|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Grrrr zmija
15.8.2010 21:05:17   
natalijax
Bila ja kod mame i odu muški van kad šogor ju vid zmija u cvjeću jer to prava il umjetna?Mi svi van da vidimo a ona se zavukla kak mama ima ogradu na stepenicama i tu drži cvjeće i ona između dva cvjeta.Još kaže šogi ma neka mala,i mm uzme metlu izgura je a ono dobar komad zmije.Još se klinke igrale na stepenicama i znaju se penjat po toj ogradi,a mama svaki dan čeprka po tom cvjeću,grrrrrr,naježila sam se.Još mi najgore znate kak klinci neznaju zatvarat vrata mogla ući unutra.

< Poruku je uredio Ninaa -- 15.8.2010 21:13:57 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Grrrr zmija
15.8.2010 21:18:32   
pincirotvajler
omguser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
15.8.2010 22:52:53   
leilany
ja neki dan idem po stepenicama na kat i skuzim lisicuuser posted image (ne nisam corava i ne nisam mutava ,znam razliku izmedu lisice i mackeuser posted image user posted image -tak mi rekli,jel sam ziher vidla liju,da nije bila od susjede mackauser posted image user posted image )...jer moja sveki baca ostatke hrane za tude macke,il koja vec bestija se nade....pa je tako dosla foxica....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 3
   [Obrisani korisnik]
15.8.2010 22:54:31   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 4
15.8.2010 22:57:22   
tina0310
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

omguser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 5
16.8.2010 10:24:15   
sina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   imam fobiju od zmija i umrla bih da ju vidim,a naročito u blizini djece

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 6
16.8.2010 10:34:26   
minnie
IZVORNA PORUKA: sina

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   imam fobiju od zmija i umrla bih da ju vidim,a naročito u blizini djece

meni su to najodvratnija stvorenja. čak ću rađe vidjeti štakora nego zmiju.brrrrrrrrrrrr

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 7
16.8.2010 10:50:03   
mislimja
IZVORNA PORUKA: minnie

meni su to najodvratnija stvorenja. čak ću rađe vidjeti štakora nego zmiju.brrrrrrrrrrrr

Ja takodje mrzim zmije a i  vidjeti ih .... al ne samo zmije nego i paukove...

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 8
16.8.2010 10:51:18   
pako
user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 9
16.8.2010 11:40:31   
uspavana

IZVORNA PORUKA: minnie

Ja isto zmije...joj kad se sjetim naježim se...
i ja sam pred koji tjedan imala bliski susret...silazim s terase na dvorište a kad ono na dnu stepenica zmija...
jedina dobra stvar je bila što se i zmija prepala.... i na SREĆU svaka je od nas krenula na svoju stranu...jer da smo se srele...neznam kaj bi bilo...katastrofa!!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 10
16.8.2010 11:51:01   
ama
ja se jezim i  na TV kad ju vidim uh!!!!ma nije mi bitno dal ujeda otrovna ili ne ja kad je vidim kosa mi se digne....bojim se skoro svake zivotinjeuser posted image  jer nisam bas imala priliku da dolazim u kontakt sa zivotinjama.

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!