Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: koji trgovački lanac preferirate 14.8.2010 15:55:16
|
|
|
|
Ninaa
|
U zadnje vrijeme lidl, ima mi super namirnica tamo, a za one kojih nema odemo u Getro ili Konzum. za kozmetiku Dm
|
|
RE: koji trgovački lanac preferirate 14.8.2010 22:14:33
|
|
|
|
dami
|
Plodine. Blizu ,povoljne i dobar izbor hrvatskih proizvoda.
|
|
RE: koji trgovački lanac preferirate 14.8.2010 22:39:00
|
|
|
|
BUMBI
|
...preferiram sve lance... i ja,i ja...
|
|
RE: koji trgovački lanac preferirate 16.8.2010 17:26:40
|
|
|
|
mum3
|
A ja se u zadnje vrijeme ( troje djece, muž puno odsutan) jako puno poslužujem Konzum on-line Fino sjednem na kauč, otvorim lap top, naručim i onda me nazovu ako nečega nemaju..Drugi dan je sve to u mom dnevnom boravku a ja nisam ni prstom mignula Ok, to jesam Dećki i cure su super, uljudni, mi smo u dijelu grada koji ima jako uske ulice pa se ne može sa autom ali se uopće ne žale jer moraju tegliti sve te stvari do kuće, pa onda još u potkrovlje ( dobiju od mene na kraju za kavu )...Dostava je besplatna iznad 500 kuna, a to se stvarno odmah skupi. A stvari za svaki dan kupujem u lokalnom dućanu, mislim da je Brodokomerc.
|
|
|
|
RE: koji trgovački lanac preferirate 16.8.2010 17:33:43
|
|
|
|
L.P.
|
Većinom Konzum,Interšpar,Lidl,ponekad i Plodine ili Billa.Također volim otići u Muller..Kaufland mi je bezveze,Mercator skup.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!