....JUTRSO MI JE TVOJA PRIČA ULJEPŠALA DAN I ISPUNILA ME ENERGIJOM.....Zaista ti se iskreno divim i želim sve najbolje i da CURE ŠTO PRIJE DOĐU DOMA!!SRETNO
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 2.8.2010 10:39:34
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: callanhoe MINUTA VAŠEG VREMENA ZA VJEČNU LJUBAV DVIJE DJEVOJČICE I NJIHOVE MAME JANJE! Mislim da bi bilo fino da i raja.hr da sve od sebe da pomognemo nasoj slovensko-makedonskoj ringerajki ja sam svoje podatke poslala i evo stavljam se dole nize Hajdemo cure pomozimo kao i uvijek do sada callanhoe Sagem Thea nemammaste Bebys
|
|
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 2.8.2010 10:42:25
|
|
|
|
Bebys
|
poslano..
|
|
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 2.8.2010 15:18:30
|
|
|
|
Zvonki
|
Također
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 2.8.2010 17:37:13
|
|
|
|
CallamityJane
|
MINUTA VAŠEG VREMENA ZA VJEČNU LJUBAV DVIJE DJEVOJČICE I NJIHOVE MAME JANJE! Mislim da bi bilo fino da i raja.hr da sve od sebe da pomognemo nasoj slovensko-makedonskoj ringerajki ja sam svoje podatke poslala i evo stavljam se dole nize Hajdemo cure pomozimo kao i uvijek do sada callanhoe Sagem Thea nemammaste Bebys livona adryosijek Mariach i njanja Zvonki cvrcak bravo cure ima li nas jos?
|
|
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 2.8.2010 22:27:25
|
|
|
|
agnes77
|
drage prijateljice puno hvala ... do sada imamo 550 potpisa
|
|
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 2.8.2010 22:35:37
|
|
|
|
cuba
|
Eto upišite i mene za 551 potpis
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 2.8.2010 22:39:20
|
|
|
|
Ninaa
|
Evo i ja sam se potpisala i od srca ti želim da uspiješ jel je to prekrasno i plemenito!
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 2.8.2010 23:10:17
|
|
|
|
Elena
|
Imala sam priliku da licno upoznajem Agnesom i sta rjeci osim da su ona i njen suprug izuzetno neverojatni ljudi puni ljubavi i zelja da sto pre dobiju djeca i postanu pravi roditelli. Ja iskreno od srca se nadam da bliznake vrlo brzo dobice svoj dom i to veliki topli dom ispunjen ljubavi. Agnes sreco, nemoj gubiti nadu. Zajedno smo jaci!
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 2.8.2010 23:14:40
|
|
|
|
natalijax
|
i mene potpišite
|
|
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 2.8.2010 23:56:06
|
|
|
|
adryosijek
|
da uspiju
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 3.8.2010 0:19:56
|
|
|
|
AntonijaV
|
poslano.
|
|
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 3.8.2010 9:22:18
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe MINUTA VAŠEG VREMENA ZA VJEČNU LJUBAV DVIJE DJEVOJČICE I NJIHOVE MAME JANJE! Mislim da bi bilo fino da i raja.hr da sve od sebe da pomognemo nasoj slovensko-makedonskoj ringerajki ja sam svoje podatke poslala i evo stavljam se dole nize Hajdemo cure pomozimo kao i uvijek do sada callanhoe Sagem Thea nemammaste Bebys livona adryosijek Mariach i njanja Zvonki cvrcak Gianna bravo cure ima li nas jos? Naravno da ima ......
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 3.8.2010 10:40:25
|
|
|
|
CallamityJane
|
MINUTA VAŠEG VREMENA ZA VJEČNU LJUBAV DVIJE DJEVOJČICE I NJIHOVE MAME JANJE! Mislim da bi bilo fino da i raja.hr da sve od sebe da pomognemo nasoj slovensko-makedonskoj ringerajki ja sam svoje podatke poslala i evo stavljam se dole nize Hajdemo cure pomozimo kao i uvijek do sada callanhoe Sagem Thea nemammaste Bebys livona adryosijek Mariach i njanja Zvonki cvrcak Gianna AntonijaV natalijax Ninaa cuba bravo cure ima li nas jos?
|
|
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 3.8.2010 10:42:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe MINUTA VAŠEG VREMENA ZA VJEČNU LJUBAV DVIJE DJEVOJČICE I NJIHOVE MAME JANJE! Mislim da bi bilo fino da i raja.hr da sve od sebe da pomognemo nasoj slovensko-makedonskoj ringerajki ja sam svoje podatke poslala i evo stavljam se dole nize Hajdemo cure pomozimo kao i uvijek do sada callanhoe Sagem Thea nemammaste Bebys livona adryosijek Mariachi njanja Zvonki cvrcak Gianna AntonijaV natalijax Ninaa cuba bravo cure ima li nas jos?
|
|
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 3.8.2010 22:17:02
|
|
|
|
agnes77
|
do sada imamo 600 potpisa iz Makedonije , Srbije , BiH , Hrvatske i Slovenije puno, puno, puno hvala
|
|
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 4.8.2010 8:57:43
|
|
|
|
nemammaste
|
Sretno, sretno, sretno...!!!
|
|
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 4.8.2010 22:40:32
|
|
|
|
tita
|
i ja poslala i prijavila!!!!Sretno!!!
|
|
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 6.8.2010 23:06:17
|
|
|
|
agnes77
|
710 puno puno hvala i hvala svima koji ste se zajedno odlučili da šaljete mail (u jednom mailu puno rođaka, suprug i supruga ...)
|
|
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 9.8.2010 22:22:46
|
|
|
|
agnes77
|
790
|
|
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 17.8.2010 8:48:26
|
|
|
|
mariola
|
Poslala sam i ja svoje podatke ali nikako da i vama to kažem,al najbitnije je da jesam
|
|
RE: Pomognimo Agnes da dobije blizanke... 17.8.2010 10:26:57
|
|
|
|
tiha
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!