buduća mamica -> RE: prodati pod svaku cijenu! (5.8.2010 20:55:29)
|
e možda je u tome i razlika, mi smo još na baby odjelu, međutim kupujem i nešto te robice od 1-7 jer mi mala buca pa stane i nije uopće skupo, evo kupila sam nećakinji od mm-a za ročkas majicu i tajice, fine, nešto kao one jahačke hlače, ima one zakrpe na guzi i koljenima, ma ni 50 kn, mislim da je kvaka u valuti, ovo na netu su funte a u mađi je euro, tj forinte Evo ovo sam zadnji puta kupila, nije nigdje greška jer znam koliko sam novaca ponijela a šta sve kupila: *odjelca 3 kom u pakovanju = 35 kn *body kratki rukav 3 kom =53 kn *body s nogavicama (ne znam ima li to neko posebno ime) =9,5 kn *body dugih rukava = 9,5 kn *samtane hlačice = 20 kn *trapke (s podstavom) =34 kn *majice(dugi rukav) 2 kom =34 kn *hello kitty majica(dugi rukav) = 22 kn *plišano odjelce sa kapuljačom = 47 kn *2 djelni set piđamica+ tunika =50 kn *ljetna dekica disney = 40 kn *trenirke donji dijelovi 2 kom = 33 kn *disney trenirka donji dio = 51 kn sad ću ići kupiti hello kitty plišanu trenirku ljubičaste boje (savršeno izgleda) za nekih 90 kn
|
|
|
|