m600 -> RE: tužna sam :((( (10.8.2010 21:20:25)
|
ma pun mi kufer svega...najradije bih se odselila...inače sam ekplozivna,brza na jeziku ali tom starom [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ne mogu ništa reći jer mi je žao...ne znam zašto ali nekako je poštujem iako nije zaslužila ni P od poštovanja zahvalna sam joj jer mi je pomagala kad mi je bilo najteže (ne mislim financijski) a opet s druge strane kad pogledam koliko me puta uvrijedila sa svojim ne nemjernim komentrima (kao nenamjernim) bilo je to prije par mjeseci kad smo mm i ja se posvađali i ja pukla rekla da se rastajem...njeno razmišljanje je bilo da ću se rastati i naći nekog tko će zlostavljati seksualno moju P?????????? kako ću ja sama s njom= mislim halooooooooo baba? pa neću biti jedina samohrana majka koja uspjeva učiniti sve za svoje dijete tretira me kao retardiranu osobu,a cijli život drugi rade za nju.... ja sam ponosna na sebe....sama sam si platila 4godinu vandredno,vozački,sami smo si renovirali gornji kat bez ijedne njezine lipe,doslovno lipe,sama sam otvorila svoj obrt,svojim novcem,sami smo si platili vjenčanje, nije kune dala sve sami radimo.... dok je ona kao mlada sa 22 godine udala se za mog svekra koji je imao 19god...ušla u NOVU kuću,zbacila babu s kraljevske fotelje i zavladala prijestoljem kredita ima ni Bog ne zna koliko a ništa nije renovirala...svoju kčer drži ko kap vode na dlanu a mm tretira kao budalu...mm je dao otkaz i svaki dan ga ispituje jel našao posao....mm je bio toliko bolestan da je upadao u nesvijest jer mu je desna strana mozga pumpa više krvi nego lijeva,a bio je vozač u rent-a-caru...3 godine nije imao dana godišnjeg,išao je samnom na porod i rađala sam od 1 ujutro do pola 7...ni tad nije dobio dan slobodno jer je u 8 morao ići raditi...tretirali su ga užasno...ona sjedi kod kuće,telefonira...uši su joj ko u slona od telefona i očekuje plaćanje svih računa i hranjenje...jer kako kaže mm-u ja sam tebe 25godina hranila,sad si ti na redu
|
|
|
|