m600 -> RE: Koja vam je prva asocijacija.. (30.9.2010 23:08:57)
|
IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: m600 evo i mene na ovoj temi tek sad je otkrih (kao[sm=smiley36.gif]) pinči-neozbiljna,uvijek spremna pomoći,sex za nju nije tabu tema uspavana-divna osoba koju obožavam mamika-tipkanje za vrijeme trudnoće koje mi sad jako fali,njena divna kompanija :) zvonki-podsjeća me nešto u njoj na mene nemamaste-predobar nick koka-mila i samuel,poreč ninolina-divan roštilj,osoba velika srca koju jako cijenim lilivana-njena lijepa gabica mani-moja prijateljica s ctg-a,sjećam se kako smo skupa brojale dane i kukale,lijepa thea-sjećam se kad njenog avatara sa klaudijom pa sam ja mislila da je to ona a ne njena kći[sm=smiley36.gif] mama mery-kavica u buf-u i u jednim kolicima vozi i lorenu i tonija,preslatka nika-super žena,jako draga evanda-super izgleda i volim razgovarati s njom majda-s njom volim pisati pula25-mc donalds i obećanje za izlazak[sm=jezicek.gif],predivna nika ket-s njom umirem od smijeha i voljela bih ju upoznati bombončić02-kao curica,preslatka dominik-sexy...ta žena je meni bomba[sm=smiley36.gif] wuki-moja slavonka Gianna-predivna trudnica,žena savršeno izgleda vrtirepka-uvijek spremna pomoći,hvala i njenom mužu [sm=smiley1.gif] e i da prezgodna mi je lady3-s njom se o svemu može razgovarati,umjetnica FJ-umetak za kosu inna-super cura i presladak mi je njen domi mlada mama-uvijek drži fige kad treba [sm=smiley1.gif] ljepotica fiona-oger naš,komad duve-njena predivna emica,sva na mamu pikachu-njenu vitu sam čekala nestrpljivo,otkačena i super osoba marta j.-taman sam došla na forum kad se mate trebao roditi,sjećam se njenih pranja tapeta sa sekom prije poroda[sm=smiley36.gif] kejt-trudnica moja lola-s njom sam uživala pisati i fali mi jakoooooooooo mariachi-zagorka koja peče za oči[sm=jezicek.gif]divna dječica ima vas još ali evo par forumašica kojih sam se sjetila ispravak koka nema milu i samuela nego milu i roka baš sam glupa[sm=smiley36.gif] sorry kokice već danima se grizem da to popravim ali mi komp bio riknuo Joanna-ljepotica,jedna od najdražih mi forumašica,najviše me iznenadila (ugodno,zna ona zašto) predivna kći nina njena mala kopija.... eh da i mariachi nije zagorka nego prigorka bože,farbam se u plavo[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] da dodam i novumamu-curica nosi predivno ime,a novojbebi nisam znala ime do negdje prije[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|