kisica -> RE: Kiretaža (11.10.2013 11:44:02)
|
Antonija - svačiji organizam je drugačiji. Moje iskustvo je bilo drugačije. Svakako neka ti na kontroli naprave uzv, tad će se vidjeti sve. Xena -neznam što bi ti rekla uopće jer dobro znam kako je to. Možda je neka luda sreća bila u tome što si primjetila da ti nije dobro, pa si odmah znala na čemu si nakon pregleda. Ja nisam imala nikakav simptom, niti išta. Samo sam jedan dan mokrila i vidjela malo rozastog traga. Još su me u bolnici prvo pregledali i rekli kako paničarim bezveze, da je sve u redu. Gotovo su me pustili bez uzv kući, ali eto na vratima su me vratili kao "Ajde da vas ipak pogledamo uzv pa da ste mirni"..kad ono tamo šok, plod odumro 10tak dana ranije. Neznam jel mi bilo gore što ja 10tak dana nisam imala nikakav osjećaj da nešto nije u redu, ili što me sve to snašlo. Meni su savjetovali jer je to već bio skoro 15tt,da 3 mjeseca ne ostanem trudna, tim više jer je kiretaža bila dosta teška. E sad kako bi bilo da sam pokušala ostati trudna neznam,jer ja psihički jako dugo nisam došla na svoje. Uglavnom, nakon nekih godinu i pol smo počeli pokušavati, i nakon nekih 4-5 mj.smo dobili plusić. Moj savjet bi ti bio da kreneš raditi na tome kada budeš spremna ti za to, i psihički i fizički. Naravno da ako imaš neke bolove i smetnje, ipak pregledi imaju prednost. Ako je tijelo spremno nositi se sa time,sigurno će plusić doći brzo.
|
|
|
|