|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Utisci o nama
14.8.2010 15:15:45   
Ninaa
Ne bih nikog imenovala posebno jel je već na sličnim temama bilo onih kojima je bilo žao ili teško jel ih se nitko nije sjetio. Glupa mi je podjela na stare i nove cure jel ovaj forum smo mi, svaka naša riječ, post, smajlić ili kaj drugo. U vrijeme kad sam ja došla isto sam se možda osjećala malo nevidljivom ali tako je to valjda u početku. Bilo je cura koje više ne dolaze ali ne mogu reći da mi je raja manje draga. Tu su nove mame koje isto skupa sa nama čine dušu ovog foruma. Ima cura s kojima mogu pričati danima o raznim stvarima, ima onih koje su različite od mene i mojih stavova skroz, ali ih poštujem i uvažim njihovo mišljenje. Cure žao mi je što se osjećate izoliranima i stvarno mislim da to nije istina. Ja otvorim sve teme kad stignem, ak nešto o njima znam napišem, a o onima o kojima neznam ne komentiram. Kad imam manje vremena otvorim samo one koje su na mom dijelu foruma pa ispravim kaj treba i one o kojima bih nešto mogla napisati. Vjerujem da vas nitko ne izolira namjerno i sigurno nisu neke forumašice u prednosti pred drugima.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 26
14.8.2010 15:19:19   
osobno
Ja sam relativno nova, ali stekla sam neka poznanstva a i pokoje prijateljstvo, i da samo na tome ostane, bila bi sretna.
Ali nekako imam osjećaj ka da vas sve znam. Radovala sam se skupa s brojnim mamama i bebama tijekom ove godine dana koliko sam tu, i one su se veselile sa mnom. A utisaka imam masu i bilo bi preopširno da sve to popišem.user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 27
14.8.2010 15:31:12   
Domy
IZVORNA PORUKA: Imra

hvala puno na pozivu i lijepim rijecima.....stvarno bih rado dosla, nadam se da cemo nekad biti u prolazu pa svratimo na kafu, mada ne znam ni gdje se ti nalazis user posted image user posted image user posted image ,rasvijetli me, gdje da svratim

ovako ja sam između plitvica i korenice u jednom selu..napisat ču ti sve na pp...pa eto kad budeš u prolazu navrati ...samo ima jedan problem ja nepijem kavu..ti češ piti kavicu a ja čajuser posted image jel važi?

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 28
14.8.2010 15:46:07   
Imra
ma nije meni tesko ni ponijeti kafu(ako ju i ne kupujes), a mogu i caj piti, ili cak ne moram nista, nisam ja zahtjevna niti zamjeram, bitno se druziti i uzivati u okolini

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 29
14.8.2010 16:00:45   
Domy

ma nije meni tesko ni ponijeti kafu(ako ju i ne kupujes), a mogu i caj piti, ili cak ne moram nista, nisam ja zahtjevna niti zamjeram, bitno se druziti i uzivati u okolini

ma imam ja kavice ..samo ti navrni..što kažeš da se mi družimouser posted image

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 30
14.8.2010 16:10:10   
Imra
izgledas mi simpa pravo, imam neki dar procijenjivanja ljudi (naravno koje upoznam), al mi se evo i ovdje desi da sam ubijedjena da ste cvrcak i ti super i stvarno bih vas voljela upoznati.....hajde svratite do Sarajeva, nije na kraju svijeta

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 31
14.8.2010 16:12:48   
osobno

izgledas mi simpa pravo, imam neki dar procijenjivanja ljudi (naravno koje upoznam), al mi se evo i ovdje desi da sam ubijedjena da ste cvrcak i ti super i stvarno bih vas voljela upoznati.....hajde svratite do Sarajeva, nije na kraju svijeta

A ja? Je li da sam ti i ja super?user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 32
14.8.2010 16:22:44   
Domy

Hvala ..hvala ..sad ču se malkice i zacrvenituser posted image
Sarajevo predivan grad bila jednom ...a nikad se nezna ..pa naravno da nije na kraj svijeta..
Ono kad ti banemo ja i cvrči user posted image user posted image samo nemoj se praviti da nas nepoznaješuser posted image

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 33
14.8.2010 16:22:59   
Imra
naravno, ti si posebna, reko da nista ne pisem da se ne ufuras

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 34
14.8.2010 16:25:22   
osobno

naravno, ti si posebna, reko da nista ne pisem da se ne ufuras

user posted image user posted image user posted image
too late..već sam porasla centimetar.user posted image

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 35
14.8.2010 17:15:36   
ama
ja sam otprilike vise od 3g.tu upocetku sam samo iscitavala i trazila ono sto mene zanima trudnoca i beba jer sam bila trudna....posle sam se prijavila i pocela da sudjelujem redovno sam citala teme sve al me bilo sram da se uklj.u rasprave...svremenom sam se oslobodila nisam znala kak otvorit temu itd..gdje sta postavit pa se sjecam da sam dominik pitala i ona je odma odg. leuman mi je pomogla isto dosta u jednom periodu dojenja...svaku curu po necem pamtim ima jos dosta cura skojim se srecem redovno tu  i drage su mi i znam na temi necija misljenja bas trazim jel tu da procitam....uvijek me obraduje kad mi neka cura posalje da vidim njezine fotografije....trenutno za cvrcak mislim da je onakva kakva je u stvarnosti da je iskrena najvise mi se svidja jer se vidi da je brizna majka i kako se trudi da svoje djete odgoji pa izvucem ponesto za sebe svidja mi se njeno razmisljanje dosta tema je bilo mozda se nisam u potpunosti uvijek slozila al zena zna sta prica nelupa bezveze..isto tako i za njanja mislim...recimo tikicu pamtim isto po nekim stvarima ..buducu mamicu sam isto dozivjela ko normalnu osobu snalazljivu u zivootu realnu otvorenu mada nesto nikad nisam snjom dolazila u kontakt da "raspravljam"Ima jos dosta cura kojima sam se radovala za bebe,zbog kojih su mi suze kreule i molila da sve bude okay´....ima koje su me nasmijale do suza recimo Danery..svaka je posebna po nescem recimo babys i adryosjek mozda su brze malo znale su me nasmijat isto do suza na nekim temama ima jos cura natalijax,leilany,ninolina,domy,zvonki,callanhoe,pincirotvajler,minimama,elinamama,cuba,kejt,marija0,mariola,ladina mama,tiha,anne,Tsmee,mali_macic...neznam sigurno sam zaboravila neku al ove najvise  pamtim i znam na raji....i od svake sam cula po nesto sto mi je bilo zanimljivo....pametno.....i ponesto glupouser posted image ...al kad saberemo i oduzmemo da smo sve razlicite ja bi voljela neke stvari i kod sebe promijenit  da sam bolja al neideuser posted image tako da za druge ni nerazmisljam...mogu rec da svaki dan MORAM da dodjem ovdje malo nesto mi bude lakseuser posted image  guser posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 36
14.8.2010 17:18:13   
ama
uh ja tek sad vidje sto sam se bila raspisala sorryuser posted image

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 37
   [Brisano sporočilo]
14.8.2010 19:11:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 38
14.8.2010 22:56:58   
njanja
evo i mene....pozdrav s paga...
:)
Ja sam davno davno rekla da je raja kao jedan razred...
Pun zenska i 2-3 decka...(u takvom sam bila i u srdnjoj skoli:)....Naravno da se ne mozes sa svima slagati, netko ti super legne, a netko nikada...
Stvar je u tome da smo svi ovdije dosli dobiti i cuti savijete, a kasnije kada smo sami iskusni, takav savijet podijeliti s nekim novim....Dolazimo tu opustiti se, cekati bebe, veseliti se napredku tudje djece, pohvaliti se napredskom svoje ili se pozaliti na svoje male zlocestoce....
Necu nabrajati one koje preferiram, one znaju, ali cu reci da ima zenska koje iznimno cijenim, iako se sa dosta njihovim stajalistima ne slazem...mislim da je u tome i bit foruma-podjela i uvazavanje razlicitih misljenja. Ponekad svi, pa i ja, to zaboravimo....

Pusa svima s Paga!

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 39
14.8.2010 23:01:32   
dami
Pusa tebi njanja !
Meni ste svi super ovdje. malo sam manje s vama pa ne dolazi do zasićenja...user posted image user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 40
16.8.2010 0:28:50   
Imra
IZVORNA PORUKA: njanja

evo i mene....pozdrav s paga...
:)
Ja sam davno davno rekla da je raja kao jedan razred...
Pun zenska i 2-3 decka...(u takvom sam bila i u srdnjoj skoli:)....Naravno da se ne mozes sa svima slagati, netko ti super legne, a netko nikada...
Stvar je u tome da smo svi ovdije dosli dobiti i cuti savijete, a kasnije kada smo sami iskusni, takav savijet podijeliti s nekim novim....Dolazimo tu opustiti se, cekati bebe, veseliti se napredku tudje djece, pohvaliti se napredskom svoje ili se pozaliti na svoje male zlocestoce....
Necu nabrajati one koje preferiram, one znaju, ali cu reci da ima zenska koje iznimno cijenim, iako se sa dosta njihovim stajalistima ne slazem...mislim da je u tome i bit foruma-podjela i uvazavanje razlicitih misljenja. Ponekad svi, pa i ja, to zaboravimo....

Pusa svima s Paga!

mogla si i mene povesti....hocu i ja na Paguser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 41
16.8.2010 9:40:26   
neron
ja kad sam prvi put pronasla ovaj forum u oci mi je upala tikica , jer sam primjetila da na svaciji problem cura ima dobar savjeti bas mi je ostala u dobrom sjecanju , nikad je nisam upoznala ni nesto sa njom se kuckala al preko njenih komentara sam vidjela da je ekstra osoba.
a kasnije  su mi se jako svidjele bemba i ninolina.
mada ni ostale cure nisu lose al njih tri sam bas nekako pravo zgotivila.

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 42
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!