|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Gogule izvještaj
7.8.2010 10:53:41   
Gogule
Drage moje rr!!!
Evo nas natrag u Zg, malo ranije . Neznam od kud da krenem jer je bilo toliko toga u ovih mjesec dana. U Rijeci super kao i obično samo se nakraju nisam s nikim vidjela. Jedino je njanja bila za no na kraju smo i to nekako propustileuser posted image . Bit će toga nadam se ipak.
Došao je i naš dan 25.07 za odlazak na ljetovanje na Susak. I sve super, ujutro uspjeli kupiti karte popodne se ukrcali i nakon 3 sata šetanja s mojoj Klarom po katamaranu pripremili se na iskrcaj kad ono havarija. Naša Dubravka se nasukala (vjerujem da ste čuli) i to par metara od obale i tako da ne duljim ostali 8 sati zarobljeni bez ića i pića na račun Jadrolinije (sve smo plaćali ako smo htjeli i tko nije imao zalihe davali)..nakraju je sve dobro prošlo nikome ništa stigla dizalica Zvonko iz Lošinja i ujutro u 3,30 iskrcali se. Iza toga uživancija za moje klince pijesak, plićak ma savršeno za djecu. Nama je bilo još bolje jer mm vjenčani kum ima na otoku pedaline, ležaljke, cugu, muziku,suvenire, čamac, igraonicu za djecu (kućica,tobogan i puno grabljica, lopatica...).....tako da smo skoro po cijele dane bili na foteljama i uživali. Klara je uživala, stalno je puzala pijesak, plićak, kućica..., Roko također, naskakao se s rive do mile volje, propilivao još bolje tj. duže je izdržavao nego prošle godine.Jedino je u 10 dana 3 puta bio ranjen. Prvo ruka, pa rasparao nogu na pedalini, pa palac...al je bio mali hrabrić. Dva dana su nam bila loša - bura no i to smo proveli na plaži igrajući se.
Taman došli u Ri,i imamo kao još tjedan dana kupanja u Kostreni kad ono mm-ov dida iznenada umro dole na Čiovu i ništa vratili se u Zg zbog robe no mm i sestra su otišli sami zbog djece. Čekam ga da se sutra vrati i još je dva dana na g.o.
Klara se promijenila, ima 6 zubića, jučer je počela sama stajati, danas je napravila 3 puta po dva koraka i to bi bilo to.
Ja počinjem 18.raditi no i tu se svašta dešava tako da mi sve visi.
Moram vam reći da ste mi sve falileuser posted image
Idem probat staviti malo slikica

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Gogule izvještaj
7.8.2010 11:05:47   
Anoniman
o, draga, kakav g.o.! user posted image
no, hvala Bogu da je sve dobro završilo i da sve ide svojim tokom...
sretno ti s poslom!

(Odgovor članu Gogule)
  Neposredna veza do poruke: 2
7.8.2010 11:08:10   
anuska08
Ajme koliko dogodovština!! Drago mi je, a i mogu misliti kako  je bilo lijepo klincima na Susku, okruženi samo morem i suncem.user posted image user posted image user posted image Super!!!
Drago mi je da je sve dobro prošlo na putu do Suska, ali totalno koma situacijauser posted image . Čula sam za to!! I eto baš naša Gogule na tom katamaranu!user posted image
Bravo za Klaru i Roka , za veliku curu i frajera i sretno na poslu!! Želim ti da se brzo ušaltaš kao i ja!!!user posted image user posted image user posted image
I moje saučeće zbog dide!!!user posted image

p.s. žao mi je što se nismo vidjeli..javi se kad budeš free u Rijeci

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 3
7.8.2010 11:39:56   
leilany
IZVORNA PORUKA: anuska08

Ajme koliko dogodovština!! Drago mi je, a i mogu misliti kako  je bilo lijepo klincima na Susku, okruženi samo morem i suncem.user posted image user posted image user posted image Super!!!
Drago mi je da je sve dobro prošlo na putu do Suska, ali totalno koma situacijauser posted image . Čula sam za to!! I eto baš naša Gogule na tom katamaranu!user posted image
Bravo za Klaru i Roka , za veliku curu i frajera i sretno na poslu!! Želim ti da se brzo ušaltaš kao i ja!!!user posted image user posted image user posted image

potpisujemuser posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 4
7.8.2010 12:17:15   
Gogule
hvala cure. Evo i slikice sam napokon iz 2 puta uspjela staviti pa pogledajte.

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 5
7.8.2010 12:35:32   
cuba
A baš san te se nekidan sitila i već mislim pa nije valjda da je nema više na rajiuser posted image
Al dobro, godišnji su pa dosta cura nema, neka ste se vi izguštali, nakupali i nauživali. user posted image user posted image user posted image  za imenjaka plivača i za malu Klaricu, velika cura je postalauser posted image
Puse klincima i sad se pišemo češćeuser posted image !

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 6
7.8.2010 12:41:32   
curice
IZVORNA PORUKA: anuska08

prepisujem i potpisujem

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 7
   [Obrisani korisnik]
7.8.2010 13:03:04   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8
7.8.2010 13:16:20   
pincirotvajler
user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 9
7.8.2010 14:45:36   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: Mariachi

o, draga, kakav g.o.! user posted image
no, hvala Bogu da je sve dobro završilo i da sve ide svojim tokom...
sretno ti s poslom!

user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10
7.8.2010 18:18:33   
ZVRK
dobrodošla nam nazad

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 11
7.8.2010 21:28:44   
natalijax
dobro došla natraguser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 12
7.8.2010 23:07:29   
CallamityJane
a ja bas ovih dana trazim onu temu za nestale forumasice da pitam gdje si ti nestala???
Drago mi je da ste se tako dobro proveli, veliki pljesak za Klaru slatkicu i pusac jedan od Kike za velikog frajera Roka user posted image
Za didu zao mi je draga stvarno, primi moje saucesce user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 13
8.8.2010 1:51:28   
Anoniman
dobro dosla nazad draga user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 14
8.8.2010 10:17:04   
Gogule
hvala cure.
evo borim se s klincima, sad ih treba dovesti u reduser posted image  naučit ih ponovno da moraju biti obučeni i obuveniuser posted image  i polako pripremiti na odlazak u jaslice i vrtić.

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!