Anoniman -> RE: Nellyca trudnica :) (17.8.2010 10:32:18)
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: Nellyca Mariola, Lidac, Zvrk, Tockica, .dada., Ninaa, troubled, osobno, Gianna, Pikachu ... hvala i pusa svakoj [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] osobno, jesi dosla k sebi ili da saljem nekog da te polije ledenom vodom ? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] uh pijem TREĆU šalicu kave...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Kad ćeš do vrtirepke? Pa da te izgnjavim?[sm=smiley1.gif] To sam i ja nju pitala, kada ti dolazis kod nje? [sm=smiley36.gif] duso ja u petak ili nedelju idem za Bg, pa ako ti ikako mozes, ja cu se vec nekako iskombinovati, da se nadjemo na pola puta (tj kod vrtirepke [sm=smiley36.gif])... jesi ti možda Neda Ukraden?[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Moram vidit s mm, kakva si za sutra? Ja mogu ujutro kad on ide na posal. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ja ne znam za sutra ujutru, moram da idem na policiju da produzavam boravak, ne znam kad cu ici i koliko ce mi za to trebati...nekako bi mogla barem na kratko da vas vidim...a ovaj, jel se vrtirepka ovde nesto pita? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|