MiniMama -> RE: vrtić (9.8.2010 23:06:15)
|
IZVORNA PORUKA: natalijax Ja se nadam da se nitko neće uvrijedit na ovu temu,Danas slušam sve više mama ,a ponekad čujem i di kojeg tatu,e ići če moje djete u vrtić,postalo je nemoguće,neče se s nikim igrat,sve igračke baca,jednostavno je nemoguć,Zanima me jel su roditelji toliko uvjereni da če se njihovo dijete poboljšati,U ovo neubrajam djecu koja su prisiljena ići u vrtić zato što moraju jer im roditelji rade imam osjecaj da su danas mame puno manje vani sa svojim klincima nego kad smo mi bili klinci.. i doba je drugacije. npr. ja u zg definitvno ne mogu pustiti dijete samo da se igra s klincima u ulici. u st bi jos i mogla. i bas iz tog razloga klincima fali druzenja i vrtic im super dođe. u vrticu naravno nauce dijeliti npr. igracke. kad je doma naravno da ide skroz drugacija prica. doma su mama i tata na raspolaganju i sigurno ce naci vec neki nacin da te uvjeri da ipak bude po njegovom.. jao, krepana sam i znam sto hocu reci i u mojoj glavi ima smisla, ali nemam pojma jel itko razumio o cemu ja tu tipkam. sutra cu pojasniti :)
|
|
|
|