RE: Mjesec za bankrot (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Financijske dileme roditeljstva

Poruka

tiha -> RE: Mjesec za bankrot (7.8.2010 22:21:34)

ovaj mjesec mi je najgori do sada mm dobio placu 3500 kn a glavni sef je[sm=zmeden.gif] neka zbrljola garant sa 6000-7000 kn mjesecno spali na 3500 a kredit 2200[sm=smiley19.gif][sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif]

ja ako prezivim ovaj mjesec dignite mi spomenik

cuba -> RE: Mjesec za bankrot (7.8.2010 22:38:34)

Nekako najviše izdataka imam u 11 mjesecu. Tri odlične prijateljice imaju rođendan, moje kumče također, maleni od prijateljice isto/a na isti taj dan i mm-ov nećak slavi rođendan. A od ove godine ćemo u 11 mjesecu slaviti i R roćkas[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

MiniMama -> RE: Mjesec za bankrot (8.8.2010 16:33:49)

meni nekako najgori deveti mjesec. starijoj idu knjige za skolu, torba, kompet novi pribor svake godine (batafkors), nova garderoba, a i v raste, krecu lagano dugi rukavi i preko noci sve preraste i kupuj onda i za njega opet.. i nekako mi se cini da mi obavezno u devetom mjesecu rikne neki obavezni kucanski aparat tipa usisavac ili fen ili ves masina... onako da me financijski nokautira i zabetonira. onda se oporavljam do bozica. a bozic koliko god skromni bili za poklone, opet me i put iscrpi jer svake godine idem ili bozic ili novu godinu kod svojih..

katy mama -> RE: Mjesec za bankrot (9.8.2010 8:52:43)

uh sto me napomeni
ovaj mjesec-prvo smo imali 2 svadbe,pa u petak registracija auta,pa moramo platit t-comu prekid ugovora 1000 i nesto kn,pa krajem mjeseca jedno krstenje,pa ide prvo rodjkaas,sad smo imali mm rodjake u posjeti,uh nabralo se...a ima vjerovatno jos toga

pako -> RE: Mjesec za bankrot (9.8.2010 11:32:22)

najgori mi je kraj godine i početak nove.....sve počne sa registracijom u 11 mjesecu i onda krenu rođendani,osim Božiča i Nove godine imamo u ta dva mjeseca 12 rođendana i još moj i mm...tako da se cijelu godinu psihički i financiski priprememo ali nikako se dovoljno pripremiti pa nas to sve dotuče skroz.....i onda se taman malo smirimo i onda naši anđeli i maju rođendan u 3 i 4 mjesecu....ma cijela godina nam je u bankrotu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.8.2010 14:37:26)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]