MiniMama -> RE: mtč i tl OSIJEK (7.8.2010 8:27:35)
|
ja sam u mtc-u prosle godine pokupovala tonu toga za ljeto. bodice, kompletice, bas tonu toga... i one stvari koje su se meni pokazale kvalitetne, sada nosi druga bebica i sve je ko novo, fakat kvalitetno.. a onih par stvari na koje sam poludila, raskesalo se nakon dva pranja i u uopce nisam davala dalje jer mi neugodno bilo.. sta se tice TL-a, ja imam crnu ruku. sve sta sam kupila je bilo prvorazredno kinesko smece koje em pusta boju u pranju nenormalno, em se razvuce nakon prvog pranja, em svi drukeri ili poispadaju ili nisu u funkciji... ili se doslovno raspadne i rukavic mi ostane u masini.. uzas zivi. i onda mi dođe sestricna (nema djece i obozava vitu), pokupuje pola TL- a za vitu i sva robica cist ok. nista specijalno, ali izdura sezonu bez da se raskesa ili pretjerano izgubi boju. doduse, meni se robica iz Zare ponasa gore od TL-a. sve, ali bas sve sta sam kupila u zari (osim jednih hulahopkica) mi se raspalo nakon dva pranja i bilo neupotrebljivo. uzas! poludila sam. inace bi vrlo rado kupovala hrvatsko, i gdje god mogu kupim da je nasa proizvodnja, ali osim neke firmice iz kastel novog, ako se ne varam (nemojte me drzati za rijec) mi se pokazalo riskantno kupovati. i primjetila sam da osim mtc-a, svi lazu na deklaraciji. onaj prokleti ontario npr. "pamucna" majca, koju sam uspila rastopit peglom. ne moze biti pamuk, ako gori pod peglom. i to nije smrdila naljepnica, nisam nju potegla, nego bas navodni pamuk. lazovi jedni.
|
|
|
|