|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: koji trgovački lanac preferirate
14.8.2010 15:55:16   
Ninaa
U zadnje vrijeme lidl, ima mi super namirnica tamo, a za one kojih nema odemo u Getro ili Konzum. za kozmetiku Dm

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 26
14.8.2010 22:14:33   
dami
Plodine. Blizu ,povoljne i dobar izbor hrvatskih proizvoda.

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 27
14.8.2010 22:39:00   
BUMBI
...preferiram sve lance...

i ja,i ja...user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 28
16.8.2010 17:26:40   
mum3
A ja se u zadnje vrijeme ( troje djece, muž puno odsutan) jako puno poslužujem Konzum on-line user posted image Fino sjednem na kauč, otvorim lap top, naručim i onda me nazovu ako nečega nemaju..Drugi dan je sve to u mom dnevnom boravku a ja nisam ni prstom mignula user posted image Ok, to jesam user posted image Dećki i cure su super, uljudni, mi smo u dijelu grada koji ima jako uske ulice pa se ne može sa autom ali se uopće ne žale jer moraju tegliti sve te stvari do kuće, pa onda još u potkrovlje ( dobiju od mene na kraju za kavu user posted image )...Dostava je besplatna iznad 500 kuna, a to se stvarno odmah skupi.

A stvari za svaki dan kupujem u lokalnom dućanu, mislim da je Brodokomerc.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 29
16.8.2010 17:33:43   
L.P.
Većinom Konzum,Interšpar,Lidl,ponekad i Plodine ili Billa.Također volim otići u Muller..Kaufland mi je bezveze,Mercator skup.

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu mum3)
Neposredna veza do poruke: 30
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!